idag började vi med att räkna alla färgerna och organisera dem. efter det klippte jag min herrdocka och på slutet har vi tittat på olika flätor och övat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag började vi dagen med att tvätta mitt hår och locka det. sen färgade jag Emilias hår med 3N i roten och matrix 8Mm i längderna för att få bättre färg på slingorna. resultatet blev riktigt lyckat👍 sen klippte vi ythåren och vågade håret med en vågtång men det blev mindre lyckat.

Likes

Comments

idag har vi varit på taitaja till Seinäjoki med en hel del människor från skolan.
Det är en tävling mellan elever från olika skolor i olika yrken. vi gick runt och tittade på lite olika saker och tävlingar i arenan och så var vi även in till centrum och tittade och åt lite.

Likes

Comments

idag har vi färgat och slingat Alexandra hela dagen😊
först började vi med att blondera slingor med goldwell,(6%längre ner och uppe 9%)sen sköljde bi ur dem och färgade roten med goldwell 3N och i längderna lade vi igora 9-5 för att göra slingorna lite mindre gul bruna. resultatet blev helt bra men dock ej som kundens bild hon hade med p.g.a. att håret var allt för mörkt i grunden. men annars mycket bra😊

Likes

Comments

i förra veckans onsdag packade vi upp lite produkter, städade och gjorde uppsättningar

idag började vi med att göra en inventering sen tvättade jag Emilias hår och gjorde en föning😊efter mat pausen kom AC till salongen en stund och efter det började vi öva slingor på en docka och hur resultatet blev kommer upp imorgon.

Likes

Comments

idag började vi dagen med att städa lite och byta ut leksakslådan.sen tvättade och klippte jag håret på Emilia. vi fick testa på lite produkter i hennes hår vi inte testat förr😊efteråt p,aktade jag håret. sen hängde vi upp tvätt och hämtade mat. efter maten gjorde vi föningar och uppsättningar på dockorna😊och på slutet tvättade jag även en kund.

Likes

Comments

hej!
idag hade vi första dagen av praktiken ut på salong.
Dagen har varit riktigt rolig och lärorik,till och med en av de bästa dagarna hittills😊 trivdes mycket bra där både av miljön i salongen och de som jobbar där. just idag var det tre stycken där, Anna, Ida och Jeanette. vi började dagen med att titta runt i salongen och bekanta oss med salongens färger. därefter flätade Emilia mitt hår. sen handlade vi mat åt en av frisörerna, städade och torkade produkthyllan, lockade Emilias hår, handlade till salongen,sopade om det behövdes,hängde ut tvätt och så tvättade jag en kund. Dagen har som sagt varit super så ser framemot morgondagen😊

Likes

Comments

klippningarna från idag😊

Likes

Comments

idag började vi dagen med att tvätta och föna håren (syns att mitt hår börjar må bättre och bättre).
Resten av dagen har vi klippt dockor. klippte två korthårsklippningar som jag blev helt okej nöjd med☺

Likes

Comments

idag har vi haft loreal färgkurs. satt först och lyssnade på Mia och Mika och sen började tvåorna på med sina färgmodeller.  vi gick runt och kikade lite och sen övade vi på uppsättningar på dockorna.

Likes

Comments