View tracker

Bästa på morgonen är att vakna upp sätta sig med en kopp kaffe i handen och bara ta det lugnt kanske kolla något klipp på youtube.

Hejsan sitter just nu och försöker övertala min syster att följa med ut på promenad och kanske fota lite, men hon verkar inte så positiv till det haha. Får väl gå ut själv en stund för att få lite frisk luft liksom. I fredags så var det ju black friday så jag passade på att klicka hem än tracksuit från JFR för endast 239 kr. Troligen kommer den imorgon eller på tisdag tagga!!

Hoppas ni haft en fin helg kram på er!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

2 av de låtarna som Danny Saucedo sjunger i så mycket bättre. jag har inte kollat på programmet så mycket faktiskt men har lyssnat på de låtarna Danny sjunger och tycker de är grymma

Likes

Comments

View tracker

I väntan på bussen idag så gick jag och knäppte några bilder på de fina belysta träden som är på torget

Hej har precis kollat på första avsnittet av en serie jag börjat kolla på vid namn blindspot, tycker den redan är väldigt spännande så ska nog kolla ett till avsnitt snart hehe. Annars då? det har väl inte hänt så mycket idag utan bara varit i skolan som vanligt och sedan suttit med endel skoluppgifter bara men kände att jag behövde en paus i allt pluggande , vilket ledde till att kolla på serie ;)

Likes

Comments

Såhär fint var det för några dagar sen när jag gick ner till sjön, sjön var alldeles blå och det blåste endel ute så att det vart stora våger synd bara att stranden inte är lika fin.


Likes

Comments

Bild 1 från när jag för några dagar sen var ute och fotade vid sjön

Bild 2 Idag när jag lyssnande på Therese Lindgrens bok såå himla bra!

Bild 3 En selfie på mig och Ben Mitkus från i fredags när jag var på strömpis

Bild 4 En selfie hhah

Likes

Comments

två bilder från i fredags då allt var täckt av frost.

Hejsan! sitter i skrivande stund framför datorn och väntar på att tiden ska gå lite fortare haha! Ska senare in idag för att gå på teorikurs för körkort, det är en gratis kurs som kommer pågå varje torsdag i 8 veckor fram mot hur nice är inte det? Väldigt bra då det är väldigt dyrt att ta körkort och det blir lite billigare iallafall.

Likes

Comments

Hejsan har nästan bara legat i sängen hela dagen förutom att jag var ute en liten stund för att träffa cassi vilket var trevligt. Har knappt sovit nånting i natt så man har därför varit väldigt segt och då kan de vara skönt att bara ta det lugnt framför datorn oså. Har tänt lite ljus nu och ska bara lägga mig en stund och kolla lite youtube tror jag.

Ha de bra puss!

Likes

Comments

Beställde denna fina bomberjacka i från Na-kd för ungefär 2 veckor sen, Tycker färgen är så himla fin och man kan få en vanlig svart outfit att lysa upp mer.

Likes

Comments

att mina fingrar ser ut som röda klor typ haha?

- jag är den klantigaste männsikan någonsin , har tappat mobilen i toaletten 2 gånger på bara ca 1 halv år haha

- jag klarar inte av att kolla på film ensam blir lätt rastlös då men om har någon att kolla film med så funkar det fint

- jag är en riktig slösa till när det gäller att köpa mat m.m men när det gäller typ kläder så blir jag jämt nojig även fast jag har bra med pengar haha

- jag är väldigt bra på att försova mig /missa bussen, vet inte hur många gånger på hela tvåan som det hände..

- älskar att stiga upp på morgonen och bara sätta mig med en kopp kaffe o bara ta det lugnt


Likes

Comments

Att det redan är oktober tiden bara flyger iväg

Hösten har börjat komma nu och det är en årstid jag tycker väldigt mycket om, Att bara tända ett ljus kanske dricka lite kaffe och bara mysa. Något jag har börjat göra för ett litet tag sen och som jag tror jag kommer göra mycket här i höst är att lyssna på podar, tycker det är väldigt avkopplande att göra det när man exempel åker buss eller bara går en promenad. Många tycker ju även om att läsa och ser det som en "höst mys faktor" och kan faktiskt hålla med om att det kan vara ganska mysigt med en bra bok i handen även om jag är en sådan som hatar att läsa böcker i vanliga fall haha!

Likes

Comments