Tänkte dela med mig av ett foto jag tog förra fullmånen, alltså den som var i augusti. Månen har fascinerat människor i alla tider.
Fullmånen sägs besitta särskilda krafter inom många religioner. Varulvar sägs komma fram vid fullmånen, magi är extra kraftfull under fullmånen. Vacker är den hur som helst.

Vissa hävdar att dom inte kan sova under fullmånen, kanske är det sant. Vi vet genom forskning att den påverkar djuren. Varför skulle den då inte påverka människan, vi är ju trots allt bara ett djur.

Dela gärna med dig av dina upplevelser av fullmånen här. Har du träffat på någon varelse? Upplevt något särskilt under fullmånens inflytande? Jag ser fram emot att höra om era upplevelser.

Blessed be

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick en ingivelse och gick in i en butik här i staden som säljer lite new age-prylar. Där hittade jag en Nu har jag en cd som heter Möt din andlige guide. Efter en stunds funderande så fick den följa med mig hem.

Har inte lyssnat på den än eftersom jag inte har haft riktig tid. Vill inte stressa igenom den  bara för att. Utan när jag väl lyssnar på den så ska de vara en dag när jag har tid och lugn och ro.

För övrigt tycker jag de ska bli spännande att lyssna igenom den. Man kan ju möta sin andlige guide på många olika sätt. En guidad meditation har jag aldrig testat dock.

Jag har redan mött min andlige guide i mina drömmar så jag vet vem han är. Frågan är hur det är lättast att få möta sin guide.

Efter jag har lyssnat på cd:n lovar jag att berätta hur det gick. Till er som väntar på en recension på regressionscd:n så kan jag bara be om ursäkt och berätta att jag har fortfarande inte hunnit lyssna på den.

Den cd:n är ganska lång så de tar ju ett tag och lyssa igenom den. Man ska ju ha tiden till det. Denna är dock relativt mycket kortare så jag bör hinna med det inom de snaraste.

Blessed be

Likes

Comments

Ska bara göra ett kort inlägg och tipsa om en underbart god marmelad jag köpte i en liten butik häromdagen. Rosenmarmelad, gjord på kronbladen av rosor.

För det första har den en underbart rosa färg, den doftar ljuvligt och smakar svagt av rosor men inte överväldigande så man tror man sitter i trädgården och knaprar direkt på rosen.

Jag var lite skeptisk till om jag skulle köpa den, men äventyrlig som jag är när det gäller kulinariska upplevelser så gjorde jag slag i saken och köpte en bruk. Jag kan säga att det kommer att bli fler. Kanske försöker jag mig på att göra rosenmarmelad själv. Kan ju inte vara så svårt egentligen.

Summan av det hela är att jag kan verkligen rekommendera den om någon är sugen och inte vet om dom vågar.

Blessed be

Likes

Comments

Efter en lång frånvaro härifrån skall jag försöka bli aktivare. Mycket har hänt och tiden har inte räckt till.

Hösten börjar bli på intåg och nu har det varit bråda dagar med att skörda allt som skall skördas. Ringblommorna blommar i sin oranga prakt. En del har jag redan torkat och en del står kvar ute i rabatten och lyser upp tillvaron.

En tinktur med ringblomma skall sättas i helgen. Just ringblomstinktur skall vara bra mot värk i lederna. En ringblomssalva skall jag med göra, dock inte denna helgen. Har inte torkat nog ringblommor än.

Fläderbärssaft skall tillverkas så fort bären är mogna. Blomsaften försvann i ett nafs nämligen. 

Som sagt bråda dagar nu när allt är färdigt för skörd. Men jag ska försöka uppdatera lite oftare här. Är det något särskilt ni vill läsa som så säg ifrån och jag lovar att göra mitt bästa.

Blessed be

Likes

Comments