Älskar min nya bronsfärgade bomberjacka från missguided

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har tagit ett av de största besluten i mitt liv.

Det har gått lite mer än ett år sedan min mamma gick bort. Det har varit ett fruktansvärt tufft år. Men i och med min mammas bortgång har jag även förändrats väldigt mycket som person. Jag känner mig mycket starkare som person idag. Starkare än vad jag hade kunnat tro efter att ha mist den viktigaste personen i mitt liv.

Efter 21 år i den här staden börjar jag bli ganska less. Jag behöver nya utmaningar. Större utmaningar än vad jag har antagit tidigare. Därför tog jag beslutet om att ansöka till GMU. I höstas gjorde jag testerna och blev godkänd. Till en början var jag mycket osäker på om det verkligen skulle vara någonting för mig. Men idag är jag helt säker. Att lämna den här staden för ett tag och anta en stor utmaning är precis vad jag behöver. Det är det jag behöver för att inte fastna i den vardag jag går i idag och bli olycklig, vilket jag just nu känner mig. Stockholmslängtan har jag haft väldigt länge och det är som ett andra hem för mig.

Vad som händer efter 11 månaders utbildning i försvarsmakten återstår att se. Jag ser väldigt mycket fram emot nya utmaningar, ny stad och förhoppningsvis en ny start i mitt liv. 2017 må bli ett bättre år!

Likes

Comments

Åh. Vill tillbaka. Kan vara en av de bästa resorna jag har gjort.

Likes

Comments

När man inte har ro till att ligga i solen och pressa kan man passa på att riva loss ett träningspass!

Likes

Comments

Uppe med tuppen idag. Tog en lång promenad i solen innan frukost, nu ska jag åka ut till pappa och njuta av det fina vädret innan kvällsjobb.

Likes

Comments

Vilken fantastisk dag det har varit idag! Tog en långpromenad nu ikväll, väldigt välbehövt!

Likes

Comments