Header

Go kväll!
Hoppas ni alla haft en fin helg. Jag har haft en bra helg men jag jobbade igår. Mitt jobb är världens roligaste men nu har det blivit lite väl mycket. Jag har varit hemma väldigt lite de senaste två veckorna och det märks på Mira. Från att ha gått hemma med mig hela hennes liv till att jag är borta nätter, dagar och kvällar. Den lilla stund vi ses om dagarna så klamrar hon sig fast vid mig. Hennes längtan efter mig gör ont i mitt hjärta. Samtidigt som det värmer att känna den kärleken.

Mitt jobb innebär en hel del kvällar och helger men jag ska egentligen inte jobba mer än 40 h i veckan fast jag nu gjort det. Sen när min introperiod är klar och när jag är mer självgående kommer jag kunna styra själv och då kommer jag försöka planera så lite helger som möjligt. Jag kommer även kunna vara hemma en måndag om jag jobbar en lördag så det kommer bli bättre.

Det är galet vad jag saknar mina älsklingar här hemma nu. Idag har jag verkligen haft kvalitetstid med dom och det har varit fantastiskt. Vi har även haft Miras farmor och farfar på besök och det var verkligen supermysigt. De är ju så goa och fina med Mira.

Imorgon ska jag få träffa mina kollegor som sitter på kontoret i Hudiksvall så det blir en halv arbetsdag i bilen. Jag kommer även ha vissa idrottsföreningar där uppe så när jag ska träffa dom blir det långa resor.

Nu ligger jag redan i sängen. En helgdag var för lite för mig. Det har blivit för mycket med nytt jobb, nya människor, resor hit och dit, historisk idrottskonferens, utbildning, kvälls- och helgarbete.

Jag får ta mina plustimmar till att sluta tidigare vissa dagar. Vi har ju inte övertid eller ob inom idrotten. Vi är statligt anställda och då har vi en extra semestervecka istället. Så alla timmar vi får utöver 40 timmar i veckan måste vi ta ut i ledighet.

Nu ska jag slå på en serie jag börjat se, den heter Orphan black. En serie som jag verkligen fastnat för trots att den typ av serier inte brukar vara något för mig. Medan jag kikar på serien ska jag surfa runt efter en schysst höstjacka. Det är svårt att hitta tycker jag! Säg gärna till om ni har tips på någon sida med snygga jackor. Jag vill ha lite längre modell med huva. Antingen lite sportigare kappa typ eller en jacka som är lite större i modellen men går in nedtill.

Idag har vi hängt i sängen alla tre och haft underbar kvalitetstid!💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments