25 dagar!!! Asså shit vad tiden bara flyger förbi att jag tar studenten om 25 dagar känns helt ofattbart. Jag är taggad men samtidigt nervös hehe. Dock känns det som att det blir väldigt mycket skoluppgifter nu vilket ger mig stress vill bara bli av med allt på en gång. Har fortfarande inte fixat allt till balen och studenten men klänningarna är iaf fixade så det är skönt. puss nu ska jag plugga lite hade!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var ute igår och tog lite bilder på min syster i det fina vädret.

Likes

Comments

Några bilder från senaste veckorna

Veckorna rullar på och dagarna går otroligt fort. gjorde inget speciellt i helgen eller de senaste dagarna som varit men tiden har bara flugit iväg. Just nu så sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja sedan ska vi i klassen åka till Gustavsvik vilket ska bli kul.

Likes

Comments

Är medveten om att bilden på pannkakan är en mobilbild av sämsta kvalitet , sorry for that

Gårdagen var väldigt trevlig, vi åt tacos tillsammans , kollade på mello och hade det väldigt trevligt. Uppskattar såna där kvällar för det är inte ofta nuförtiden som man bara har en myskväll framför tven. Angående mello så tycker jag att det var rätt låt som vann och trodde innan att hann skulle vinna så det var ju kul.

Vakande ganska sent idag och har inte gjort nånting. Tror jag ska försöka göra lite uppgifter jag ligger efter med och även gå ut på en promenad senare.


Likes

Comments

Har äntligen kommit hem efter en lång skoldag. Dagen har ändå gått relativt snabbt så det är ju skönt. har inga planer idag så det blir nog bara att plugga samt kolla någon serie kanske. Imorgon blir det roligt iaf då jag ska träffa Julia, Wilma, Nellie för att umgås och kolla mello finalen. Hoppas ni alla får en fin helg puss

Likes

Comments

1. Vad heter du på Instagram? Ullisshaglund

2. När skaffade du Instagram? mitt första var typ 2012 tror jag men kontot jag har just nu tror jag var 2014

3. Första uppladdade bilden? har tagit bort mina gamla bilder men tror det var på en snigel hahah

4. Hur ofta lägger du upp bilder? lite olika men minst en gång i veckan typ

5. Bild som fått flest likes? tror det är en selfie

6. Varför skaffade du Instagram? Antar att det var för att jag såg andra använda det och att jag vart intresserad då


7. Vilka typer av konton följer du? just nu så följer jag mest personer jag känner / vet vilka de är. Följer även en hel del kändisar haha

8. Är din Instagram öppen eller privat? brukar skifta men just nu är den öppen

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? blir för det mesta på mig själv men även endel bilder på natur och vänner

10. Favoritbild? hmm kan inte välja det haha

Likes

Comments

Allting rullar på i ganska tråkig men ändå bra takt just nu. Det enda jag gör nu i veckorna är att var i skolan och komma hem för att jobba med skoluppgifter men det är så det är just nu. Men har inget att klaga på annars faktiskt för jag mår relativt bra och det flyter på som det ska.

Igår valde jag att vara hemma från skolan och tog det lugnt bara var även hemma hos min mor igår. Vi satt och kollade igenom gamla bilder vilket var så himla kul blir så rörd av att se på bilder och tänka tillbaka på det man minns från när man var liten som verkade så perfekt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Är i stort behov av att köpa nya kläder och det vore kul att köpa lite mer kläder jag kan ha vid utgång. Dem har ju en hel del på Nelly men ja ekonomin är ju inte den bästa annars hade jag köpt alla dessa 3 hahah

Likes

Comments

Två bilder från igår när jag var i Stockholm

Igår var vi i Stockholm med med media klassen hela dagen för att kolla på 3 olika museum. Tycker inte att det är så jätte kul att gå på guidade turer blir ganska segt men det var väldigt mycket fina och inspirerande konst. De bilderna som är på bilden till vänster var en utställning som fanns på fotografiska som var lite annorlunda endel men väldigt intressant att kolla på.

Imorgon är det äntligen fredag och planerna är att gå på 100-dagarsfeten som är på kvällen tror det kommer bli kul. Men först väntas en lång och seg skoldag innan man får ta helg.

Likes

Comments

Ganska dåligt ljus på bilderna och har ej redigerat dem men såhär ser mössan ut

fick hem min studentmössa för ungefär 1 och en halv vecka sen nu och blev så himla taggad när jag fick den. Den passade väldigt bra och vart väldigt nöjd över hur den ser ut.

Nu är det bara 100 dagar kvar tills jag tar studenten och jag är väl lite rädd över hur denna vår fram tills dess kommer se ut. Jag ligger redan nu efter med endel saker i skolan och det kommer ju vara en massa nu hela tiden. Finns även andra saker som jag går och är orolig över framförallt om hur min framtid ska bli. Men som alltid så försöker jag kämpa mig igenom det jobbiga och göra mitt bästa för att lyckas lite iaf. puss

Likes

Comments