Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Jag ät sjukt ledsen över att jag inte bloggat. Har verkligen inte några ursäkter. Har inte riktigt haft det där drivet jag hade i början för att blogga. Får se om jag kommer att börja igen nu men kände verkligen ett sug idag för att blogga.

Idag är jag hemma från skolan då jag blev förkyld under helgen. Antagligen för att jag varit extremt stressad för ett fysik prov jag hade i fredags och ett bioteknik prov jag skulle haft idag. Det var meningen att jag skulle plugga till biotekniken under helgen men det gick ju inte när jag blev sjuk. Dessutom hade jag gäster hemma igår så det blev verkligen helt omöjligt då. Det kändes inte så bra då att behöva gå till skolan idag då jag börjar 08.20 och slutar 4, har idrott och ett prov som jag kommer få F på. I vilket fall sitter jag och chillar medan jag är inne på tumblr och kollar på The Voice.

En gammal bild när jag hade ett riktigt bra selfie game på gång

Likes

Comments

Likes

Comments

Min vardag

​Skolan började i onsdags och jag har redan läxor. Tack så mycket. Är dock taggad att detta är mitt sista år i gymnasiet. Är såååå redo att ta studenten. Har inte så mycket mer att berätta om. 

Likes

Comments

Nytt, Outfits & Fashion

Hade lovat er bilder på kläderna jag köpte lite saker för en månad sedan men det blev aldrig av trots att jag fotade det mesta och bara behövde bara fota några plagg till och sedan lägga upp de. Ska i alla fall lägga upp de jag fotat nu.

Från Zara för 79 kr

Från Zara för 29 kr

Från Zara för 199 kr

​Från H&M för 299 kr

Likes

Comments

Min vardag

Sitter just nu på restaurangen chopsticks och väntar på att buffén ska ställas fram. Har varit inne i stan sen klockan 2 typ och jag och mina mostrar har under denna tiden besökt NK och H&M. Hittade inget i NK men köpte några plagg i H&M i alla fall. Var också ute igår en kort stund med min mamma och jag köpte lite saker från Zara då de hade rea. Lägger upp bilder på alla nya saker jag har köpt när jag kommer hem, det kan bli lite sent då jag kanske ska möta min familj i grönan efter att jag gått klart med mina mostrar.

Vi hörs senare (förhoppningsvis).

Helt tomt det här stället.

Likes

Comments

Bloggen, Min vardag

Så jag tänkte att jag skulle berätta för er att jag bestämt mig för att jag antagligen endast kommer att uppdatera när jag har gjort någonting eller när jag vill säga någonting. jag kommer i alla fall inte att uppdatera regelbundet.

Just nu så håller jag på att lyssna på en podd min kompis tipsa mig om på soundcloud. Verkar intressant och den heter Hoeism & Politics.​ Kan berätta lite mer om den när jag väll har lyssnat klart.

Likes

Comments

Min vardag

​Här kommer lite bilder från i fredags när jag åkte till Gotland för att vara med en dag av almedalsveckan 

Likes

Comments

Min vardag, Nytt

Jag är sjukt ledsen över att jag inte bloggat men det har inte hänt mycket intressent sen jag skrev sist. Har mest chillat hemma. Jag var på en 18 års middag hos en kompis och hängt med kusiner men annars har det varit väldigt ohändelserikt. Det var nära att jag gick på Riris konsert men hade tyvärr ingen att gå med så det blev inte av. Jag blev extrem ledsen när jag sedan kollade på snaps från kompisar som var där. Igår träffade jag min kusin Bibi och gick runt i stan. Jag köpte ett par skor som är riktigt snygga. Som vanligt visade hon mig ett nytt ställe att äta på. Det var ett ställe på söder som heter Lily's burger. Inredning var som typ hur ett hamburgerhak kunde se ut under 50-talet. Det var så mysigt! Hamburgaren var dessutom en av de bästa jag ätit men med priset jag köpte den måste man verkligen hoppas det.

Nu är jag i alla fall på väg att träffa Haboon så att hon kan köpa något på Max. Hon är ju speciell då hon inte kan köpa en milkshake utan sällskap.

Min sminkning på 18 års middagen

Från gårdagen

Köpt från Monki för 360kr

Likes

Comments

Instagram@haimetketsela

  • Blogkeen
  • Nouw