Jeg har brukt mange uker på dette innlegget. Skulle ikketrodd det når det kommer til å være relativt kort, men når det er slik at jegikke har noen anelse om H V A jeg skal skrive om.. Da er det ikke så lett å fåned ordene.

Jeg spurte flere av mine venner om hva dem liker å lese ompå blogger. Jeg fikk en del svar, blant annet; Transe ting, trening, mat,bilder, personlige ting etc. Men jeg kan jo ikke blogge om slike ting, kan jeg?I alle fall ikke transe-ting, jeg er ikke noe transe. Ei heller trener jeg såhva er da vitsen med å ha en treningsblogg? Mat, nei jeg spiser ikkespennende.. Jeg baker sjeldent og lager sjeldent mat i tillegg. Bilder er jo enting, men da må jeg finne ut hva som er bra og ta bilder av og hvordan jeg bestmulig får til innstillinger på kameraet mitt.. Så er det personlige ting da, jadet kan jeg jo og det blir det også når jeg kommer inn i dette her. Er ikkebare-bare og plutselig skal åpne seg for bloggverdenen.

Jeg kan starte om å fortelle kort om meg selv. Jeg heterEline & bor på Sørlandet. Jeg fyller straks 20 år.. Jeg liker å strikke,fotografere, skrive, se film, tegne og spill. Jeg har en sjeldendiagnose/sykdom forkorta til HHT som kalles enkelt Morbus Osler. Hva dette erkan jeg komme tilbake om i et annet innlegg rett og slett..

Har egentlig ikke mer å fortelle nå, er det noe du lurer på kan du spør. Og jeghåper jeg virker interessant nok til at du vil følge meg.
(Ikke mitt bilde, er funnet på google "new start quote" så jeg ønsker creds til den som eier det.)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments