Jag fick temat bröllop i skolan. Temat var att man skulle göra både en dags sminkning och en kvälls sminkning. Här är mina två sminkningar.

Dags sminkningen:

använde jag inte mycket ögonskugga eftersom att det ska vara så naturligt som möjligt eftersom att man ska framhäva sin skönhet och inte gömma det bakom smink. Jag använde rosa krämiga färger eftersom att det framhäver blåa ögon och för att det ska vara så naturligt som möjligt. Ögonbrynen fylldes lätt i och jag använde lite ljus rouge på kinderna för att få lite färg i ansiktet. Jag använde ljus beige/rosa läppstift. Jag använde ingen eyeliner utan jag använde brun färg på mascaran för att få som sagt naturlig look. Till denna look gjorde jag en lätt hår uppsättning som innehåller donut och sen satte jag en fin dekoration runt om donuten.

Det smink som användes denna dag var:
Bryn: Mist Stockholm
Ögon: Mist Stockholm
Ansikte: Färg Collection och Peggisage
Läppar: Färg Collection

Kvälls sminkningen:

använde jag lite mer smink/färg på ansiktet eftersom att på kvällen vill man vara lite mer festlig. Jag använde både mörk och ljusbrun ögonskugga eftersom att det matchar bruna ögon. Ögonbrynen fylldes in lite mer för att få mer form i ansiktet. Rouge och skulpturering gjordes med lite mörkare färger för att framhäva ansiktet. På läpparna använde jag röd/rosa läppstift för att inte sminkningen skulle vara tråkig utan att den behövde lite mer wow effekt. Till sist använde jag eyeliner utan vinge för att hålla det till det naturliga. Till denna look lockade jag håret lätt och lät håret vara nere på en sida och håret på sidorna vid öronen flätade jag och satte fast håret på sidan med små klämmor.


Det smink som användes denna dag var:
Bryn: Peggisage
Ögon: Peggisage
Ansikte: Peggisage
Läppar: Kryolan
Eyeliner: Mist Stockholm

http://miststockholm.com/index.php?
https://global.kryolan.com/
https://www.peggysage.com/en
http://www.fargcollection.se/sv/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag gjorde en hår uppsättning på en kompis. Jag blev inspirerad a uppsättningar som kallas för loops. Loops används oftast när man ska på bal och bröllop, sen finns det folk som använder dessa uppsättningar som vardag. Upp till var och en. Produkter som användes för denna uppsättning:


-Hår spray
-Torr Schampo
-Volym puder
-Heat protector
-vax
-Lock tong och platt tong
-Små klämmor
-Gummi band


http://www.grazette.se/
http://www.goldwell.se/
http://marianila.com/se/Likes

Comments

Dessa sminkningarna gjordes några månader sedan i skolan. Vi fick temat 1940-1960 talet så detta var vad jag gjorde. Det smink som användes denna dag var: 


bryn: Mist Stockholm
Ögon: Kryolan, Mist Stockholm och Färg Collection
Eyeliner: Mist Stockholm
Läppar: Färg Collection
Ansikte: Peggisage och Färg Collection
Lös fransar: Peggisage 


http://miststockholm.com/index.php?
https://global.kryolan.com/
https://www.peggysage.com/en
http://www.fargcollection.se/sv/

Likes

Comments