Header

I lördags kväll när jag gick in på AIK:s Instagram fick jag se något som gav mig en klump i magen. Jag fick en reaktion jag inte trodde jag skulle kunna få efter så många år.

En bild på Jacob. Det stod att han var försvunnen. I texten fanns även en länk till Missing peoples Facebook-sida. Jag följde länken samtidigt som jag inte trodde det var sant. Missing people har tidigare varit en fb-sida med främlingar på alla bilder så det blev konstogt nu när jag kände igen någon.
Bilden av honom fick mig att känna någon slags närhet till honom fast vi inte haft kontakt sedan 2011(!). Ingen kontakt alls! Jag har sett honom på AIK:s matcher genom åren men bara på håll. Däremot har jag haft en del kontakt med hans mamma. Vi hade svårt att släppa varandra när det tog slut. Goa fina Marie. Bara tanken på vad Marie och Jacobs övriga familj går igenom just nu gör mig blank på ögonen. Att inte få veta vart sitt älskade barn befinner sig? Lever han? Vart är han? Hur mår han?

Jag skrev till Marie att jag skickade styrkekramar fulla med hopp. Att jag finns här om det är något. Vad ska man skriva? Alla ord är otillräckliga.

Jag har märkt att jag de senaste dagarna varit så extremt trött och lite nedstämd. Hur kan jag påverkas så här mycket? Det är snart 7 år sedan det tog slut mellan oss och vi har inte haft kontakt. Men den bilden på honom fick mig att känna närhet till honom på något konstigt sätt. Där var min Jacob på bild. Min Jacob har ju levt lyckligt i Sthlm med sin tjej och sina vänner och det har gått bra för honom med jobb och allt. Hur kunde han nu vara med på Missing peoples fb?

Tankarna snurrar helt otroligt mycket nu. Om de snurrar så mycket hos mig så kan jag inte ens föreställa mig hur hans familj har det. Hela tiden tänker jag att det är overkligt. Han finns ju någonstans! Han kanske har åkt utomlands för att komma bort från verkligheten? Han kanske har valt att gömma sig av någon anledning? Eller är det någon psykopat som gjort något? Har han skadat sig själv?

De har letat med hundar, sjöräddning, helikoptrar och drönare utöver Missing peoples insatser. Ingenting har de hittat.
Jag kommer lägga upp hans bild här. Det känns hopplöst men tänk om någon av er faktiskt skulle känna igen honom! Sprid gärna detta!🙏🏽💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments