​Hej alla underbara,

​fick en notis från nouw för inte sålängesen och hade glömt bort helt att jag hade en blogg. Men jag ska försöka hinna med att blogga med tanke på att de händer mycket spännande grejer i mitt liv just nu. Så jag har något att blogga om. 

Igår var jag i Eskilstuna med mamma och kollade på lite kläder, hittade denna otroligt söta tröja som jag fick med mig hem! Den hängde på rea så det är klart att man tar den då! ​(speciellt om det bara finns en kvar och är i min storlek)

Har inte så mycket tid över att skriva för jag jobbar just nu! 

​xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

verkligen en låt jag lyssnar på iTube! Jag ÄLSKAR bas, så det här är en bra låt för er som älskar när det dunkar och verkligen vill känna rytmen! dessutom är det här min favoritlåt!

xoxo

Likes

Comments

Holaaaaaa

vet inte varför men jag är så glad. Beror nog på att jag kan få shoppa nu, köpa in lite nytt till mig själv! Så jag hade tanken att gå in på GinaTricot och kolla lite. Har även kollat bland andra shoppingsidor men hittar ingenting, allting är antingen slut eller så finns det inte i min storlek. Så trist men jag hittade lite iallafall.

Länk till dessa plagg hittar du under bilden!

xoxo

Likes

Comments

färgen VIT! de är så snyggt! är det bara jag som älskar färgen vit? det är så sjukt fräscht och det passar verkligen till allt! skor, kläder, inredning, smycken ec.

Det finns även på instagram en sida som heter WHITEADDICTED där man kan bland annat hitta sådana bilder!

xoxo

Likes

Comments

vem är jag?

Jo, mitt namn är Johanna Haglund och jag är en 19årig tjej från Södertälje. Jag tog studenten nu i år (2015) då jag valde att utbilda mig som stylist med inriktning hår, naglar&makeup. Jag har jobbat hemifrån med naglar och även fransförlängning, Men i dagsläget så jobbar jag ingenting med det utan jag jobbar på ett cafe här i Södertälje. Jag bor fortfarande hemma med min pappa och lillebror men håller på letar efter något helt eget.

I denna blogg kommer det finnas massor att läsa och se! T.ex Mina tankar kring beauty och fashion, mitt vardagsliv, frågor&svar, video, mina åsikter och massa skvaller! Jag har bloggat en del förut men har dock inte gått så bra med det så vi får se hur det går den här gången!

Men har ni funderingar eller frågor så får ni gärna höra av er till min mail - haglundjohanna@hotmail.com

xoxo

Likes

Comments