vart tog sommaren vägen? känns som dagar, veckor och månader bara susar förbi, knappt så att man hinner med alls. Längtar tillbaka till mysiga skogsvandringar, sommar kläder och kärlek bland alla djur..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har natten ridit in och det är dags för mig att gå och lägga mig, den här dagen har varit sjukt seg och dryg. Jag är så slut i kroppen att man säkert hört mig släpa på fötterna hela vägen till Finland.. Ugh.. Den här förkylningen tar kål på både mig och min man, men det är väl bara att rida ut stormen eller nått

Bloggar vidare i morgon om mitt besök till njupsjär.


Goodnight, sleep tight

Likes

Comments

Dagen började lite mer åt negativa sidan, förkylningen jag har blir bara värre för var dag som går, Den verkar ihållig. Huvudvärk, magsmärtor och öm hals. Men man får se det från den ljusa sidan, efter regn kommer solsken! Det är bara att ligga hemma och mysa ner sig i soffan med en filt och vänta tills stormen rider ut sin kos. Längtar dock som en galning då jag vill ut och träna redan nu, kliar i hela kroppen jag hatar att sitta still! Nej åt helvete med denna förkylning! Nu vill jag banne mig bli frisk!

Likes

Comments