två bilder från min mobil

hej! i skrivande stund så sitter jag med min dator i köket och har matkoma haha åt en kycklingrulle som man verkligen blev mätt av. så vad har hänt de senaste dagarna? Jo skolan började i tisdags vilket innebär sista termin i skolan!! hur sjukt? kändes som att det var nyss jag började ettan. Jag har väl inte gjort så mycket annars förutom att gå i skolan och sedan kommit hem för att föröka göra uppgifter jag ligger efter med.

apprå på det här med studenten så känner jag att det kommer bli en lång men ändå snabb vår där det är mycket som ska hinnas med och fixa med och jag tycker att bloggen är ett bra sätt att skriva ner bra och dåliga saker med denna resa. mycket är kul att kunna ha och se tillbaka på alla minnen som man kommer vara med om men det kanske kan vara intressant för andra med att läsa va d vet jag haha

Jag vet att jag kommer ha det mycket jobbigt och stressigt under denna vår och det är mycket som behövs göra inför studenten men även inför min framtid efter. för vad ska jag göra igentligen efter studenten? vart vill jag komma i livet? det är så många frågor och tankar som snurrar runt i min hjärna som jag idag inte har svar på. Men det jag tror att jag behöver är lite mer planering och mål jag vill nå som ska ta mig en bit på vägen iallafall. Det kommer kräva mycket från mig som person att klara av saker för jag vet att jag är väldigt bra på att skita i saker när det är jobbigt men det funkar inte att ha det så längre.

Som sagt så kommer det antagligen vara väldigt mycket saker som kommer vara både jobbigt och roligt. då är det viktigt att föröka hitta lösningar och strategier för att göra det lättare i vardagen. Jag tror då och jag försöker att skriva ner saker som jag vill göra, saker jag vill klara av och ha saker att se framemot som tex studenten. haha säkert ingen som orkar läsa allt detta men jag tror att det är bra för mig att bara få skriva av mig och kunna titta tillbaka på det här senare.

puss


Likes

Comments

Tycker dessa + flera andra modeller av calvin klein är väldigt snyggt, synd att priset inte levererar bara haha

Likes

Comments

Så som det står i rubriken stod det i veckans horoskop för mig och det har verkligen stämt in på mig denna vecka. Jag har haft sån tråkig och bara jobbig vecka då allt känns fel och man bara vill ligga och sova hela dagarna typ.

Veckans bästa dag och som typ varit den enda dagen då jag mått bra inprincip hela dagen var i onsdags. Då jag först var på espresso house med några vänner i typ 2 timmar och sedan åkte jag vidare till kalle vilket var mysigt och behövligt verkligen. Mitt humör den här och de senaste veckorna har svajat så jävla mycket och jag antar att de tyvärr kommer fortsätta göra det då skolan börjar igen på tisdag... Hoppas iaf att nästa vecka blir något bättre än denna iallafall

puss på er!

Likes

Comments

Dagen före nyår och allt är oklart om hur dagen kommer se ut , Vet bara att jag ska äta middag med familjen och några till på dagen och sedan vara med Julia och Wilma under resterande tid av dygnet haha. Jaja har gått och grubblat över nyår skit länge och känner att dagen får bli som den blir. Kom hem igår ifrån Stockholm där jag spenderat 3 dagar med girlsen och bara haft det bra. Vilket verkligen behövdes efter all skit som varit under de senaste veckorna.

Nu ska jag bara lägga mig och vila då min mage inte mår så bra och hoppas på att de blir bättre till i kväll/ imorgon.

Puss på er hoppas ni får ett bra avslut på 2016!

Likes

Comments

Bästa julklappen <333

Har hittat lite frågor från olika bloggar som handlar om året 2016

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? - Jag var på festivalen för första gången i mitt liv

Vilket/vilka datum från 2016 kommer du att minnas starkt? - 5-6 augusti, 29-30 augusti,

Vilka låtar kommer att påminna dig om 2016? - helt klart don´t let me down med the chainsmokers, Let me love you med justin bieber, in the name of love med martin garrix.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - tror nog att jag har varit gladare faktiskt

Vad önskar du att du gjort mer? - hmm kommer inte på något...

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? - jag var och åt på restaurang med min familj sedan på kvällen firades jag lite av några vänner.

En person som du inte hade klarat dig utan i år?- kan inte välja en person haha

Har du varit kär i år?- ja


Bästa köpet? - weekend biljetter helt klart!
Hur har ditt 2016 varit? - det har varit kul, det har varit galet men mycket ångest laddade saker som hänt.

Vad är det mest konstigaste som hänt detta år?- asså det som kommer upp direkt i mitt huvud är när jag slog ut min halva tand hhaha,

Tror du att 2017 kommer att bli bättre? - hmm asså jag tror att våren kommer bli väldigt bra med studenten och allt vad det har att erbjuda, sedan så får man la se hur resten av året blir

Gjorde någonting dig riktigt glad? - att få vara mycket med mina närmsta vänner och familj gör en alltid glad

Vad önskar du att du hade gjort mindre? - inte slösa så mycket pengar på alkohol hahah...

Finns det något som hade kunnat göra ditt år bättre? - finns säkert många saker men kan inte komma på något nu haha

Likes

Comments

Bästa på morgonen är att vakna upp sätta sig med en kopp kaffe i handen och bara ta det lugnt kanske kolla något klipp på youtube.

Hejsan sitter just nu och försöker övertala min syster att följa med ut på promenad och kanske fota lite, men hon verkar inte så positiv till det haha. Får väl gå ut själv en stund för att få lite frisk luft liksom. I fredags så var det ju black friday så jag passade på att klicka hem än tracksuit från JFR för endast 239 kr. Troligen kommer den imorgon eller på tisdag tagga!!

Hoppas ni haft en fin helg kram på er!


Likes

Comments

2 av de låtarna som Danny Saucedo sjunger i så mycket bättre. jag har inte kollat på programmet så mycket faktiskt men har lyssnat på de låtarna Danny sjunger och tycker de är grymma

Likes

Comments

I väntan på bussen idag så gick jag och knäppte några bilder på de fina belysta träden som är på torget

Hej har precis kollat på första avsnittet av en serie jag börjat kolla på vid namn blindspot, tycker den redan är väldigt spännande så ska nog kolla ett till avsnitt snart hehe. Annars då? det har väl inte hänt så mycket idag utan bara varit i skolan som vanligt och sedan suttit med endel skoluppgifter bara men kände att jag behövde en paus i allt pluggande , vilket ledde till att kolla på serie ;)

Likes

Comments

Såhär fint var det för några dagar sen när jag gick ner till sjön, sjön var alldeles blå och det blåste endel ute så att det vart stora våger synd bara att stranden inte är lika fin.


Likes

Comments