10 saker ni kanske inte vet om mig

1.Jag är finsk och halvrysk

2. Klarar överhuvudtaget inte av att se skräckfilmer eller något läskigt alls. Kan inte sova och är även rädd dagtid flera dagar efteråt.

3. Jag älskar kombinationen med ostbågar och gräddfil..

4. Jag är verkligen en känslosam människa som bryr mig för mycket om alla andra.

5. Är otroligt mörkrädd

6 min största rädsla är älgar och andra vilsna djur.

7. Min engelska existerar inte men de vet dom flesta om...

8. Jag har svårt för att bara vara och ta de lugnt utan vill alltid göra minst en viktig grej per dag annars känns dagen meningslös.

9. Jag pratar i sömnen och man kan få ut information från mig när jag sover

10. Jag älskar mina nära alldeles för mycket vilket kan vara en för och nackdel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Klockan är nu 18.09 och de är dags för hemgång. Efter en tuff helg av, mycket kraft och styrka både fysiskt och psykiskt så är man inget annat än helt slut. Denna helgen har varit en kombination av lycka och olycka, lycka för att vårt underbara lag tar oss igenom allt tillsammans och att våra motgångar bara kan göra oss starkare, och olycka med besvikelse och individuella småfel.

Tävlingens avslut erbjöd en andra plats, men trots de kunde Inte vi känna oss nöjda eftersom vi bara vill mer, mer och bara mer, vi vill lyckas med våra mål, vilket vi inte uppnådde denna tävling.
Men hur ska man kunna bli starkare om man inte möter på motgångar, denna tävlingen var en väldigt lärorik tävling och nu är de bara hem och kötta, kötta, kötta.

Ikväll ska jag bara slappa hemma och återhämta mig för ett redigt gympass imorgon bitti.
Pöööözzzz

Likes

Comments

Tjenixen, att skriva här var ju inget jag trodde skulle hända, men se man på, de slutade här ändå.
På denna bloggen kommer jag skriva om allt som kretsar runt mitt liv i vardagen, träning och sedan mål och riktningar i livet, sjävklart kan annat uppkomma också, inlägg kretsat runt känslor är något jag älskar att skriva ut om (hehe).

Kör väl igång direkt med att säga att jag är i Stockholm med mitt underbara lag team boomerang som är helt taggade på att tävla ett grymt kort program imorgon, till temat psykisk ohälsa. Vi tog bussen hit 50 personer som är helt redo för tävling. När vi var framme vid Quality hotell, där vart vi ska bo, gjorde vi inget annat än att direkt dra ner till restaurangen Texas Longhorn och ta en burgare.
Nu sitter vi på rummet och strassar de sista på våra långa klänningar, innan de är dags för läggning.
Puss hej

Likes

Comments