Hejsan är just nu nere vid sjön och är ute på en liten promenad med podd i öronen. Så himla skönt bara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag: hela familjen åkte iväg för att Bowla på strike vilket var kul , jag lyckades vinna i mitt lag iaf haha 😉

Lördag: gick upp kl 6 på morgonen för att åka iväg och jobba inte det roligaste att göra på en helg men har inte jobbat så mycket denna vecka och hade ändå inget planerat så tänkte varför inte liksom

Och idag söndag: sov till kl 12 men kände mig ändå så himla trött när jag vaknade men drog mig upp ur sängen för en kopp kaffe. Nu ska jag försöka städa lite och gå ut på en promenad tror jag.

Likes

Comments

Några bilder från de senaste dagarna då jag har hängt med vänner , shoppat lite, jobbat osv.. har gjort något nästan varje dag vilket bara har varit bra då det hänt Endel dåliga saker som tyngt ner mig väldigt mycket. Nu ska jag försöka rensa min garderob haha får se hur det går
Kram på er!

Likes

Comments

Hej ny vecka igen tiden bara flyger iväg och jag har egentligen inte så stor koll på vad det är för dag . Beror ju på att jag jobbat hela helgen och då känns det konstigt att det är måndag haha. Är ledig idag så har passat på att hälsa på min farmor och varit ute tillsammans med min syster en stund i det fina vädret.

Är ledig även imorgon så jag och min familj ska åka till västrås för att bada på kokpunkten, har aldrig varit där så det ska bli kul! Bäst att försöka ta vara på de lediga dagarna och göra roliga saker.

Likes

Comments

Hej vaknade för en stund sen av att det spöregnade utanför mitt fönster och man vill helst bara ligga kvar i sängen då haha. Men tog mig upp och sitter bara framför datorn med med en kopp kaffe och ska laga lite mat snart tror jag. Jobbar kväll idag så man hinner inte göra så mycket annat under dagen.

Igår såg vädret jätte fint ut och det var väldigt varmt när man sprang runt och svettades på jobbet som en tok. Tänkte därför att det var dags för ett första dop i sjön med min syster vart dock lite besviken då det såklart blev kallare och solen hade försvunnit när jag kommit hem efter jobbet typiskt!. Men vi drog iaf ner till sjön en stund och det var till en början ganska skönt i sjön men blev inte i så länge då jag började frysa ganska snabbt haha.

Likes

Comments

Hejsan allt rullar på ganska fort nu eller ja det har det ju gjort hela året. Känns fortfarande konstigt att man tagit studenten och att man inte ska gå tillbaka till skolan i höst det är liksom svårt att vänja sig vid det haha. Men som sagt så har jag ju börjat jobba nu och har gjort det i ungefär två veckor. Jag jobbar som timvikarie inom hemtjänsten vilket är ett väldigt lärorikt och hårt jobb ibland.

Nu i början har det varit ganska lugnt innan man kommit igång med allting men denna vecka blir det jobb alla dagar igår. Men jag har inget problem med det faktiskt för det funkar väldigt bra även om man är helt slut när man kommer hem haha. Blir ju inte så mycket ledighet direkt nu när man jobbar och det kan vara svårt att umgås mycket med dem man vill men men man får ju pengar och det behövs verkligen ;)

Likes

Comments

Lite bilder från studenten!

Hej asså att jag tog studenten i fredags känns helt ofattbart. Allt gick så himla fort och det är svårt att verkligen förstå att skolan är över nu. Jag hade verkligen en jätte bra dag och önskar att den aldrig skulle ta slut.

Likes

Comments

25 dagar!!! Asså shit vad tiden bara flyger förbi att jag tar studenten om 25 dagar känns helt ofattbart. Jag är taggad men samtidigt nervös hehe. Dock känns det som att det blir väldigt mycket skoluppgifter nu vilket ger mig stress vill bara bli av med allt på en gång. Har fortfarande inte fixat allt till balen och studenten men klänningarna är iaf fixade så det är skönt. puss nu ska jag plugga lite hade!

Likes

Comments

Var ute igår och tog lite bilder på min syster i det fina vädret.

Likes

Comments

Några bilder från senaste veckorna

Veckorna rullar på och dagarna går otroligt fort. gjorde inget speciellt i helgen eller de senaste dagarna som varit men tiden har bara flugit iväg. Just nu så sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja sedan ska vi i klassen åka till Gustavsvik vilket ska bli kul.

Likes

Comments