Header

Hej alla fina!
Brukar kalla tisdagar för min heliga dag. Jag slutar tidigt på tisdagar och det är dessutom den enda vardagen jag inte har någon fotbollsträning. Detta innebär hela eftermiddagen ledig för precis vad som helst. Idag har jag suttit hos frisören i två timmar för att slinga håret. Väldigt nöjd blev jag. Fortfarande väldigt lik min naturliga men med lite ljusare slingor och lite mer glans.
Nyss hemkommen därifrån. Ska ut och gå en promenad för att sen slänga mig i soffan.
Hoppas er dag varit bra🌺

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lovade ett inlägg igår kväll men det blev fullt upp. Hade fruktansvärt roligt på festen vi var på och vi var inte hemma förrän halv fyra i morse. Nu ska jag ner till affären för att handla bullar som vi kan njuta av i det fina vädret ute på balkongen.

Likes

Comments

Startar inte Valborg med det roligaste. Slänger mig i min hörna på balkongen för att plugga. Men det bara måste göras. Ikväll blir det festligheter med vänner och ett nytt inlägg på bloggen kan ni vänta er.

Likes

Comments

Långhelg tackar man inte nä till. Hemmakväll med våra vänner Arvid och fannie igår. Käka pizza och spela lipptwister. Helt klart det roligaste spelet någonsin.

Idag va det dessutom avslutning på Barngympan, där jag är ledare. Det gick bra men blev lite stressigt efteråt. Va helt säker på att vi hade samling kl 12 idag. På väg från Barngympan som sluta kvart i elva inser jag genom ett sms från en i laget att samlingen va kl 11, då va klockan fem i. Jag som skulle hem och käka bullar hos mamma och pappa. Och sen sticka hem för att packa till samlingen och sen vara där i tid, blev något helt annat. Då va jag 20 min ifrån samlingsplatsen där en buss väntade på oss. Fick ju ringa så dem väntade på mig. Han iallafall dit till kvart över.

Väl på fotbollsmatchen gick det jättebra. Första halvlek under all kritik fö vår sida, och det funkar inte att vinna på det viset. Låg under med 3-1 i halvlek. Matchen slutade 3-2 efter en godkänd andrahalvlek.

Valborg imorgon. Hoppas ni ska göra något kul.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag Är det studiedag på jobb, vilket innebär att eleverna är hemma och vi arbetar med andra nödvändiga saker. Blir lugnt för öronen, vilket kan vara behövligt ibland.


Igår insåg jag att min favoritparfym snart är slut. In på nätet för att ta reda på vart jag ska åka och handla den. Inne på nätet passade jag på att hitta fler saker att skriva upp på listan. Tryck på bilderna för att handla produkterna ni med.

Likes

Comments

Brukar inte vara i skogen så ofta, men när jag och mamma va där förra helgen va det såå mysigt. Åkte dit idag igen med Hanna. Gick sju kilometer och prata en massa. Lika mysigt denna veckan. Så skönt att komma iväg från sina runder här hemma och byta miljö lite. Ett bra tips för er som dessutom vill få upp motivationen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgon! Öppnat på jobb idag, så sitter just nu och inväntar alla barnen. Igår var jag och inhandlade nya skor. Blev vist två lika fast olika färger. Dem är så sjukt snygga! Så snygga att jag inte lyckas få en rättvis bild på dem. Och bilderna på Intersport är inte ens fina. Rekommenderar verkligen dem. Dem är så sjukt sköna också, vilket är det viktigaste! Och inte nog med det, priset är nedsatt. Kom direkt till dem genom att klicka på bilderna.

Likes

Comments

Varje morgon när jag går upp tittar jag på denna blomma. Det är min favorit i lägenheten. Tycker de är fantastiskt fina!

Likes

Comments

Full rulle hela helgen. I fredags spela vi vår första seriematch på hemmaplan för denna säsongen. Ingen värst bra match men det blev en vinst med 1-0, vilket innebär 3 poäng. Efter matchen stack jag hem till Robin och firade hans mamma som fyllt år i veckan. Upp tidigt i lördags för att ha barngympa i två timmar och efter det blev det ett pass själv. Hem till mamma och pappa för att fika och vidare hem till lägenheten för att städa och avsluta med en lugn kväll i soffan. Idag har vi bara tagit det lugnt. Tittat serier, gått en runda och nu väntar plugg. Hoppas ni också haft en bra helg.

Likes

Comments

Mycket konstigt väder idag om jag får säga det. Har både varit blåsigt, soligt och ovan på allt så har det kommit snö. Längtar bara efter sol och varma dagar nu, jag vill ha sommar. Jag slutade tidigt idag och det gjorde mamma också så jag tog med henne ut på en runda intervaller. Sprang i högt tempo i en minut, gick i en minut, sprang en min osv... Han både springa och stretcha i solen men snön kom precis när vi kommit innanför dörren. Så härligt att sluta tidigt och få träningen gjord direkt. Det betyder en lugn kväll med Robin och tv:n, möjligtvis lite plugg och städ.. om jag orkar.

Likes

Comments