Header

Hej!
Sjukt längesedan jag skrev här nu. Kanske inte ens har några läsare kvar? Haha. Hur som helst så har det hänt väldigt mycket på sistone. Vår lilla älskling har ju fyllt 1 år! 1 år liksom! Vart tog tiden vägen?

Natten till i fredags kom dessutom Miras lilla kusin! En pojke blev det och han kanske ska heta Uno! Haha! Jag har svårt för dessa gubbnamn som kommer nu men det är ganska gulligt ändå.

Ni vet det här med träning och sociala medier! Idag ska man visa världen när man är på gymmet, man ska lägga upp selfies i träningskläder, helst svindyra och tajts och sporttop. Jag trampar säkert några på tårna nu.
Det är inne att träna idag vilket egentligen är en helt fantastisk trend, framförallt enligt mig som jobbar med folkhälsa! MEN! Vad kommer med trender? Hysteri, bilder, skryt?
Jag förstår mig inte på de som måste lägga upp en bild så fort de tränar! Varför? Är det så viktigt att få höra hur grym man är som tränar? Är det så viktigt att få beröm för att man tränar? Vem tränar man för då egentligen? Jag kanske bara är seg och gammalmodig men jag tycker det är så löjligt. Jag har så många vänner som gör så här. Skickar på Snap, lägger ut på Instagram, fb ja alla sociala medier när de tränar men helt ärligt så undrar jag om de fotar mer än tränar? För varje gång jag träffar dom så ser dom ju likadana ut. De har inte större muskler och de har inte gått ner i vikt. Jag vet att det inte handlar om utseendet utan om hur man mår men det blir så genomskinligt när sociala medier handlar om träningsskryt och verkligheten ser helt annorlunda ut.

Jag har iaf bestämt mig för att göra motsatsen. Hur fett vore det inte om jag inte sa ett ord om träningen till någon, inte ens min sambo och sen en dag dyker jag upp och har gått ner mina 9 gravidkilon och har mer muskler. Att jag tillslut orkar bära Mira utan att få så extremt ont i ryggen och att jag blir piggare om dagarna.
Det blir ju svårt att gömma träningen helt och hållet men jag tänker att jag kör 100 situps varje kväll (eller nästan varje) och lite andra styrkeövningar när ingen ser och tar mina friskvårdspromenader på jobbet. Sen får vi se om jag lyckas ta mig till någon annan typ av träning utöver det och det kanske inte går att dölja men den största delen av träningen kommer jag förhoppningsvis kunna dölja.

Jag ska testa iaf. Här kommer jag nog skriva lite om träningen för ingen av mina vänner läser den här bloggen längre så det är lugnt på den fronten. ☺️

Önska mig lycka till och sorry för att jag trampat på en del tår där ute men det är så jag känner med träningsskryt. Träna för din skull, inte för likes.

Älskade goa glada Mira som är 1år! 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments