Idag så tänkte jag berätta om mina bästa vänner. Mina bästa vänner är Elvira, Yasmina och Noel. När jag tänker på dom så blir jag jätte glad. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar er. Vi har så många minnen ihop ex när du försökte att para ihop mig och Noel men det gick ju inte så bra för dig. Tack vare att du försökte para ihop oss så är vi bästa vänner. Jag kommer alltid att älska er och kommer alltid finnas där för er om ni behöver prata är det att bara komma/skriva till mig så hjälper jag er så mycket jag kan. Ifall jag behöver prata eller berätta något för någon så vet jag att jag kan göra det för er för att ni inte gå och berättar för folk. När man mår dåligt så får ni en att må bättre och så säger ni bara snälla saker och inte dumma saker (oftast). När jag är/pratar med er så kan jag va mig själv, när vi skypar/face teamar eller bara skickar foton så kan jag skicka vad som helst för jag bryr mig inte vad jag skickar till er, för jag vet att ni inte kommer döma mig för mitt utseende. Det är inte alla jag vågar sjunga inför men er litar jag på och framför er vågar jag sjunga. Skulle våga göra vad som helst för er för att jag litar på er så mycket, jag litar på er till 100%. Det är inte många jag litar på men just er litar jag på. Även om vi inte kan va så pratar vi nästan 24/7 via sociala medier eller bara i telefon. Jag vågar nästan inte säga något till mina föräldrar för jag inte på dom men för er berättar jag precis allt. Litar mer på er än på mina föräldrar. Vi kan prata om vad som helst även om det är jätte pinsamt. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord. För två år sen hade jag värdens sämsta självförtroende tack vare er tre så har det stärkt jätte mycket jag vågar göra massor saker nu som jag inte vågade göra för ett-två år sen. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar er. Älskar er med hela mitt hjärta <3


Det positiva med Elvira (även kallad ellie) är att hon är en jätte bra kompis, hon tar hand om andra, hon vill alltid tro det bästa om folk, hon tror alltid på folk, hon kan ta våra skämt (som är väldigt väldigt udda skämt), hon bryr sig inte hur folk ser ut utan är med dom ändå och det som är bra är att hon bor i samma stad som mig. Det som är både positivt och negativt med henne är att hon säger som hon tycker och tänker och att hon tror att vissa kan skriva en uppsats (det som är bra är att hon tror på oss). Det som kan va både bra men också mindre bra med Ellie är att hon försöker. Det som är bäst med er är att ni är så beskyddande om jag pratar med någon kille så ska ni veta vem det är, vad han heter och hur gammal han är. Ni är som dom överbeskyddande föräldrarna jag aldrig haft.


Det positiva med Yasmina är att hon bor i samma stad som mig, hon tar hand om andra, hon är jätte fin, jätte bra kompis, hon tror på oss och bryr sig inte om någon är full. Det som är mindre bra med Yazo är att hon säger som hon tycker och tänker utan att tänka innan (men det kan va bra ibland), hennes humörsvängningar är jätte jobbiga. Om hon är glad och efter en sekund så kan hon va arg eller ledsen och hon vet själv inte varför, tar sönder saker väldigt lätt, bortskämd. Det som är bäst med er är att ni är så beskyddande om jag pratar med någon kille så ska ni veta vem det är, vad han heter och hur gammal han är. Ni är som dom överbeskyddande föräldrarna jag aldrig haft.


Det positiva med Noel är att han bryr sig om folk om dom mår dåligt så försöker han göra så att man mår bättre, och att du ksk kommer under påsklovet, inte känt dig mer än två månader men litar redan på dig för att du är bäst. Det som är mindre bra med dig är att du bor fyra timmar bort från mig och vi inte kan träffas så ofta (men vi gör det bästa av saken)


Puss & kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så vart min familj större. Vi har ju haft en katt sen tidigare. Men dom vi fick katten ifrån ska renovera hos sig så vi ska ta hand om deras katter också. Alltså så är det Smulans mamma och brorsa. Dom ska bo hos oss i två månader. Den bilden som det bara är en bild är Smulans mamma (Stjärna) och den andra bilden som det är två bilder (den som är mycket vitare än den andra) är Smulans brorsa (Sötis)

Puss & kram

Likes

Comments

Om 12 dagar så får jag jullov och om 13 dagar så har jag jullov ordentligt och kan sova ut. Men om 12 dagar så har min mormor begravning också. Om 13 dagar så är du officiellt död mormor. Alla vi i släkten kommer att sakna/saknar dig enormt. Jag minns när jag fick reda på att du va död det va den 25 november. Den värsta dagen i mitt liv. Min syster va hemma hos oss och mamma sa att hon hade något att berätta. Hon sa att våran mormor hade gått bort. Min store bror gick in på rummet och spelade jag och min stora syster började att gråta. Mamma kom och så tröstar vi tre varandra. Efter en stund gick jag in på mitt rum. Jag gick inte upp från sängen mer den dagen och så somnade jag sent på kvällen. Dagen efter gick jag inte till skolan. När mina syskon kom hem hade vi lånat en bok om en ängel som vi skulle läsa för dom. När vi hade läst färdigt så berättade mamma vad som hänt med mormor och nästan alla började att gråta (till och med jag). Dagen efter så orkade jag inte heller gå till skolan. Det är min historia om när jag och mina syskon fick reda på att mormor hade dött.

