Hej igen!😊
Jag har nu fått en ny mobil då min andra gick sönder totalt på sportlovet. Jag råkade ta sönder hela skärmen.det var så många sprickor på skärmen så jag inte kunde läsa meddelanden på mobilen. Sen så var batteriet dåligt och flera småfel så nu har jag en Iphone 5 svart. Nu får jag vara försiktig då jag redan har kraschat 4 mobiler. (Bild på min trasiga mobil finns i bild där nere 👇🏻).
Hej så länge!
😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej förlåt för jättedålig uppdatering hade tänkt att skriva igår men jag mådde inte alls bra åkte nog på en lindrigare magsjuka eller något liknande. Idag skulle jag åkt till Lost city i Örebro men jag spydde igår så jag fick hoppa över det och det var inte så kul. Sen sov jag ca 4 timmar inatt så jag är helt slut,men jag mår bättre nu. Och nu ska jag nog sova då jag är helt slut 😂
Hej så länge och hoppas det är bra med er!😊
ps.ska försöka skriva varje dag.

Likes

Comments

Hade tänkt att skriva 5 fakta om mig som ni kanske inte vet om mig.
1 jag gillar att redigera bilder och videos.
2,jag är 171 cm lång.
3, jag rider på tisdagar.
4, de sociala medierna jag har är: Instagram, facebook, snapchatt och bloggen😉
5, jag byter musiksmak varje dag typ 😂
Hoppas ni gillade faktan 😊

Likes

Comments

Hej förlåt att jag inte her uppdaterat på en vecka men jag har inte haft orken eller lust och jag bloggar inte för att bli känd utan för att det är kul. Hoppas ni förstår mig. Hade tänkt att skriva lite vad jag har gjort sen sist. Jag har varit med kompisar och varit i skolan. Alltså som en vanlig vecka.
I veckan ska jag rida och åka till mamma på fredag efter skolan sen skriver jag mer vad som kommer hända ha det bra!😊

Likes

Comments

Hej jag hade tänkt att ha en frågestund hoppas ni gillar det!😊
Hur gammal är du? 14 år.
Vilken är din favorit färg? Limegrön.
Laga mat eller baka? Gillar båda men mest baka.
Gå eller cykla? Olika men jag cyklar nog mest.
Vad vill du bli? Funderar på att bli lärare årskurs 1-3.
Vilken klass går du i? Jag går i 8:an.
Gillar du skolan? Ja det gör jag då jag tänker att det är en nyckel till framtiden.
Favorit sport? Det är ridning.
Favoritämne i skolan? Det är nog matte.
Gillar du att läsa böcker? Ja det gillar jag.
Vill du ha en youtubekanal? Ja jag har en men har ingen kamera.
Vad heter din favorithäst? Den heter Fritte.
Hoppas ni gillade frågestunden!😊

Likes

Comments

Hej alla!
Hade tänkt att berätta en typisk mig sak. Jag har ganska mycket otur och jag är ganska klantig. Så idag när jag var ute fick jag för mig att slänga mig i en snöhög och snön var jättemjuk. Och sen gick jag en bit till och såg en till snöhög som jag hoppade i med knäna först och då vart det is under vilket resulterade att jag slog i knät och fick ett stort blåmärke 😂 aja jag brot inget iallafall😉 och jag längtar till fredag då jag ska till en kompis som bor i en annan stad tar ca 60 minuter dit och vara där till söndag. Vad ska ni göra i helgen?
Ha det bra!😊

Likes

Comments

Hej
Idag ska jag till stallet och rida och jag längtar jättemycket. Jag brukar alltid gå eller cykla då det är bara 2-3 km. Idag tror jag det är hoppning som är min favoritgren fast jag ramlade av två gånger. så sista lektionen fick jag bjuda på fika och den gången satt jag kvar iaf så inget fika idag 😉 sak försöka att inte sitta av detta året *pepparpeppar…*. Aja nu ska jag snart gå till stallet.
Hej så länge!😊

Likes

Comments

Hej
jag är en 14 årig tjej som gillar att skriva så jag tänkte att då passar en blogg perfekt. Här på bloggen kommer jag skriva om mitt liv allt som händer. Så det kommer vara allt från skola till ridning. Lite info om mig jag är 14 år jag gillar att rida jag rider på ridskola en gång i veckan och min favorithäst heter Fritte han är en fjording. Min favorit gren är hoppning. Jag har ramlar av över 200 gånger och jag har inte skadats så mycket bara två mjukdelsskador och tappat andan. Jag gillar att måla fast jag är dålig på att måla.
Mina favorit färger är "isblå" och limegrön.
Blev bara lite fakta. hoppas ni vill läsa min blogg 😊
Hej så länge

Likes

Comments