Contains affiliate links

Har fått väldigt många frågor angående lockarna som jag gör på kunderna.

Jag använder mig utav en GHD plattång, självklart behöver man inte göra det för att få till lockar men jag tycker att det definitivt är den bästa plattången ever! Det är en sån tång man köper en gång i livet.

Varesig jag skall locka eller platta är det mitt självklara val.

Den värms upp på bara några sekunder och har en automatisk avstängnings timer på 30 min, om man skulle glömma att stänga av den.

Alla deras tänger är verkligen lika bra men jag valde att lägga ut denna eftersom jag fullkomligt älskar kopparfärgen! I detta paket på bilden får man en plattång, fön och värmeskydd till ett paketpris! 😍


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är en sån person som alltid måste ha i något lite extra i mina slingor. Även en som skall vara helblond skall ha i lite mörka slingor enligt mig.

1. Det ger ett kallare intryck!
2. Det blir mer liv i håret
3. Färgen håller längre
4. Det blir ingen markant utväxt
5. Färgen ser naturligare ut!


Så ja, även om du vill vara helt blond kan du ha i mörka slingor, det skall absolut inte vara tjocka randiga streck, utan små tunna vävda emellan färgen/blekningen.

Här kommer en bild på ett blondt hår med lite mörka slingor emellan 😍👸🏼

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här hittar ni några av mina favorit produkter just nu!

Fudge silverschampo: ger ett kallt blondt resultat! Tar bort gula pigment som inget annat silverschampo! Funkar även för mörkare blondiner.

Revlon colorbomb nr 1002: inpackning med kalla pigment, funkar främst på väldigt ljusa hår som vill ha en kall ton. Gör håret silkeslent! Håller i några tvättar.

Uniq one treatment och schampobalsam: allt i ett produkter för dem lata, eller för mig som älskar dessa! Färgskydd, värmeskydd, anti trassel och anti frizz, UV skydd och lite andra grejer finner ni i dessa. Den ena är ett schampo och balsam i ett, så att man slipper ha 2 flaskor, spec på resan! Den andra är sprayen som man inte tvättar ut, den är underbar!

Soft Glam: helt fantastiska produkter för en finish! Använder dessa på nästan varje kund jag har. Sprayen har bra hållbarhet, lite glans och luktar så himla gott 🌸 oljan brukar jag lägga i efter att jag fönat/lockat/plattat håret för att få bort småhår och ge lite extra glans.

Genom att klicka på produkterna kan ni läsa mer om dem och handla direkt!


Likes

Comments

Så här ser det ut med tejp extensions, 40 cm långt, ca 100 gram hår.
Kunden som håret är lagt på har själv väldigt tunt och fint hår, men det betyder inte att slingorna skall synas!

Får ofta frågan om det kommer att synas när man lagt i tejphår, då många är rädda och kanske har varit med om att man sett fästena förut.
Allt beror på hur man sätter håret, sen finns det dem som inte sköter sitt alls, drar när dem borstar det och sen åker slingorna ner fortare än dem skall och då syns dem självklart!

Extensions skall kännas som eget hår, man skall inte ha den känslan av att det inte är det men samtidigt så kan man inte borsta i det som att det växer från ens egna hårsäck, då det faktiskt sitter fast på tejp/lim eller något annat sätt.

Jag har själv haft i mina extensions sedan november 2016, visst har det nu blivit slitet och det är dags att byta hår men jag har skött det och därför har det hållt sig fint. Själv trivs jag bäst i tejp och tycker att det slitit minst på mitt hår, i jämfört med dem andra metoderna. Det går fort, det är fint och det är lätt att sköta!
Här kommer mina 4 bästa tips för att behålla håret fint!

1. Borsta morgon och kväll!
2. Sov med fläta
3. Håll i håret när du borstar det och borsta nedifrån och upp.
4. Tupera inte håret!

Likes

Comments

Nu har dem äntligen kommit in! Schwarzkopf skumtoningar i 2 olika nyanser. Moonstone 🌫 som ger en väldigt kall grå färg och Pearl som ger en vit pärlsilvrig färg ☁️💎
Båda används i blött hår, man skakar flaskan, trycker ut en handfull skum. GLÖM INTE ATT ANVÄNDA HANDSKAR! Fördela det jämnt i håret och kamma igenom det med en bred kam. Låt verka mellan 5-20 minuter beroende på hur intensivt resultat du vill ha. Det bästa med dessa är ju att de täcker gråa hår!
Håller upp till 20 tvättar och räcker till 4-5 behandlingar.
Priset ligger på 179kr 💰

Likes

Comments

Våren är ju äntligen här och då vill ju alla vara lite ljusare i håret 🌻
Dagens färg gjorde jag på en tjej som var naturligt väldigt mörk, en 4:a som vi frisörer brukar uttrycka oss. Längderna var ljusare, men väldigt matta och torra. Vi valde att behålla hennes naturliga bottenfärg och ljusa upp längderna, eftersom hon inte ville bli allt för ljus använde jag mig av en färg emellan blekningen.
Här kommer färgreceptet för dagens kund:
8/11+7/00+0/33 med 9% från IGORA ROYAL, Schwarzkopf
Blekning med 6% BLOND ME, Schwarzkopf
20 minuter under värme och sedan en 10min färg från Schwarzkopf COLOR10
7/12+7,5 med 6% i schamponeringen på det färgade, låtit det verka i 5-7 minuter och tvättat ut 💆🏽
Avslutat med lockar med en plattång från GHD 💁🏼

Likes

Comments

Hej på er allihopa!

Nu är det ju så att detta är mitt första inlägg och då tänkte jag skriva lite om kampanjen med Chloe's hair. Det är nämligen så att vi kör 10% rabatt på allt tejplöshår.
Själv använder jag håret och tycker att det är det absolut bästa på marknaden i sin prisklass, och även ett av de bästa i den högre prisklassen. Eftersom jag har väldigt lite hår naturligt så räcker 4 paket till mitt hår. För dem med lite tjockare hår rekommenderas 5-6 paket för att få ett naturligt och fylligt resultat.
Här nedan finner är en bild på mitt egna hår, jag har använt #60 i längden 40cm och tvättat det med silverschampo en gång efter insättning. Den andra bilden är på paketet som Chloes skickar håret i.

För mer info/bilder besök http://instagram.com/hairbyadna


Likes

Comments