Header

Likes

Comments

Det är inte kul att lägga upp oredigerade bilder, det känns som att man inte lagt ner något jobb alls. Så jag kommer alltså pausa bloggen tills jag skaffat mig photoshop CC. När jag väl har det kommer jag komma igång med bloggandet ordentligt!

Fina Polly.

Likes

Comments

Saknar sommaren föööör mycket, speciellt när man tittat tillbaka på bilder..

Likes

Comments

22 februari. Min födelsedag, wohoo. Idag blev jag 15 år.

Har haft en skitbra dag. Gick såklart till skolan som vanligt, bara haft roliga lektioner. På svenskan kollade vi på film, sedan började jag på mitt tal i SO om vårat klimat & klimatförändringar. Är jättetaggad på att fortsätta skriva om det och sedan prata om det. Med inspiration från Prince ea är jag säker på att mitt tal kommer bli asbra. Sedan sista lektionen var det bild och vi jobbade med människans proportioner. Något jag har väldigt lätt för eftersom jag ritat mangakaraktärer sen 11 års ålder.

På en av rasterna drog jag och några vänner upp till hemköp och jag köpte min första energidricka lagligt! En Monster ultra, oförglömlig, haha.

När skolan var slut hämtade mamma & låtsaspappan mig och vi for hem och gjorde iordning mitt lilla kalas. Tårta, kakor & presenter. Mormor & hennes kille Niklas kom förbi och så firade vi tillsammans med mina bröder Fabian & Freddie.

Förresten har vi fått ett tillskott i familjen! En 3 månaders gammal hon-kattunge som heter Polly. Eller Nisse. Freddie tror hon heter Nisse, så hon har två namn, haha.

Här kommer lite oredigerade bilder (eftersom jag råkade radera mitt Ps cc när jag systemåterställde datorn) på vad jag fick. Supernöjd & tacksam.


Helskodda Grand prix ridbyxor & superfina Polly aka Nisse.

Tröja från Falsterbo kollektionen

Ett skrivbord! Nu slipper jag sitta i sängen med datorn!

Nike Airmax!

Imorgon firas jag hemma hos pappa & på onsdag firar jag med några vänner i Borlänge. Nu ska jag lira lite League of Legends och sen gå och sova.

Likes

Comments

"Dom säger att det brinner i betongen ja alla kan den sången, men är de nån som gör nåt åt de? För allt jag hör är gråten som ekar där bland husen, där barnen lekte för en minut sen

Hör ni mig, hör ni mig, hör ni mig?"

Först dagen på Prao:n idag. Gick jättebra faktiskt. Jag praoar på avdelning 60 på Falu lasarett, psykiatrin. Dock är jag inte mycket på själva avdelningen där patienterna är, det är jag för ung för. Jag får vara tillsammans med chefen, som är min låtsas pappa. Går på möten, har arbetsintervjuer och har annat kontorsjobb. Dock satt jag i typ 3 timmarsammanlagt under dagen och kollade youtube.. Hehe. Har prao i en vecka, skönt att slippa vardagliga skolan. Men ändå, kommer bli mer press på mig. Eftersom jag bytte skola nyligen ligger jag efter i mycket. Tagga plugg.. Men jag måste fixa det här nu. #Ican#Iwill

Märkte precis också att min kamera vägrar starta! Lite smått panik. Ska ladda batteriet imorgon så hoppas jag att den fungerar. Då kommer jag bildbomba, lovar.

Nu ska jag sova. Om jag kan. Får sendrag och kramp ett antal gånger under natten, blää. Känns som att jag ska dö varje gång, haha. Det är skitjobbigt!!

Natti ~

Likes

Comments