Älvor har aldrig varit mina favoritväsen. Jag kan ärligt säga att jag inte har något förhållande alls till dom. Har läst en del böcker om älvor och visst var det intressant, men det var aldrig något som lockade till fördjupad läsning.

Vilken älva ska jag då välja? Eftersom jag inte har kunskapen eller intresset för just älvor så väljer jag att avstå från att välja älva.

Blessed be

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta var ett enormt svårt inlägg att skriva. Konst är inget jag tittar på i allmänhet, konst i naturen däremot är något jag värdesätter högt.

En vattenpöl som har format ett ovanligt mönster, moln som flyter förbi och utmanar fantasin, blommorna i naturen, myrstackarna, trädens bark. Allt detta är konstverk för mig, om dom är så hedniska eller häxiga vet jag inte.Detta är ett konstverk i ständig förändring för mig. Vitsippor om våren.

Blessed be

Likes

Comments

Månen igårkväll var helt fantastisk, hon var stor, rund, vacker och mäktig. Tyvärr lyckades jag inte fånga hennes storhet med min kamera. Vet inte om jag är en usel fotograf eller om jag helt enkelt inte har en bra kamera nog. Men jag gjorde tappra försök i alla fall.Alla bilder jag tog blev suddig tyvärr.Blessed be

Likes

Comments

Imorgonbitti är det dags för supermånen att göra sig sedd. Detta är ett fenomen som bara inträffar ungefär en gång per år och detta året infaller det alltså inatt.

Supermåne betyder att månen är närmare jorden än vanligt. Något jag åtminstone tänker fira. Jag brukar passa på att ladda mina föremål med månljus just under supermånen. Det fungerar bra under fullmånen med, men supermånen känns ännu mer magiskt laddad.

Kristallvatten är väldigt bra att göra just under supermånen, ta bara bergskristall och fyll i en liten flaska eller burk och fyll på med kranvatten. Låt sen flaskan helst stå utomhus, men har du inte tillgång till trädgård eller inte vill ha den ute går det bra att ställa den i ett fönster där månen lyser in också.
Blessed be

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått tummen ur och gått till frissan, det var verkligen på tiden. Länge har jag haft mitt hår långt och utan någon egentlig frisyr. Rödhårig och lite tråkig helt enkelt.

Men nu kan man inte känna igen mig längre ;) svart hår och sådär rufsbusigt som jag tycker att en häxa ska ha det. Jag känner knappt igen mig själv när jag går förbi en spegel längre.

Jag blev väldigt nöjd och det är ju egentligen huvudsaken. Jag hade en tanke på att lägga in en bild av min nya frisyr, men hann inte ta något kort innan jag slog mig ner här. Det får komma i ett senare inlägg.

Blessed be

Likes

Comments