Header

Den 20 september 2016 startade jag denna blogg eftersom jag ville ha någonstans att skriva av mig om saker som hänt inom just hästvärlden. Då fick jag idéen av att starta en blogg med inspiration från ponnymamman! Länk till hennes blogg finns HÄR!

Tanken med min blogg är inte att bli stor eller något liknande utan bara ha någonstans att få ut sånt som jag vill säga men kanske inte kan! Om jag bara får 1 läsare eller 1000 spelar ingen roll för mig, visst hade det varit lite roligare med människor som faktiskt läser mina inlägg och tycker att det finns värde och sanning i dem. Inläggen kommer handla om saker jag och/eller andra tycker eller tänker!

Info om mig och min ridning: Jag tävlar i hoppning på nationell nivå och satsar mot att rida ännu högre klasser. Jag har två egna hästar som jag rider varje dag helt själv med hjälp av olika tränare, både hopp och dressyr tränare som är licensierade! Min filosofi om hästar är att de ska behandlas bestämt men med mycket kärlek och att det alltid är hästen som går i första hand. Jag vill vara ett gott föredöme och en förebild i ridsporten, och hoppas att andra tycker att jag har en bra syn på hästarna och rider följsamt samt harmoniskt.


Mer info kommer komma allt eftersom!

Likes

Comments