Hej vaknade för en stund sen av att det spöregnade utanför mitt fönster och man vill helst bara ligga kvar i sängen då haha. Men tog mig upp och sitter bara framför datorn med med en kopp kaffe och ska laga lite mat snart tror jag. Jobbar kväll idag så man hinner inte göra så mycket annat under dagen.

Igår såg vädret jätte fint ut och det var väldigt varmt när man sprang runt och svettades på jobbet som en tok. Tänkte därför att det var dags för ett första dop i sjön med min syster vart dock lite besviken då det såklart blev kallare och solen hade försvunnit när jag kommit hem efter jobbet typiskt!. Men vi drog iaf ner till sjön en stund och det var till en början ganska skönt i sjön men blev inte i så länge då jag började frysa ganska snabbt haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan allt rullar på ganska fort nu eller ja det har det ju gjort hela året. Känns fortfarande konstigt att man tagit studenten och att man inte ska gå tillbaka till skolan i höst det är liksom svårt att vänja sig vid det haha. Men som sagt så har jag ju börjat jobba nu och har gjort det i ungefär två veckor. Jag jobbar som timvikarie inom hemtjänsten vilket är ett väldigt lärorikt och hårt jobb ibland.

Nu i början har det varit ganska lugnt innan man kommit igång med allting men denna vecka blir det jobb alla dagar igår. Men jag har inget problem med det faktiskt för det funkar väldigt bra även om man är helt slut när man kommer hem haha. Blir ju inte så mycket ledighet direkt nu när man jobbar och det kan vara svårt att umgås mycket med dem man vill men men man får ju pengar och det behövs verkligen ;)

Likes

Comments

Lite bilder från studenten!

Hej asså att jag tog studenten i fredags känns helt ofattbart. Allt gick så himla fort och det är svårt att verkligen förstå att skolan är över nu. Jag hade verkligen en jätte bra dag och önskar att den aldrig skulle ta slut.

Likes

Comments

25 dagar!!! Asså shit vad tiden bara flyger förbi att jag tar studenten om 25 dagar känns helt ofattbart. Jag är taggad men samtidigt nervös hehe. Dock känns det som att det blir väldigt mycket skoluppgifter nu vilket ger mig stress vill bara bli av med allt på en gång. Har fortfarande inte fixat allt till balen och studenten men klänningarna är iaf fixade så det är skönt. puss nu ska jag plugga lite hade!

Likes

Comments

Var ute igår och tog lite bilder på min syster i det fina vädret.

Likes

Comments

Några bilder från senaste veckorna

Veckorna rullar på och dagarna går otroligt fort. gjorde inget speciellt i helgen eller de senaste dagarna som varit men tiden har bara flugit iväg. Just nu så sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja sedan ska vi i klassen åka till Gustavsvik vilket ska bli kul.

Likes

Comments

Är medveten om att bilden på pannkakan är en mobilbild av sämsta kvalitet , sorry for that

Gårdagen var väldigt trevlig, vi åt tacos tillsammans , kollade på mello och hade det väldigt trevligt. Uppskattar såna där kvällar för det är inte ofta nuförtiden som man bara har en myskväll framför tven. Angående mello så tycker jag att det var rätt låt som vann och trodde innan att hann skulle vinna så det var ju kul.

Vakande ganska sent idag och har inte gjort nånting. Tror jag ska försöka göra lite uppgifter jag ligger efter med och även gå ut på en promenad senare.


Likes

Comments

Har äntligen kommit hem efter en lång skoldag. Dagen har ändå gått relativt snabbt så det är ju skönt. har inga planer idag så det blir nog bara att plugga samt kolla någon serie kanske. Imorgon blir det roligt iaf då jag ska träffa Julia, Wilma, Nellie för att umgås och kolla mello finalen. Hoppas ni alla får en fin helg puss

Likes

Comments

1. Vad heter du på Instagram? Ullisshaglund

2. När skaffade du Instagram? mitt första var typ 2012 tror jag men kontot jag har just nu tror jag var 2014

3. Första uppladdade bilden? har tagit bort mina gamla bilder men tror det var på en snigel hahah

4. Hur ofta lägger du upp bilder? lite olika men minst en gång i veckan typ

5. Bild som fått flest likes? tror det är en selfie

6. Varför skaffade du Instagram? Antar att det var för att jag såg andra använda det och att jag vart intresserad då


7. Vilka typer av konton följer du? just nu så följer jag mest personer jag känner / vet vilka de är. Följer även en hel del kändisar haha

8. Är din Instagram öppen eller privat? brukar skifta men just nu är den öppen

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? blir för det mesta på mig själv men även endel bilder på natur och vänner

10. Favoritbild? hmm kan inte välja det haha

Likes

Comments

Allting rullar på i ganska tråkig men ändå bra takt just nu. Det enda jag gör nu i veckorna är att var i skolan och komma hem för att jobba med skoluppgifter men det är så det är just nu. Men har inget att klaga på annars faktiskt för jag mår relativt bra och det flyter på som det ska.

Igår valde jag att vara hemma från skolan och tog det lugnt bara var även hemma hos min mor igår. Vi satt och kollade igenom gamla bilder vilket var så himla kul blir så rörd av att se på bilder och tänka tillbaka på det man minns från när man var liten som verkade så perfekt.

Likes

Comments