Hej alla fina! Är ni nattugglor som jag och sitter uppe och kollar på bloggar mitt i natten så kommer ett inlägg ni kan läsa här, haha.

Idag på salongen kom en tjej in och ville ha en akuttid för klippning, jag hade en lucka ledig då, vilket var tur för gud vilket roligt jobb det blev!

När hon kom hade hon alltså hår långt ner på ryggen, men hade nu bestämt sig att klippa av håret till en lob av olika anledningar. Och det gjorde hon SÅ rätt i! Hon passade så otroligt mycket bättre i den korta frisyren och såg mycket mer vuxen ut, och dessutom är ju loben fortfarande en av de hetaste frisyrerna än! Här kommer iallafall en bild på slutresultatet:


​visst vart det bra?! Så fin längd, och stylat med lite slarvigare lockar så är man helt rätt!

Kram på er 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya, och allra första blogg någonsin! 😀

Nu när jag börjat jobba som frisörlärling så kom jag fram till att det kan va kul att dokumentera mina arbeten och samtidigt kanske kunna inspirera andra hår intressererade där ute!

I mitt första inlägg så vill jag dela med mig av en klippning och slingning jag gjorde på min kund igår.

Den här tjejen kom in med superlångt fint, naturligt blont hår och berättar att de är första gången i hela sitt liv hon klipper sig och därför alltså första gången hon sitter i frisörstolen också! Detta tyckte jag va superkul och ville gärna göra hennes första frisörbesök så bra som möjligt!

Hennes önskemål var att bli en hel del ljusare, med mycket skiftningar och även få en kallare ton i håret.

Här har ni före och efter bilder:


Resultatet blev en fin sommarblond ton som passade henne perfekt! ☺️

Hoppas ni får en fortsatt bra tisdag (även om det redan är onsdag när ja skriver det här inlägget) 💕

Likes

Comments