Denna söndag har vart ganska bra ändå hittills iallafall, vaknade vid 12 städade hela övervåningen och duschade. Jag hatar när mitt rum är stökigt och den här veckan har jag knappt vart hemma, Så mitt rum har vart alldeles kaos och det har gjort mig så stressad. Men idag tog jag tag i rummet och jag känner hur tyngden på axlarna försvann.

Är så avslappnad idag dock måste jag plugga till personlig försäljning provet som jag har imorgon. Har typ 5 prov i veckan bara för att jag ska bort nästa måndag i 2 veckor. Men eftersom jag vet att jag måste göra allt detta för att jag sen ska få åka bort och må bra, så har jag mycket motivation i mig som gör saker lättare.

Nu sitter jag och ser wahlgrens värld och äter godis. Så jag lägger in bilder på hur mitt älskade rum blev efter städningen. Hej svejs.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Idag har dagen vart så himla blandad, har faktiskt vart både hos mormor, hemma, hos mina kusiner och nu är jag hos en kompis.

Har vart trött hela dagen, gick ändå och la mig väldigt tidigt igår jämfört med andra dagar. Vaknade vid 12 så ja mena är lite konstigt att jag är såhär trött som jag är idag. Men men alla ha väll sina dagar, har även vart väldigt nere idag mycket tankar som sprider sig uppe i huvudet haha.

Nu är det inte länge kvar till Egypten så jag klickade hem några saker som jag kan använda när jag är utomlands. Beställde även nån bh och sådär.
Lägger in bilder på vad jag beställde.

Är så himla taggad på åka iväg ska va så skönt att få vara borta från allt i 2 veckor. Jag behöver verkligen få komma bort och bara va ett tag. Har vart så mycket på senaste tiden, mycket tankar mycket känslor hit och ditt. Det är lite konstigt för jag har ändå inte haft nått riktigt problem i mitt liv nu för tiden men det känns ändå som att jag går i vågor varje dag. Kan ju vara för att jag är stressad över skolan eller så är det någonting annat som jag själv inte förstått än. De kommer väll fram sen.
Nu ska jag va social me omvärlden hej å hå:)

Likes

Comments

Hej hej, Gud vad jag tycker om tisdagar även om vi har dryga lektioner. Tisdagar påminner en om att man klarade sig igenom måndagen och om att imorgon har halva skol veckan gått.

Idag var tisdagen extra bra for till frissan kl 8 och klippte mig, skulle först färga hela håret men jag ångrade mig när jag var där och ljusare upp det som redan var ljust 2 gånger.
Är så himla nöjd, det kommer ju hur som helst blekas och bli ljusare när jag är i Egypten.
Köpte även ett schampo som är jätte skonsamt till håret och som skyddar mot klor och salt vatten och även solen. Det schampot kan man även använda på kroppen så den va verkligen värd att köpa.

Sedan for jag till skolan för dom sista lektionerna, matten gick hur bra som helst hon sa att jag var snabb lärd och att hon är säker på att jag kommer få godkänt.

Efter skolan for jag hem till Amanda lagade kyckling med tikamasala krydda och runda potatisar hur gott som helst. Sedan låg vi bara hemma hos henne och myste.
Nu ska jag mysa med min syster och hennes man.

Hare bra hej å hå:)

Likes

Comments

Trögaste dagen någonsin nästan, det var nästan omöjligt att vakna imorse. Jag och tiffani hade nån skit fältuppgift, det betyder att man går ut i butik och frågar några frågor. Det är så sjukt onödigt och tar bara en massa tid från lektionerna men men. Tiffani fick soppa T så vi kom lite sent till lektionen, men vi for på Coop och gjorde våran fältuppgift.

Lektionerna gick faktiskt väldigt snabbt men jag har haft lite små feber och vart väldigt trött. Slutade klockan 2 for hem med tiffani till mig, vi åt sen sov jag i typ 2 timmar hur skönt som helst. Nu har jag duschat och sitter å ser på wahlgrens värld, ska sedan äta nått ta medicin och sova.


Har frisör tid imorgon på morgonen är så nervös, hatar när andra ska ta hand om MITT hår. Men jag får helt enkelt bara lita på att frisören tar hand om mitt hår bra. Hon är väldigt duktig hon jag brukar gå till så borde inte vara för nervös.

Aja hej å hå.

Likes

Comments