View tracker

Jag vet har inte blogga på länge men inte orkat så nu kommer ett inlägg! förra helgen var jag i umeå hos bästa kusin annars har det bara varit skola inte så mycket som är igång. har franska prov på fredag och imorgon är det skolbio men annars är det vanliga dagar :/ tänkte bjuda på några  bilder ;)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Måndag! klarade dagen lite sådär. dagen var bra ända till efter no lektionen kände jag att jag började må illa! så jag for hem sedan for jag hem och vila och sen helt plötsligt kändes det bra! tränat ätit och nu blire att piffa upp mitt hår lite! Imorgon går jag bara till 20 över 3 istället för 10 i 4 så det är väll  chill :)

kommer lägga upp lite bilder som jag tycker om som betyder nått, eller speglar nått i mitt liv! :)
Likes

Comments

en dag kvar sedan är första skolveckan efter lovet avklarat skol less? ja tröt absolut men men snart är man inne i rutinerna att vakna tidigt igen .. eller inte ;) fyllde år i tisdags så nu är jag 14 år! inte gjort så mycket i veckan men idag for jag på gymmet och nu har jag den värsta tränings värken av dom alla! :( men men vill man vara fin får man lida pin som sagt skola imorgon sedan for man se vad man hitta på i helgen :) herrråå <3
Likes

Comments

sämst kvalla på bilderna men aja ...


tröja från hm 199 kr :)

mössa från nelly 199 kr

linne från ginatricot 99 kr 

deo från hm för 25 kr 

väska från lindex 199 tro jag :)

blus från hm 199 kr

nike byxor från intersport 399 kr tro jag 

2 st nagellacks pennor från bikbok 49 kr

tröja från nelly minns inte vad den kosta

linne från nelly 99 kr

Likes

Comments

TRE ORD!

vill

ha

sommar


Likes

Comments

Känner att jag måste få skriva av mig om det här med skitsnack om att döma folk o.s.v snacka skit har alla gjort nån gång!! även fast man kanske inte tror att det är att ^snacka^ skit så är det skitsnack! Folk snackar skit både om främlingar man inte ens känner och vänner! jag säger inte att jag är fel fri och att jag aldrig snackat skit jag snackar skit det gör vi alla...  och på tal om skit snack så har vi ju också det här med att döma folk man inte ens känner lär känna personen innan man dömer! Sen har vi det här med att om en tjej sminkar sig mycket är hon fjortis o om hon inte sminkar sig alls är hon ful, om en tjej är överviktig blir hon kallad tjock men om man är smal blir man kallad pinne o.s.v  om en tjej tappar oskulden är hon hora och om en kille tappar oskulden är han värsta kungen! om en kille kommer jätte bra överens med tjejer och oftast hamnar i kompis bubblan är han bög! värst av allt är rykten! det kallas rykten för att folk säger saker som inte är sant!! börjar bli så sjukt less på alla såna här saker finns fler som jag inte skrivit! Liksom sköt dig själv  och skit i andra? man behöver inte viska direkt en person går förbi man behöver inte sprida rykten! och döm inte människor på en gång!! Finns även nått som kallas avundsjuka man ska trycka ner folk bara för att man är avundsjuk. t.e.x istället för att kalla en man tycker är hur fin som helst sin så kallar man henne ful bara för att man är avundsjuk kalla henne fin! finns så många saker som man kanske skulle vilja ändra på och jag vet att det inte kommer hjälpa att skriva ett inlägg om sånt här nej men jag var tvungen att skriva av mig sen har jag säkert skrivit hur cp som helst är oftast bättre på prata om mina känslor och tankar än att skriva ner dom .... 

lägger ut några bilder med så mycket betydelser!


Likes

Comments

Måndag! dagen avklarad så sjukt skönt och komma hem till sängen krypa under täcket och ba mysa tyvärr så får jag mysa men med massa läxor sitter just nu med franskan! Tänkte bjuda på lite bilder från idag för jag ha inte så mycket att säga! :) 
 

 
 HEJDÅ! <3

Likes

Comments

Imorgon är det måndag :( men helgen var bra gjorde väl några saker man ångra men men livet leker! Tjejligan var  lika bra som alltid  var med hur sköna människor som helst och hade så sjukt roligt! Men nu är det söndag och jag ska ta det lungt och vila inför imorgon skoljäveln börja ju! ;) Men snart är det lov och bara att tänka att veckan går fort så blir det så!
Hejdå! 
Likes

Comments