Tiden och orken räcker inte alltid till det man vill. Just nu har bloggen fått stå tillbaka, främst eftersom jag inte tycker jag har något spännande att uppdatera med. Min fantasi är helt enkelt för dålig för att hitta på nya inlägg.

Därför ber jag nu er bloggläsare att berätta vad ni vill läsa om. Det kan vara precis vad som helst, jag behöver några uppslag till vad jag ska skriva om nämligen. Så var inte blyga utan fram med tips och idéer :)

Blessed be

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På ett forum här på nätet har jag debatterat ett tag med en kristen om det är farligt med magi eller inte. Han säger ju såklart att det är väldigt farligt, djävulens verk och diverse annat.

Själv hävdar jag att det inte är farligt. Så länge du vet vad du gör så är det inte något farligt alls. Men precis som med allt annat så kan det bli farligt om du gör saker du inte har kontroll över. Jag jämnför det med att köra bil, vet du inte hur en bil fungerar så är det livsfarligt att sätta sig bakom ratten.

Intressant är det att läsa hans argument för varför det är så farligt. Han drar fram länkar till höger och vänster om saker som har hänt i Brasilen och diverse länder långt härifrån. Inte ett enda fall på svenska kan han dock länka till. Då drar han bara upp en massa bibelcitat.

Jag kommer att uppdatera om hur det går i vår debatt här på bloggen.

Blessed be

Likes

Comments

Idag kom min beställning från adlibris med nya böcker. Jag har väntat ett tag på dom eftersom det var en del leveranstid. Men så äntligen rassla det till i brevlådan.

Det är två böcker som jag har beställt, den första heter: Simple sabbat a family friendly approach to the eight pagan holidyas författaren till den är Flora M. Peterson. Jag har följt henne på youtube ett bra tag och tycker om hennes inlägg därav att jag köpte hennes bok.

Den andra heter: Witch way - a full guide to becoming a witch or wizard författaren till den heter J.D Slayton.

Jag har inte läst i någon av dom än så jag kan inte uttala mig om hur bra eller dåliga dom är än. Men det ska bli spännande att läsa dom.

Blessed be

Likes

Comments

Då var det dags för en frågestund. Det är fritt fram att ställa vilka frågor ni vill till mig, jag kommer att göra mitt bästa för att svara på dom.

Blessed be

Likes

Comments