Det är inte kul att lägga upp oredigerade bilder, det känns som att man inte lagt ner något jobb alls. Så jag kommer alltså pausa bloggen tills jag skaffat mig photoshop CC. När jag väl har det kommer jag komma igång med bloggandet ordentligt!

Fina Polly.

Likes

Comments

Saknar sommaren föööör mycket, speciellt när man tittat tillbaka på bilder..

Likes

Comments

22 februari. Min födelsedag, wohoo. Idag blev jag 15 år.

Har haft en skitbra dag. Gick såklart till skolan som vanligt, bara haft roliga lektioner. På svenskan kollade vi på film, sedan började jag på mitt tal i SO om vårat klimat & klimatförändringar. Är jättetaggad på att fortsätta skriva om det och sedan prata om det. Med inspiration från Prince ea är jag säker på att mitt tal kommer bli asbra. Sedan sista lektionen var det bild och vi jobbade med människans proportioner. Något jag har väldigt lätt för eftersom jag ritat mangakaraktärer sen 11 års ålder.

På en av rasterna drog jag och några vänner upp till hemköp och jag köpte min första energidricka lagligt! En Monster ultra, oförglömlig, haha.

När skolan var slut hämtade mamma & låtsaspappan mig och vi for hem och gjorde iordning mitt lilla kalas. Tårta, kakor & presenter. Mormor & hennes kille Niklas kom förbi och så firade vi tillsammans med mina bröder Fabian & Freddie.

Förresten har vi fått ett tillskott i familjen! En 3 månaders gammal hon-kattunge som heter Polly. Eller Nisse. Freddie tror hon heter Nisse, så hon har två namn, haha.

Här kommer lite oredigerade bilder (eftersom jag råkade radera mitt Ps cc när jag systemåterställde datorn) på vad jag fick. Supernöjd & tacksam.


Helskodda Grand prix ridbyxor & superfina Polly aka Nisse.

Tröja från Falsterbo kollektionen

Ett skrivbord! Nu slipper jag sitta i sängen med datorn!

Nike Airmax!

Imorgon firas jag hemma hos pappa & på onsdag firar jag med några vänner i Borlänge. Nu ska jag lira lite League of Legends och sen gå och sova.

Likes

Comments

"Dom säger att det brinner i betongen ja alla kan den sången, men är de nån som gör nåt åt de? För allt jag hör är gråten som ekar där bland husen, där barnen lekte för en minut sen

Hör ni mig, hör ni mig, hör ni mig?"

Först dagen på Prao:n idag. Gick jättebra faktiskt. Jag praoar på avdelning 60 på Falu lasarett, psykiatrin. Dock är jag inte mycket på själva avdelningen där patienterna är, det är jag för ung för. Jag får vara tillsammans med chefen, som är min låtsas pappa. Går på möten, har arbetsintervjuer och har annat kontorsjobb. Dock satt jag i typ 3 timmarsammanlagt under dagen och kollade youtube.. Hehe. Har prao i en vecka, skönt att slippa vardagliga skolan. Men ändå, kommer bli mer press på mig. Eftersom jag bytte skola nyligen ligger jag efter i mycket. Tagga plugg.. Men jag måste fixa det här nu. #Ican#Iwill

Märkte precis också att min kamera vägrar starta! Lite smått panik. Ska ladda batteriet imorgon så hoppas jag att den fungerar. Då kommer jag bildbomba, lovar.

Nu ska jag sova. Om jag kan. Får sendrag och kramp ett antal gånger under natten, blää. Känns som att jag ska dö varje gång, haha. Det är skitjobbigt!!

Natti ~

Likes

Comments

Mitt namn är Filippa. Jag är 14 vintrar och älskar att sticka ut. Det gör jag också. Jag är inte som alla andra tjejer. Jag skiter fullständigt i de nya trenderna, skönhet mm. Jag kör mitt race och klär mig och sminkar mig i det jag känner för. Visst kan det bli ganska mörkt, emo ibland. Då blir jag ofta dömd som nån pundarunge. Jag hatar att bli dömd för min stil och inte min personlighet. Sen tänker väl folk nu "Aa men klä dig i nåt annat så du slippet bli dömd då". Mitt svar är, det är fel på samhället som dömer utan att titta på insidan och inte fel på mig. Jag klär mig i det jag känner för. Punkare & alternativare kan också ha hjärtan av guld. När ska folk inse det?

För övrigt älskar jag att spela tillsammans med vänner. Det är oftaste League of Legends vi lirar, haha. Jag har även en stort djur intresse. Just nu har jag ett russ som heter Tussilago och en Lejonhuvad kanin som heter Bönan. Tidigare har jag haft 3 hamstrar, 3 katter, 2 hundar, 2 undulater, 2 kaniner.. Listan kan göras lång. Nyligen fick vi lov att ta bort en av mina bästa vänner genom tiderna, Cesar. En blandrasig katt. Honom fick jag växa upp med tillsammans, i 7 år. Saknaden är enorm.

Den bruna ponnyn är Tussi, hunden Emil, svarta katten Sotis och gråa Cesar. Kaninen är Bönan.

Mina föräldrar är skilda så jag bor typ 2 veckor hos mamma, 9 dagar hos pappa, 2 veckor mamma, 9 dagar... Osv. På mammas sida bor vi i en villa i Ludvika. Där har jag två bröder och två låtsassyskon. Med pappa bor jag i Borlänge och har en lilla syster och en låtsassyrra.


Vad kommer den här bloggen handla om då?

​Främst min vardag. Min häst och kanin. Typ mitt liv helt enkelt. Vi kan även säga att jag är en ganska erfaren bloggare, eftersom jag bloggat i flera år tidigare. 

Jag fotar med min Nikon Dx40 och använder mig av Photoshop CC till att redigera mina bilder. 

Välkommen, och hoppas du vill fortsätta följa min blogg! 

Kram Filippa

Likes

Comments