Då var den sista semesterdagen här. Man fattar inte att 2 veckor kan springa iväg så fort.

Semestern har utnyttjats väl åtminstone. Jag har sålt på två marknader under totalt 4 dagar. Har träffat häxvänner från när och fjärran. Fyllt på mitt skafferi. Fyllt på min bokhylla. Tagit en dag till att komma närmare naturen och jorden, även gudinnorna har fått påhälsning av mig.

Nu känner jag åtminstone att jag har kunnat dra en massa kraft ur jorden så jag är taggad att börja jobba igen. En tråkig sak som hänt är att en släkting gått bort. Ni som har mig på facebook har såklart redan läst om detta och vet vad som har hänt.

Nu ser ju inte jag döden som ett nödvändigt avslut utan att alla lever kvar på sätt och vis. Men det känns alltid ändå när någon av de våra försvinner.

Blessed be

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag officiellt semester :) Så otroligt skönt. Dagen kommer att spenderas i fördjupning av min BoS, jag har som jag redan berättat här en ringpärm som ser ut som jag vet inte vad.

Jag kommer att försöka strukturera upp den lite bättre och se över vad som behöver uppdateras. Hur ser era BoS ut?

Just nu saknar jag mest av allt en skrivare till datorn, det finns så mycket material på nätet jag skulle vilja skriva ut. För att inte tala om bilder som jag önskar jag kunde skriva ut. Skrivare finns definitivt på min önskelista.

Sen kan jag i och för sig tycka att en BoS ska vara handskriven och inte utskrifter från en skrivare. Men som komplement hade jag önskat att jag kunde skriva ut sidorna.

En annan sak jag har funderat över är att många av er önskar att jag skriva ner mer formler här. Jag har ju en hel uppsjö med formler i min bok men vet inte hur mycket och hur avancerade jag ska lägga ut på ett allmänt forum som ju faktiskt en blogg är. Tyvärr kan man inte lösenordskydda sina inlägg här som man kan på andra bloggställen. Funderingar pågår hur jag ska kunna lägga ut lite mer avancerat material utan att väldigt unga får tag i det.

Kanske skaffa en underblogg som bara som mailar mig får lösenordet till och kan läsa på? Jag gjorde så med kursen jag hållde. Endast dom som gick kursen kunde ju läsa där. Har ni några bra förslag på hur jag ska göra så berätta gärna.

Blessed be

Likes

Comments

Idag börjar jag min semester. Helt otroligt skönt, jag har jobbat en väldig massa nu ett tag och det känns. Eftersom jag är timvikarie så blir det perioder med massor av jobb och perioder när jag nästan inte jobbar alls.

Men sedan i påsk har jag jobbat mer än heltid, det sliter enormt på både kropp och själ att jobba så mycket. Men sånt är livet. Hur som helst så har jag semester i 2 veckor nu och jag kommer inte att ta ett enda extrajobb.

Det enda jobbet jag kommer att utföra är att stå på marknad, men det känns inte som ett regelrätt jobb utan mer som en hobby. Man träffar en massa roliga människor och får se så mycket kul under tiden. Långa dagar blir det även där, men det uppvägs av att man kan göra precis vad man vill.

Blessed be

Likes

Comments

Jag har nu påbörjat årets skördande av örter. Salvia såklart, en nödvändighet för min del. Lavendel, älggräs, maskros, åkervädd, fläder, björk och en massa andra örter har redan blivit skördade och väntar på torkning.

Varje sommar går jag igenom mitt örtaskåp och ser efter vad som fattas eller behöver bytas ut. När vintern kommer är det underbart att ha en hel del örter hemma till husbehov.

Varje vinter och höst brukar jag föra en lista på vad jag använder så jag vet vad jag kommer att behöva till nästa år. Det blir lite enklare att veta vad man ska så och skörda till året efter.

Blessed be

Likes

Comments

Min fundering gick idag åt hållet, vem ska man berätta att man är häxa för? Finns det någon man inte ska berätta de för?

Mina föräldrar vet att jag är häxa, min sambo naturligtvis. Men det var inte utan att jag oroade mig lite innan jag berättade de för honom. Men någonstans hade han redan gissat sig till hur det låg till. Han tog de förvånansvärt bra, verkade inte reagera nämnvärt över det som många tycker är ett hett ämne.

Mina föräldrar har tagit det relativt bra. Min mamma är intresserad medan min pappa låtsas att det inte finns något som heter häxor. Lite förvånansvärt med tanke på att häxblodet kommer från hans sida. Min farfarsmor var häxa precis som jag, det är ett arv till alla kvinnor i familjen.

Resten av släkten anar nog men vet inte säkert. Det är inget jag berättar för dom, skulle dom fråga kommer jag inte att förneka det.

På mitt jobb vet ingen om det. Det känns inte relevant att berätta där. Jag lever efter att dom som behöver veta får veta, andra inte.

Vilka berättar ni för? Kallar ni er häxor eller vad kallar ni er?

Blessed be

Likes

Comments

Nu har jag äntligen klistrat in en ikon från bloglovin så ni som följer bloggen lätt kan se om jag har gjort något nytt inlägg.

Blessed be

Likes

Comments