Som ett nyårslöfte ska jag avge att bli mer aktiv här på bloggen. Det går ju lite i perioder det där med att blogga. Ibland tycker jag inte att jag har något att berätta eller att dela med mig av.

Men nu som sagt kommer det att bli andra tag, hoppas jag i alla fall. Jag kommer att avge ett löfte i nyår om att försöka göra ett inlägg per dag. Det kanske inte blir så långa inlägg alltid men något kommer det att stå.

Tack alla ni kära läsare som står ut med perioder av inaktivitet. Utan er hade jag inte fortsatt skriva. 

Blessed be

Likes

Comments

Jag har ett tag nu läst en massa argument för varför man inte kan dra häxa och wicca över en kam.
Lite har jag svårt att se problemen. Naturligtvis vet jag att man inte behöver vara häxa bara för att man är wicca. Liksom jag vet att man inte behöver vara wicca bara för man är häxa.

Men varför så hätska argument? Jag är wicca, samtidigt är jag häxa. En självvald titel. Jag är ju inte ens en renodlad wicca utan jag plockar bitar ur wiccan jag tycker om och ratar andra.

Jag har väldigt svårt att förstå varför det provocerar så fruktansvärt att man kallar sig häxa. På en del forum blir folk som vansinniga bara man nämner att man kallar sig häxa och då är jag ändå inne på forum för och om häxor.

En del menar att man har inte rätt att kalla sig häxa om man inte är en traditionell häxa och har en massa punkter uppradade för hur man ska vara. Varför bryr dom sig ens? Att jag kallar mig häxa har både med tradition och personligt val att göra.

Jag ÄR en häxa, oavsett vad andra väljer att säga. Snorkiga kommentarer om att man minsann inte är en häxa om man inte följer den gamla traditionen väljer jag att ta med en nypa salt. Pseudo-wicca hör man allt som oftast nästan som ett skällsord. Ingen ska tala om för mig vad jag får och inte får kalla mig.

Med detta vill jag ha sagt att känner du att du är en häxa så kalla dig en häxa om du vill. Vad andra tycker är inte relevant. Tänk om prästerna skulle komma i kyrkan och säga till vissa att nejdå minsann du är inte en äkta kristen bara en pseudo-kristen. Trist med den mentaliteten och en del, elit-tänkandet.

Nej, fram för mångfalden.

Blessed be

Likes

Comments

Sedan den 11 har jag inte kunnat komma in på bloggen pga datorproblem. Tråkigt naturligtvis eftersom kalendern inte har kunnat genomföras.

Därför har jag beslutat att istället för julkalendern kommer jag att lotta ut en vinst var månad under hela året. Som sagt jättetrist att det har blivit såhär men tekniken kan man inte alltid rå på.

En vinst till i jul kommer jag att lotta ut. Dragningen kommer att vara julafton så de är bara att skicka era namn och kontaktuppgifter så kommer ni att vara med i utlottningen.

Vinsten, vad kommer den att vara? Jo jag har tänkt lotta ut en tarotlek. Har jag möjlighet så kommer jag att lägga in bilder på leken här.

Blessed be och lycka till.

Likes

Comments

Dagens vinst består av både en altarduk och en amulettpåse med innehåll.

Skicka som vanligt namn och adress i en kommentar så är du med i utlottningen.

Lycka till och blessed be!

Likes

Comments

Såg precis att jag inte hade publicerat vilka som har vunnit dessa dagarna. En miss av mig som jag ber om ursäkt för.

Vinnare lucka 7: Sara

Vinnare lucka 8: Malin

Vinnare lucka 9: Maria L

Stort grattis till er och era vinster är skickade.

Likes

Comments

Dagens vinst består av amulettpåse sydd av mig, med innehåll. Skriv i er kommentar vad för typ av amulett ni vill ha.

Lämna som vanligt namn och adress i kommentaren och för dagen vad för typ av amulett ni behöver eller vill ha.

Lycka till och blessed be!

Likes

Comments

Dagens vinst är en 3 stenar: en hemmatit, ett tigeröga och ett oxöga.

Som vanligt lämna kommentar med ert namn och adress så är ni med i dragningen.

Lycka till och Blessed be!

Likes

Comments

Dagens vinnare i lucka nummer 6 är: Julia.

Ett stort grattis till dig, dina stenar kommer att skickas redan idag.

Likes

Comments

Dagens vinst är en salvia smudge.

Som vanligt är det bara att lämna namn och adress i en kommentar så drar jag vinnaren för dagen.

Lycka till och Blessed be

Likes

Comments