Hej på er! Som rubriken lyder så känns det som en torsdag idag men det är det ju inte.
Har hela dagen sagt att det är ”fredag” imorgon haha.
Min dag idag har vart så sjukt bra. Började dagen vid 11 då jag klev upp och fixade till mig lite. Sedan vid 12:30 tiden åkte jag till stan och käkade med en bra vän på great eastern. Vi satt och snackade om allt och ingenting till 13:30 tiden då jag begav mig till praktiken eftersom jag började 14:00 och slutade 22:00. Dagen på praktiken var så himla bra, människorna jag jobbar med är så himla underbara och roliga att jobba med. Lärde mig hur man stänger butiken och det var väldigt kul att få lära sig. Jag hoppas verkligen att få börja jobba helger. Problemet är bara att jag inte är 18 än men eftersom jag bara har 3 månader kvar innan jag är 18 så skulle chefen ringa facket och höra med dom om det finns undantag. Vilket gör mig väldigt glad eftersom jag verkat gjort ett väldigt bra intryck på praktiken.

Iallafall. Jag komme hem vid 22:30 och har hunnit duscha, torka håret, borsta tänder och nu ska jag nog avrunda för att sova börjar nämligen 08:00 imorgon
😴
Godnatt alla fina
❤️♥️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Min dag har vart så himla bra fram tills ikväll. Praktiken gick väldigt bra och vi hade jätte kul när vi jobbade. Personalen är så härlig! Sedan for jag hem till mormor, min syster och hennes son kom även på mitt jobb. Hade en fin present till min systers son och han vart jätte glad vilket gör att jag får sån glädje. Även att få komma hem till mormor och morfar och se hur glada dom blir av att man kommer på besök värmer i hjärtat. Senare på kvällen for jag och badade med en vän på hotellet vilket va väldigt mysigt. Nu är jag hemma och ska nog bara vänta på håret tills det torkat för att sedan sova.
Börjar 8 imorgon jag och chefen är ensamma och det kommer in jätte mycket varor.
Borde egentligen sova nu men men.
Natti på er iallafall.

Likes

Comments

Hej hej! Söndag idag och oj vad tiden sprungit iväg, helgen gick för fort. Har bara tagit det lugnt i helgen med vänner och familj. Men alltså jag måste börja spendera mer tid med familjen. Problemet är bara att man inte riktigt hinner med allting och särskilt när jag inte har körkort. Tar mig ju inte vart jag vill när jag vill.
Idag är det en sån där dag då jag tänker mycket, tänker på allt och ingenting.

Jag vet att jag många gånger skrivit om detta ämne men det är så skönt att skriva av sig.
Jag känner att jag förlorar mig själv, förlorar någon del av mig.
Jag vet att vissa saker jag gör idag är pga hur jag haft förut. Jag känner mig osäker, rädd, ensam och förlorad. Men ändå är det nästan ingen som förstår mina känslor? Vem har jag som jag bara kan berätta för och som kan förstå mig? Vill bara att någon ska krama om mig och berätta att dom vet exakt hur det känns. Jag tror inte att jag känt mig såhär ensam på väldigt länge. Jag vet inte riktigt heller varför jag känner såhär och det är det som gör saker tusen gånger svårare. Kanske ska jag testa och prata med någon som förstår? Men jag vet ju inte riktigt vem. Vad ska man göra och hur?
😩

Likes

Comments

Hej hej! Har märkt att jag oftast skriver inlägg sent på natten men men vad gör det?
Min dag har vart ganska okej vaknade faktiskt vid 11. Klev upp, duschade, hjälpte mamma och sedan for jag till Amanda.
Hemma hos Amanda var Freja så vi bestämde oss efter ett tag att gå och käka pizza.
Jag älskar att umgås med dom för man kan liksom sitta hemma i en lägenhet men ändå ha så himla kul.
Vid 22 tiden bestämde jag mig för att fara hem och träffa izabelle vi fotade, snackade och hade det allmänt mysigt. Jag är helt död just nu så himla trött, på vardagarna är jag aldrig trött men helgerna är jag helt slut på typiskt.
Nej nu ska jag faktiskt avsluta och mysa ner mig i sängen kommer antingen starta en film eller sova på en gång. Hejdå på er!
🌸

Likes

Comments

Hej på er!
00:00 är klockan och jag sitter här och skriver ett blogg inlägg haha.
Fredag idag eller lördag nu men ni förstår :P
Jag vaknade 7 och började 8 slutade 17:00 sedan for jag och mamma en sväng på dollar.
Köpte lite gotta och ett skit fint påslakan som jag är jätte nöjd över.
När jag kom hem städade jag mitt rum, Byte lakan, dammsugade, damm torkade o.s.v
Ändå skönt att få ligga i sängen och veta att man städat alltihopa. Börjar ju känna mer och mer att jag vill inreda mitt rum. Men jag går ju snart ut skolan och efter det vet man inte ens om jag kommer stanna hemma hos mina päron.
Vi får se om jag slösar tid och pengar på mitt rum eller om jag bara låter det vara.

Älskar verkligen fredagar för nu vet jag att jag kan sova länge imorgon wiiiee. Aja tror jag avslutar här är trött. Godnatt fina
❤️

Likes

Comments