Äntligen är det dags för semester, välbehövligt känns det som. Detta året har jag valt en lite annorlunda semester, varannan vecka. Jag kommer att vara ledig alla udda veckor t.o.m v. 31, flera jag har pratat med tycker det verkar vara en udda och praktisk lösning. Men för mig fungerar det fint.

Snart är det midsommar eller litha en kraftfull högtid där siandet står i full kraft för min del. Så länge jag kan minnas har jag ägnat denna högtid till att sia om det kommande året.

Detta året har jag glädjande nog en elev också som kommer att ta del av mina ritualer. Det är ett tag sedan jag hade en elev och jag känner mig nästan lite ringrostig. Men hon är en mycket begåvad och vetgirig student som jag har fullt förtroende för.

Midsommaren kommer att innehålla lite traditionellt firande också med sill, nypotatis och jordgubbar. Hur kommer ni andra att fira er midsommar/Litha?

Blessed be

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Anledingen till att jag hållit mig borta från internet så länge är att min dator valde att krascha.

Det har varit ganska skönt att inte ha dator på många sätt. Det finns inget tvång att vara uppdaterad, svara på mail och vara uppkopplad hela tiden.

Men nu är en ny dator inhandlad och installerad så nu kommer jag förhoppningsvis att kunna sitta mer på nätet igen. På både ont och gott.

Blessed be

Likes

Comments