Hej på er, inte bloggat på ett tag men har inte haft så mycket ork till de. Men har hänt lite roliga saker under mitt lilla uppehåll. I söndags var det träning med farri, gick super, och fick reda på en super rolig sak som kommer hända. JAG OCH FARRI SKA VARA MED I LAG SM?!?! Hur kul kommer inte de att bli?? Så himla glad, en stor dröm för mig som bara hade tänkt på att prova lite olika grena i år. Men ska bli så kul!

Likes

Comments

Hej på er! Glömde tyvärr bort att blogga igår då jag pluggade hela kvällen och blev så himla trött sen! Men det hände inget speciellt, fick sluta 10.40 och åkte ut till stallet då, efter stallet åkte jag hem och pluggade och sedan var det middag hos pappa och när vi hade käkat satte jag mig i sängen för att plugga igen.
Idag har allt varit som vanligt, efter skolan så åkte jag och pappa o besiktade transporten. Sen ut till stallet för att lämna den där och då passade jag på att gosa med min lille prins! När jag kom hem var det mat och efter maten var det dags att åka och handla tills i helgen då jag fyller år imon! Så himla taggad känns verkligen inte som de.
Men vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit skola som vanligt, inget stall för min del men fick han riden av en annan. Ganska skönt att få vila lite nu. Men efter skolan blev det gymmet i en timme och sedan tog jag bussen ut till hansa där jag mötte upp mamma, vi kollade lite i affärer. Jag köpte inget särskiljt bara 2 nya smink produkter. Morgondagen har jag inte planerat redigt än, men skola som vanligt funderar på att gå till gymmet och låta hästen vila, men vet inte så får se.
Men vi hörs imorgon! Godnatt

Likes

Comments

Hej på er! Blev inget inlägg igår då jag ville umgås med Jesper så mycket så möjligt och var super trött. Men igår gjorde jag ingenting förutom var med Jesper. Idag har det varit en betydligt tyngre dag! Skoldagen var super jobbigt inte suttit stilla någonting typ. Och direkt efter skolan var det dax att åka ut till stallet för träning, men de var det verkligen värt det! Han var superfin, så himla stolt att se att den tiden man lagt ner på att tråna det visar sig äntligen! Så jag är super nöjd, men väldigt trött bena skakar just nu då jag är så trött. Men skönt var det. Ingenting mer intressant händer idag så vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej, blev tyvärr inget inlägg igår då jag kom hem från träningen jätte sent. Kom hem runt 10 och då skulle vi käka middag också. Men till träningen, den gick helt okej inte super nöjd men nöjd då han hade gått 1 gång på 2 veckor! Idag var jag i stallet först för att skritta Farri så han fick sträcka på sig efter igår. Efter det var jag och mamma på mode en sväng hittade en tröja till mig och en present till Evelina. Imorgon vet jag inte redigt vad jag ska göra förutom att jag äntligen ska få träffa Jesper!
Men nu ska jag sova så hörs imorgon! Godnatt

Likes

Comments

​Hjesan, blev tyvärr inget inlägg igår då jag var såå trott efter skolan, somnade när jag kom hem och tidigt på kvällen. Skolan var bra igår. Men idag var jag inte i skolan då jag var sjuk, mådde jättedåligt idag på morgonen. Nu är det betydligt bättre, har feber fortfarande men ska endå gå till skolan imorgon! Har fått utslag i ansiktet och är svullen i ansiktet vi har ingen aning om vad det kan vara ger det inte sig efter helgen så ska vi ringa till doktorn. Inget mer som har hänt. så vi hörs imorgon.

Likes

Comments

Hejsan, nu är jag hemma från mötet, eller har varit en stund. Mötet gick kanon, ska träffas redan på fredag igen. Ska ta med farri, så liten ledtråd får ni. Det kommer alltså handla om mig och farri. Men inte så mycket mer som hänt så vi hörs imorgon! Godnatt

Likes

Comments

Just nu är jag ute på en liten pw i det underbara vädret! Efter detta ska jag ta en dusch och sedan på mötet! Men hörs ikväll!

Likes

Comments

Har precis sminkat mig och just nu ligger jag i sängen, ska ta på mig för att cykla till skolan om 10 min. Men vi hörs senare idag!

Likes

Comments

​Nu har jag varit hemma från pappa en stund, han körde hem mig då han inte ville att jag skulle gå själv i mörkret. Blev halomi sallad till middag super gott. Har precis duschat och gjort klart en skol uppgift. Imorgon blir det skola och sedan ska jag iväg på ett väldigt spännande möte, lite nervös men de ska nog gå bra. Vill inte säga någonting om det nu för har ingen aning om hur det blir. Men hoppas det blir bra, hade varit så himla roligt. Ni får veta senare!! 

Godnatt på er!

Likes

Comments