Puss & kram

Likes

Comments

Hej jag vet inte om jag kommer att skriva så mycket på ett tag för det fösta så ska jag till Örebro i helgen med en kompis och kanske Jakob och för det andra så har min mormor gått bort. Jag min storebror och storasyster fick reda på det igår ( onsdag) medians mina yngre syskon fick reda på det idag ( torsdag). Mamma fick reda på det igår ( onsdag) men ungefär vid 7 tiden igår kväll. Hon dog den 24 november en månad innan mamma fyller år. Hon dog i en hjärtinfarkt😭 Men jag kommer iallafall få gå på hennes begravning. När min morfar dog så fick jag inte gå på hans begravning för att jag va 6 år. Men jag har inte varit i skolan idag ( torsdag) och kommer inte att gå ditt imorgon heller ( fredag).

Likes

Comments

Om man försöker hjälpa någon som först dkiter i bad man säger och helt plötsligt bara skiter i att svara när man skriver till den person gör mig så himla arg. Jag va bara orolig förlåt då ska inte bry mig mer om dig. Är du nöjd nu.

Sen sånna som bara åker utan att se om personen mår bra. Min store brorsa vart påkörd igår 22:45 sen så åker person bara därifrån utan att se hur han mår det enda hon gör är att lämna personinformation till vittnena. Men han kommer att må bra igen 😊 så tur va. Om han inte hade gjort det vet jag inte vad jag skulle göra. Man tror att hon hade alkohol i sig också jag blir så förbannad på såna folk. Varför kör man ens en bil om man har alkohol i sig.

Här är länkar så om ni vill få reda på lite mer om vad som hände PC mer specifikt.

http://www.nyhetswebben.se/2015/11/norrkoping-cyklist-pakord-pa-sodra-promenaden/

http://mobil.nt.se/nyheter/norrkoping/cyklist-pakord-pa-promenaden-12269967.aspx


Puss och kram ❤️

Likes

Comments

Det snöar i Norrköping😀

Idag fick jag veta en väldigt jobbig sak men jag hoppas att det inte händer. Du vet vem du är och vad jag menar. Tänker inte säga vad det är för något. Hoppas att det blir som jag hoppas iallafall. Hoppas vi ses imorgon❤️❤️

Saknar dig as mycket❤️❤️

Puss & kram


PS: skulle läggas ut igår kväll

Likes

Comments

Idag så blir det stadium arena. ❤️ det ska bli så himla kul. Men nu så måste jag börja att göra mig klar. Hej då

Puss & kram ❤️

Likes

Comments

Jag har varit sjuk idag och igår. Hoppas att jag kan få till skolan imorgon så att jag inte kommer efter så himla mycket. Iallafall jag har ont i magen och ont i halsen. 😔😔😔

Men just nu så kollar jag på kammi husum rosenskjold. Det är en youtube som är så himla bra. Om ni letar efter en bra youtube så kolla in henne. Så hörs vi.

Puss och kram

Likes

Comments

​Idag så har mitt liv varit skit igen. Det är jätte jobbigt att må så här. Men idag så skulle jag möta upp w och x men jag hittade dom inte på skolan (innan i hade börjat våran första lektion). Sen så när jag väl hade hittat dom var dom så kalla mot mig och igår så vart jag och  w kompisar men sen idag så bara sket hon i mig va fan händer (förlåt ifall jag kommer svära mycket i det här inlägget men mår inte bra). Så jag orkade inte med dom men jag gick ändå inte ifrån dom som dom gjorde mot mig, när dom väll gick ifrån mig så började dom och viska. Det räcker inte med att jenna (pappas jävla tjej) gör så att jag mår dåligt och inte vill bo där (jag bor hos mamma för att det har hänt en sak hos pappa som jag kanske kommer att kunna berätta om någon gång. Nu ska jag sluta vara depp och tänka positivt, nu så ska jag kolla teen wolf och vänta på att jag kan kolla på unga föräldrar säsong 2 :) Det får mig alltid glad.


Ps jag vill säga tack för den snälla kommentaren jag fick av en underbar tjej jätte fina ord :) Ska försöka tänka positivt och kul att någon läser min blogg trodde att ingen gjorde det :P 


Puss och kram 

Likes

Comments

​Varför ska mitt liv vara så jobbigt? Det är andra gången jag berättar massor av saker om mitt liv till någon som sen bara sårar mig. Vad ska jag  göra för att folk ska sluta såra mig? 

Idag så va jag på skolan med w och x sen så hade inte vi samma lektioner så jag gick till min lektion och dom gick till sin lektion. Efter det så gick vi till coop och handla för att vi va hungriga när vi kom tillbaka åt vi bröd sen så satte jag mig ner och läste bok. Efter en stund så började lektionen. När den va slut vet jag inte vad som hade hänt men jag hade lova h att jag skulle vara med hen. W och x bara stod och kollade på ett några barn på skolgården så jag och h gick ner för att äta. När w och x kom så ville dom inte sitta med mig eller h vet inte varför. Efter det så har w och x bara skitit i mig. Och jag vet inte vad jag har gjort för fel. Eller gjort för att förtjäna det här. skit i det ska fortsätta med mitt liv nu. 


Puss och kram

Likes

Comments