Asså vad e detta för väder egentligen? Snön går till mina knän när jag har höga skor på mig men dock är jag väldigt kort men mycket snö för att ha snöat i 8 dagar.. Fast rätt najs är det då det är mysigt och man kan sitta inne o bara vara varm;) men det kan man göra annars oxå:))
Idag har jag varit lite sjuk o så men mår bättre nu! Har haft väldigt tråkigt så har hittat på flera grejer samtidigt som jag lyssnat på jullåtar vara för att det är så mycket snö haha! Men längtar verkligen till julen nu!!
Ska prata m S ikväll och hitta på något kul och i helgen är de spöökkväll... Det ska bli jättekul men läskigt och kommer förmodligen inte gå spökrundan för är väldigt lättskrämd:)) jag kommer säkert sitta och äta kakor medans alla blir rädda haha!! Nä men kommer upp ett inlägg då o ksk tidigare så håll utkik!!

//E

Chablis(min katt) myser som bara den och vill INTE gå ut när det är dåligt väder! Hon står vid dörren och om man öppnar den går hon ut en bit, stirrar upp på himlen som om hon undrar vart allt detta kommer ifrån, sen tvärvänder hon in och har redan blivit dyngsur och kall... Haha sötis<3

Och gåva drunknar i denna snön men har ingen bild tyvärr:(( Men ha det gott!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni vet sa jag att jag skulle lägga upp inlägg under ridlägerveckan men det fanns ingen tid eller internet så varken jag elr S hade möjlighet att lägga ut något😋 mm det var UNDERBART! Härligt väder, roliga människor, glada hästar. Ja det var såå kul😍 Jag och S delade stuga med två andra tjejer som var jätte trevliga! Vi red 2 pass varje dag och hade varsin häst som våran egen! Jag fick en d-ponny som heter Socker och är flugskimmel och S fick en häst som heter Cyganek men kallas för Cigge💛 De är underbara och jätte duktiga! S och jag vill hyra de👍🏻 Och om vi fick det skulle bloggen explodera av inlägg😍 Men vi får jobba på det och tills dess får vi hålla på m hästar så mycket det bara går.
Nu kommer lite bilder från veckan😋👇🏼

Socker😍 Hon är den bästa❤️

Cigge😍

Likes

Comments

Hej jag har ej bloggat för har ingenting att blogga om. Är just nu på landet o räknar dagarna tills man ska hem.. Men aja det e najs här på ett sätt👌🏻
När jag kommer hem o sen ska söderut så kommer det bli kul o säkert komma upp fler inlägg😋

Asså kollaaaaa😍😍 drömfika på drömfiket😋

Likes

Comments

Nu kommer några bilder från när jag var i London🇬🇧 nu är jag hos mina kusiner tills vi ska hem😋

Visst var inte hästskulpturen såå fin? Så häftig😍

Hahahah prisrosetterna var sååå stora😂 dom skulle nästan inte ens få plats på tränset😁

Likes

Comments

Imorgon går planet mot london och det ska bli såå kul! Vi (jag och min familj) ska vara där och hälsa på våra kusiner som bor där och fira pappa:) det ska bli såå mysigt och kul<3 det komer säkert upp en bildbomb och några blogginlägg under veckan!

Ha det bra:)

Likes

Comments

Hej! Nu är vi tillbaka troligen och det ska bli jätte kul att börja blogga igen:)

Senaste nytt är att S o Gåva vann maskeradhoppningen (kommer ut bilder sen) och i sommar ska vi till....... GRÄLLSTA! det ska bli sjukt kul och jag längtar dit:) Jag har varit där 3 ggr innan men det är första för S:) men det är det som kommer hända annars är det inget nytt:)

och förlåt för att vi inte bloggat på minst 10 år säkert.. men nu ska vi ta nya tag och försöka hålla er uppdaterade:)

Vi hörs senare och skriv gärna vad ni vill se för slags inlägg:)

// E <3​

Likes

Comments