allmänt

Bilden är från min London resa.

Jag ligger för tillfället i min säng och skulle bara kunna försvinna, mensvärk är roliga saker eller hur?! *sarcasm på hög nivå!
Dagen har inte bestått av så mycket, var ett snabbt varv via stan och hämta ut mina kontaktlinser jag beställt, men annars vet jag inte, eventuellt att jag åkt iväg och tränat men tror inte det blir nå med tanke på hur jag mår, tror snarare det blir en lång varm dusch och att jag sköter om mig med lite produkter och krämer ikväll. Mys måndag helt enkelt. 👌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

allmänt

Ligger i sängen efter en händelserik dag. Jag var ut med vännerna inatt och hade trevligt vilket gjorde att jag sov till halv 3 idag 👌🙈 När mamma slutat i jobbet så åt vi bara något och så begav vi oss ut till mässkär med en annan familj som vi känner och deras båt.
Roligt hade vi och grillade korv.

Likes

Comments

allmänt

God morgon världen!

It´s finally lördag, asså jag har känt mig väldigt osocial den senaste tiden, har typ inte gjort något annat än jobbat. Nå i alla fall så tänkte jag försöka vara lite social denna helg, även om jag har mitt sista skift ikväll för denna vecka så tänkte jag bege mig ut.

Nackdelen med att bo i lilla Jakobstad är ju verkligen den att även om det är helg så enda kvällen som far ut på helgerna är lördagar och då är det en helt acceptabel mängd på stan men det är nästan mera folk i stan på vardagarna än vad det är på en fredag kväll.

Ikväll får jag i alla fall träffa Emilia, Natalia och även Sarah och Agnes, Agnes som har flyttat iväg för att studera och Sarah som har varit bortrest flera månader till varmare breddgrader... Fuskigt. ;D

Likes

Comments

allmänt

God morgon!

Denna fredag​ kommer jag tillbringa i jobb, eller snarare hela helgen i princip eftersom jag jobbar imorgon kväll också. :D Klart det skulle sitta bra med att vara ledig men så länge man har ett jobb där man trivs och känner att man kan hjälpa så gör det inte så mycket. (och självklart så sitter det bra med ett jobb med extra ersättningar när man har skiftesarbete)

Har varit via staden ett varv redan i morse, bankärenden är alltid lika kul eller hur?;D Och så blev det ett varv via butiken för att handla lite mat. Resten av tiden sitter jag och löser korsord nu för att fördriva tiden förrän jag sticker iväg till jobb kl.14.

Likes

Comments

allmänt
 1. Mellannamn? Cecilia
 2. Favuritfärg? Marinblå eller vinröd tror jag nog.
 3. Hur lång är du? 156cm , en kort en. :D
 4. Katt eller hund? Hund, alla dagar i veckan.
 5. Hur många länder har du besökt? 5 (Finland, Sverige, Norge, Danmark och nu senast Storbritannien.)
 6. Favuritparfym atm? Måste nog vara min Magnetic från Victoria´s Secret eller Christina Augileras Red Sin.
 7. Kaffe eller te? Jag dricker båda.
 8. Favorit Youtuber? Jag kollar på många, men Clara Henry och Hampus Hedström är 2 va dom.
 9. Singel eller i ett förhållande? Jag är singel.
 10. Vilka språk kan du? Jag pratar flytande svenska, finska har jag läst i skolan sen jag var 9år och engelska sen 10 års ålder.
 11. Syskon? 1 bror på 16år.
 12. PC eller mac? har nog en pc, men skulle gärna köpa mig en mac någon dag,
 13. iOS eller Android? Har provat båda, har Android nu men skulle gärna ha en iPhone igen.

Likes

Comments

allmänt

Torsdag 29 September, jag sitter på mitt rum och kollar ut mot hamnen där höst dimman satt sig över marken denna morgon. Ännu en dag påbörjad, ännu ett arbetsskift ska påbörjas om några timmar, helst skulle jag bara krypa ner under täcket igen och bara glömma all vardag men det går inte.

Många gånger de senaste månaderna har jag legat och funderat över vad jag vill göra med mitt liv?? Ända sedan jag tog min examen i våras och nu ska föreställa färdig utbildad närvårdare så känns det som att jag borde söka vidare. Sjukskötare, skulle jag Johanna Hagström 19 år fyllda från en liten stad på ca.20 000 invånare, passa att flytta till en större stad och studera. Ja vem vet?!

Ja detta är något av vad jag brukar fundera över på kvällarna, och ungefär hur mitt liv fungerar.

Likes

Comments