Header

Hej igen :D
Har inte varit och gjort något på bilen på ett tag nu, får snart sätta lite fart tror jag.tänkte i alla fall lägga upp en bild på hur den såg ut innan jag började och så ska jag försöka ta lite bilder någon dag på hur långt jag kommit.

Vad tror ni, kommer jag lyckas få den i ordning?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen, var ett tag sedan jag var inne här och skrev. Jag har blivit lite frånvarande med tanke på jobbet och tiden det tar att pendla så är man helt slut på eftermiddagen/kvällen.

Jag har i alla fall skaffat mig ett nytt litet projekt. Jag har köpt mig en krockad bil som jag tänkte laga upp och sen sälja igen. Vad är då detta för bil som kan vara värd att lägga pengar och tid på att laga upp undrar ni. Jo jag kom över en Volkswagen Polo 1,4 2011 för ett väldigt bra pris.

Då jag såg möjligheterna i bilen som alla andra såg som skrot så kände jag att det är dags att bevisa vad jag kan. Så bilder, beskrivningar och förklaring på hur jag gör saker kommer att komma upp här. Och självklart så är det bara att fråga om det är något ni undrar över så ska jag svara så gott jag kan.

Likes

Comments

Då va man tillbaka och jobbar igen, dagen har bestått av att åka runt och handla och hämta saker. Då ingen annan har körkort blev det jag som fick köra.

Idag när jag kommer hem ska jag börja lite planering angående mitt växthus som ska byggas. Ska bli ett roligt projekt. Jag skarven leta upp papperna på bilarna så man kan få sålt av dom, i värsta fall får man la beställa nya papper.

Likes

Comments

Idag har jag kikat över mina chiliplantor och spindlarna. Inte nog med att jag inom väldigt snar framtid måste plantera om chiliplantorna så måste jag flytta iaf en av mina spindlar till ett större terrarium.

Idag har vi även varit på två kalas så det har varit fullt upp. Dagen får avslutas med en film i sängen och hoppas på att man får sovit riktigt gott. Imorgon är det jobb igen och det kan bli gött att komma hemifrån med tanke på all sjukdom som varit dom två senaste veckorna.

Likes

Comments

Har varit fruktansvärt dålig uppdatering här det senaste då både jag och barnen legat sjuka. Men nu är vi friska igen sånär som på Nemo som fortfarande går på antibiotika men han är i full fart så han e la egentligen frisk.

Har upptäkt en väldigt tråkig sak med mina chiliplantor och det är att dom inte klarade av jorden från min drivbänk. Får bli till att fixa ny jord innan resten ska skolas om.

Nu framöver kommer det bli bättre med uppdateringar.

Likes

Comments

Mycket tankar som springer runt i huvudet nu kan jag säga. Fick reda på igår att jag ska på intervju på tisdag och idag fick jag samtal om ett jobb som kanske kan bli något med. Det ena är det pendling som gäller det andra ligger inte ens en mil hemifrån, det ena båtar det andra bilar, det ena antagligen bättre betal men frågan är om det är värt det.

Mycket man vill göra men frågan är när man ska få tid och ekonomin till att kunna genomföra. Planering och åter planering är det enda svaret, man kan aldrig planera projekt för mycket.

Mina planer om träning kommer jag fortsätta med nu under helgen och nästa vecka blir det att kolla in några gym. Fortfarande taggad som fasen, men nu är det dags att sova.

Nu säger jag god natt =)

Likes

Comments

Jag lånar ju mina föräldrars bil då min är trasig. Skulle lämna tillbaka den idag och tänkte ju att jag skulle vara snäll och städa ut all sand och skit vi dragit in i den. Tog lite längre tid än planerat men dom fick iaf tillbaka en nytvättad och städad bil.

Ikväll ska jag sätta mig och spela en stund tänkte jag. När man är ensam hemma med barnen och dom sover får men ta och passa på, om inte hunden går mig på nerverna totalt.

Likes

Comments

Nu he jag fått en nytändning, nu jävlar ska jag sätta igång och träna och skippa allt onyttigt. Det är hög tid att börja skulptera denna kropp.

Tjötat med kollegan om träning en hel del under dagen nu och känner bara mer och mer att jag vill sätta igång nu. Ska börja kolla på vart och när man ska träna, barnen måste ju ändå få sin tid.

Ska börja dokumentera med bilder på utveckling och framsteg. Fan va taggad jag e nu.

Likes

Comments

Minste pojken är fenomenal på kvällarna när det är läggdags. Han ska pussla, sjunga och leka men absolut inte sova. Är lite tröttsamt att det ska vara så varje kväll men någon gång ska det la släppa.

Trots läckande terrarium så har chiliplantorna fått i sig sitt vatten. Dom växer fint och jag funderar på att snart plantera om dom då det även är dags att plantera isär Thai chilin. Mina paprikor har ju tittat upp ur jorden med så dom skall också planteras isär.

Känns som att jag får ta en dag och sätta mig och plantera om alla så dom får växt sig stora och fina.

Likes

Comments

God morgon.
Igår kom jag mig inte hem riktigt i tid som jag planerat. Jag fick varit till affären och handlat torsk iaf så det blev fisk igår när jag väl kom mig hem. Efter den middagen fick jag sån jäkla matkoma och blev så trött att jag nästan gick och lade mig åtta.

Fick gjort en underbevattning i terrarierna som chiliplantorna står i, dock så upptäckte jag efteråt att det ena läckte så snabbt som den under med ett badlakan. Får kolla i eftermiddag om dom fått det vattnet dom behövde ändå.

Idag ska det fixas kontor, ska bli skoj =)

Likes

Comments