Header

Dagen regnar bort, förmiddagen var fin och vi trodde vi skulle få gjort lite nere i huset som mina föräldrar håller på med.

Blev inte som vi tänkt i väntan på hjälp så börja de regna. Blev lite kortspel istället och nu slapp vi på soffan.

Mamma kommer snart hem från jobb så får väl vänta in henne innan jag kör hem.

Ush idag är en sån tråkig dag där jag kan tänka mig att bara krypa ner under täcket och glo film hela dagen.

Men med en rastlös Hailey går väl inte det. 😝

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Go middag alla fina läsare.

Nu måste jag få skriva av mig lite, då en person som borde stå mig närmre än andra i samhället har gjort mig upprörd. Jag vet att det tar så mycket energi ifrån mig men blev super ledsen när personen ifråga berättade för mig att andra i hennes omgivning har frågat om min dotter Hailey är ful eller har en missbildning. Hur kan man säga en sån sak, bara för jag inte lägger ut mitt barn på sociala medier så kommer folk med så dumma kommentarer. Jag och min sambo har kommit överens innan vår underbara dotter kom att hon inte ska ut på sociala medier, det är val vi har gjort och vi ska inte behöva förklara oss varför vi gjort detta valet. Nej vår dotter är inte ful och har ingen missbildning men även om hon skulle ha en sjukdom eller haft en missbildning så skulle vi inte älskat henne mindre för det.

Ush vad arg man kan bli på människor... 😡

Vi älskar vår dotter och vill inte publicera henne på sociala medier. Nr 1 du äger inte dina barn du har dom på lån och din plikt som förälder är och uppfostra dina barn och vägleda dom så som du tror är rätt. Nr 2 så länge Hailey inte själv kan godkänna att en bild på henne ska ut på sociala medier så kommer vi inte lägga upp något. Nr 3 dom som står familjen nära vänner och så vidare har sett Hailey varför ska vi då publicera henne för hela världen?

Nu ska jag fokusera på det som gör mig lycklig, Hailey! ❤

Likes

Comments

God morgon säger vi 60 mil hemifrån, lämnade skåne land igår strax efter lunch och anlände i Kopparberg strax innan tolv i natt. Det var massa vägarbete på vägen upp så tog lite längre tid än planerat. Nu blir det massa mys med släkten uppe i Koppaberg ett par dagar. ❤

Likes

Comments

Jag har inte haft tid och skriva på ett tag, min mamma hjärna har varit fullt upptagen med att fixa och dona inför Lilla H dop.

Hon fick ett jätte fint dop och jätte fint firande i lokal. Hailey fick döpas i samma kyrka som jag och mina syskon gjort, hon bar dopklänningen som jag och mina syskon bar. I min familj har vi lite av en tradition att barnet ska sova i dopklänningen efter dopet innan man tar av klänningen och även det fick lilla H 🙌❤

Bjöds på smörgåstårta och sen till kaffet hade vi gjort Key Lime Pie och Banoffepaj. 😛

Hailey fick många fina gåvor hon ska bära med sig i livet. 🙌😇❤

Likes

Comments

170710

Nu ska jag vara brutalt ärlig, första två veckorna som nybliven förälder var man i en bubla och hade noll koll. Man vakna tog sig igenom dagen och försöker sova och kämpa för att hitta rutiner. Efter dessa två veckor börja jag och inse att jag var förälder och så ska de alltid förbli. Man fortsatte ta sig igenom dagarna utan att direkt tänka. Lilla H skrek, åt, bajsa och sov. Ibland var hon dessutom super nöjd och jag som förälder blev jätte glad för de var dessa stunder som man kände "oh det här är mysigt"

När H kom in någonstans i 8 veckors åldern då blev det lite annorlunda. Det blev mer mysiga stunder jag som mamma hade lärt mig mer av H.s signaler och kunde innan hon blev missnöjd hjälpa henne. Vi börja få rutiner om hur en dag ska se ut med alla "små" måsten. Jag började uppskatta vardagen mer och nu visp så njuter man av livet och visst vi har våra jobbiga dagar men det är prövningar i livet vi alla ska gå igenom. 🙌

Nu vill jag att vi stoppar tiden så jag kan njuta av livet som småbarnsmamma. ❤

Likes

Comments

Alla vet att söndagar är vilo dagar eller dagar där man träffar familj och äter gott och har det trevligt. En sån söndag har vi haft idag.

Haileys farfar och bonusfarmor bjöd in på middag. Super trevligt blev grillat och efterrätt. 

Lite festligt så här en söndag 😇❤

Hailey har somnat för en stund sen så ska passa på jag också. 😴

Likes

Comments

Igår blev det en tur till syster för och grilla och spela kubb. Trotts en del trötta och sura miner från alla håll och kanter så blev det en lyckad kväll. ❤

Likes

Comments

Midsommar firande med fina människor och Snuttan sover bort dagen. Tur hon är så liten så hon inte missar något.

Dags och lägga telefonen och vara social. 🍓


Likes

Comments