Har inte mycket kraft kvar. Varje dag är en kamp att ta sig genom. Ångest för dagen och inte minst natten och mörker. Rädslan för en dag till med denna fruktansvärde tinnitus. Rädslan för hur jag ska orka en dag till.

Sjukskriven och hemma. Har nog jobbat min sista dag på mycket länge om inte för alltid. Och det är ok - men hur ska jag lära mig leva den denna smärtsamma ljud och bor i mitt huvud. Vet att det sannolikt beror på mina två sjukdom. Dels primär och sekundär otoscleros och menieres sjukdom.

Försöker hela tiden hitta en väg ut detta. Sjukvården försöker så gott det går att hjälpa mig - men som de säger är jag ett mycket ovanligt fall. De håller just nu på att ta ställning till om jag är kandidat till ett Ci-Implantat. Artificiell hörsel. Detta kan ge mig lite av min hörsel tillbaka. Men jag vill bli av med ljudförvrängningen som gör ont in i ben och märg.

Imorgen har den sjukhuset en läkarekonferens för att ta upp mitt fall. Kommer inte att få svar förran den 11 december. Jobbigt att vänta på svar. Men jag måste göra något för att få tillbaka lusten till livet igen. Vill tillbaka till känslan jag hade när bilden som finns med togs.

Kram på er allaKram och styrka till er alla

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Finns inte så mycket att säga. Jag förlorade kampen. Mycket kraft för inget. Nu bara att hoppas på att bli mirakelräddade från detta inferno.

Snälla snälla ge mig ett implantat.

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments

Sorg och ångest.  Så mycket negativt från mig just. Längtat efter den första kommentaren eller kanske en like. Någon som kanske förstpr.
Svårt att få människor att upptäcka och läsa en blogg när man inte vill att alla ska veta vem jag är.

Dagen började helt ok. men övergick sedan i ett tinnitus attack igen. De är inte nådiga. Tankar på om det är värd att leva dykar upp. men det måste det vara. Helt enkelt. Detta även om jag är socialt isolerad. Barnen behöver mig. ❤❤❤❤

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments

Mycket funderingarna en fredag kväll och en vecka som har varit präglat av tåra och ångest.

Ändå ser jag mig själv kämpa på. Att jag inombords håller på att gå itu. Att jag på konferensen inte lyckas få i mig nämnvärd  lunch och middag. Lever på socker eftersom det är lätt att äta. Ler och låtsas.

Ljudet som jag med teknikens hjälp tvinger in i hjärnan ger ingen större mening men tricker en redan katastrofal tinnitus att bli ett symfoniorkester av pip. Sova är bara att glömma.

Genomför sonens utvecklingssamtal. Får ingen mening i vad som sägs. Alla verkar nöjda och jag lyckades med endnu en teaterföreställning.

Antar jag förutsätter jag fortsätter spela min roll tills någon bär mig av scenen.

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments

Jobbar hemma idag igen. Måste dog göra det liggandes i soffan. Yrsel kom som ett brev på poste. Det brukar bli så under eller efter en döv period. Hör liite liite bättre  på ena örat. Andra är samma.

Fick en fantastisk film från min kära flicka igår. Hon tecknar sin besked. Och jag förstod. Underbart var det.

Måske försöka orka fixa inför morgondagens firande. Flicka min fyllar år. Redan 23. Långt att åka. Men gör det gärna. Får ta med mig en spypåse till bilen om inte yrslen ger med sig lite.

Ska bara vila i helgen och hoppas på att jag kan återvända till jobbet. Eller jag måste tillbaka till jobbet. Annars vinner sjukdomen ju över mig. Just nu ligger jag lite efter den.

Sonen har fått ett praktikjobb. Så nu lösar det sog en tag för honom också. Nu är det bara att hoppas på att han kommer in på sin utbildning sedan. Han måste få testa om han klara det eller inte.

Datorn och jobbet väntar.


Ligger till en blid från förre året samma tid.

Ha det!

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments

Vaknar av ljud. Men inte behaglig ljud. Fiktiv ljud som bara finns i min hjärna. Får panik och självklart blir det mycket värre.
Börjar gråta inser att jag inte hör min egen hulkan. 1000 tanker genom huvudet. Ingen av dessa positiva.
Ser bara mig själv ensam i detta konstanta hemska ljud. Helt ensam utan kontakt med andra. Hur ska jag orka. just nu har jag faktisk ingen som helst anning.

Måste ta beslut. Just nu är beslutet enkelt. Jag ger upp.

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments

Att träffa andra med samma problem är berikande. Första teckenspråksträning för mig ikväll. Svårt men roligt. De andra har hållit på länge men alla är välkommen.

Har varit iväg på en helgkurs med familjen tidigare i höst. en underbar helg med många goa skratt och fantastiska människor.

Imorgon iväg till Audionom. Det måste helt gå att hitta ett hörapparat som hjälper mig.

Nu vila i soffa.

Kram på er alla

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments

Tröttnade igår. Kontaktade min hörselsläkare igår kväll sent. Kl 21.10 fick jag svar😀 Helt fantastiskt att ens läkare svara så sent. Fick tid idag kl 10. Alla undersökningar bekräftade det jag redan visste. Mycket dålig hörsel. Aven lite neurologiska tester blev genomförd. Nu händer det lite och diskussionen om implantat är igång igen. Hoppas på svar innan jul om processen för att bli godkänd kan påbörjas. Jag är ett gränsfall eftersom jag har dagar där jag hör lite bättre.

Behöver lite ljudvila så första sjukskriven är ett faktum.

Har min teckenspråksträning ikväll och den vill jag inte missa även om jag är sjukskriven.

Tänk att man kan längta efter en operation som tar 6 timmar och där man inte kan garantera resultatet. Kan dock inte bli värre än idag.

Hej på er

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments

Bara ledsen och uppgiven.  Det går inte längre. Och går det inte längre vad ska jag göra då. Är redan idag helt socialt isolerad när jag kommer hem från jobbet. Att sluta jobba skulle göra mitt utanförskap än större än idag. Och hur ska jag tjäna mina pengar.

Desperation kryper i kroppen. Vården försöker hjälpa mig men står maktlösa. Visst går det att operera in ett implantat men då får jag inte ha perioder där jag hör lite lite bättre. Frågor dem om det inte är bättre att göra operationen innan jag förlora mitt jobb och förtiner i min egen tystnad. Tror det är bättre för samhället och mig själva att fortsätta bidra via skatten. Min familj håller på att gå under tillsammans med mig. Ser mig själv utan jobb, familj och vänner.

Vet att jag inte kommer dö av denna sjukdom. Men jag dör inombords just nu.

Imorgon en ny dag.

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments

1st like igår. Tänk så glad man blir. Någon som har läst min blogg. Mina klagomål, mitt försök att ta mig genom en urskog. Har inte riktigt bestämt inriktningen på min blogg än. men med 2-3 besökare om dagen är det inte så viktigt än.

Ha det bra ni som läsar.

Kram och styrka till er alla

Likes

Comments