pass ett nu då. lär bli fler nu när man är ledig! igår aktiverade jag mitt sim kort, förvånadsvärt bra kondis faktiskt! 😂 riktigt skönt med! sen ringde björn och ville ha någon att träna med så fick ställa upp för laget ;) men vi är inte klara där :p rastlösheten fortsatte aå varför inte ut och gå? Blev 45 minuter gång, upp till P18. det va ju ingen som trodde att man gått 😂 sen ut och ge :) världens längsta karavan som bara drog genom stan! nu sitter jag på en pilates och väntar in 45 hårda minuter styrka och balans! 😂Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gooooood Juuul! 🎅🎅🎅

Likes

Comments

Nu är allting klart! Har precis skurat golvet så väntar på att det ska torka så ska jag ta hand om det innan det blir sängen för min del! Tråkigt att behöva gå upp så tidigt i morgon för att jobba. Känns som om morgondagen är helt fullspäckad.
• Jobba
• Åka hemförbi och träffa mormor och byta om!
• Träna
• Duscha
• Åka och jobba
• Åka hem till mamma och pappa!

vi ses i dimman eller vad tror ni?
Testade mina kunskaper i köket idag. Har dock inte smakat maten men den ser ju ganska okej ut om jag får säga det själv ;) Men en favorit i repris så pajade jag en tallrik! 😂 2 timmar kvar till julafton! 😇😇
Likes

Comments

Dagen innan julafton nu då! ☆
Idag vankades det jobb och lika så resten av veckan. Får se hur jag ska göra med min dag till nyår. Har inte blivit så överdrivet mycket gjort idag i lägenheten men jag har några timmar kvar på mig innan det är dags att gå och lägga sig. Har verkligen ingen julkänsla inom mig även fast jag har världens gran där hemma och massa typiska julsaker! tror att det kan bli bättre när hela lägenheten är klar och man sätter sig ner i soffan och det går en najs film. 5 timmar på sig och det borde väl fungera.Likes

Comments

full rulle idag! skulle ställa in milon idag vid nio men det glömde jag TOTALT! Det var pappa som påminde mig fast vid halv 11. Dagge skulle ställas av och fixas med idag med. De hade vart en fördel om jag kunde få ha min garageplats ifred. Usch sånt blir jag så jäklar förbannad över! Får släppa det annars rinner det över! Milon är nu fixad! Bättre sent än aldrig! Snart är det dags att åka bort till körskolan och lämna lite saker till julveckan. Tydligen så ska det storstädas. ... för jag har ju absolut ingenting att göra under jul... 😣😰😟. Nu är det dock bara några saker kvar på schemat! Hem till syrran och dö på Massage bänken och sen dags att träna.


Likes

Comments

Torskade på det här med att uppdatera min blogg till lite annat så nu kör vi. Micke gjorde mig lite smått nyfiken på nåt nytt så varför inte. Det blev full rulle med att fixa i ordning den så man kan få gå och lägga sig med ro i kroppen. vilket jag känner att jag lyckats med nu! Den är inte helt klar men den är inte naken och det ät de som känns viktigast för mig nu. Känns som om det vore år sen jag satte mig ner framför datorn och lägga fingrarna dansa över tangenterna men varför inte försöka ge sig på det igen. Det kan ju inte gå fel menar jag!

Fett taggad inför morgondagen, då vankas det ett danspass på en och en halv timme.. hoppas verkligen att det är någonting att ha. Känns som det är en hel bibel jag ska gå igenom i morgon! Bilen ska fixas på alla sätt och vill. måste ringa och höra om det finns någon klipptid, samtidigt som jag ska träffa syrran som ska ge mig en behandling av lite naprapat kärlek och sen åka och träna! Over Ń out för mig i kväll!

Likes

Comments

vad skall man säga en dag som denna? känner att jag bara försöker svälja min stolthet och trycka tillbaka tårarna men jag vet inte hur länge jag kommer orka det heller.  Motivationen är just nu i botten jag har gjort bort mig hela veckan och på tisdag är det vägning. Visst jag vet att jag inte behöver göra det men ändå så känns det som om det skulle vara ganska spännande. 
Känns som idag får jag verkligen smaka på min egna medicin med att bli undanputtad och ignorerad. Vad skall man göra åt det de är frågan. Tänk att få ta den lägsta dusch men så skall man åka och träna och sen blir det en dusch till. Det känns som en deal för mig just nu! 
 
over and out

Likes

Comments

hej!
Nu var det ett tag sen sist igen! jag hinner verkligen inte med att blogga på sommaren! ;)
idag har familjen fått för sig att dom ska vinna dagskampen hemma, men det kan jag lova att med det så tror dom fel! idag ska det kämpas så att svetten rinner!
Likes

Comments

Så, nu är Facebook nerstänkt för min del igen, riktigt skönt. Idag har jag vart på stranden med Marion och Marre, satan vad det blåste! Vi had tre brasse som vindskydd! 

Så jag och Marion låg med "pälskrage" på oss. 

  Solen gick i moln så tillbaka till vall. Dock upplevde jag och Marion lite barndomsminnen på vägen hem genom att sola hela bilvägen hem. Marre tyckte att det var så himla tyst på vägen hem bara ????. Sen så var det bara solen som gällde. Dock var det jäkligt mycket varmare, jag vill lova att det gav resultat! 

Nu blir det sängen för mig så jag orkar upp i morgon.  I morgon väntas körskolan, oljebyte och ljudtävling!

Puss och godnatt! 
Likes

Comments

Vilken värme vi har idag. Vaknade först vid tio över sju och då var det redan 20 grader. Ner på stan och kolla lite med mamma. 

Idag har jag gjort mitt bästa inköp för säsongen! Ett par nya pisstassar!! 

Bättre sent än aldrig. Men ska jag vara ärlig så ser det ut som ett riktigt gubb skinn! 


Köpte en ny parfym idag med, jag trodde att jag skulle dööö, fy vad gott den luktade!  Dessutom har jag införskaffat mig lite nytt till naglarna! ??


Ren kärlek! Frågan är om man ska spetta på lite på mina kuttande fingrar?! 


Fridens liljor! Likes

Comments