Som ni vet sa jag att jag skulle lägga upp inlägg under ridlägerveckan men det fanns ingen tid eller internet så varken jag elr S hade möjlighet att lägga ut något😋 mm det var UNDERBART! Härligt väder, roliga människor, glada hästar. Ja det var såå kul😍 Jag och S delade stuga med två andra tjejer som var jätte trevliga! Vi red 2 pass varje dag och hade varsin häst som våran egen! Jag fick en d-ponny som heter Socker och är flugskimmel och S fick en häst som heter Cyganek men kallas för Cigge💛 De är underbara och jätte duktiga! S och jag vill hyra de👍🏻 Och om vi fick det skulle bloggen explodera av inlägg😍 Men vi får jobba på det och tills dess får vi hålla på m hästar så mycket det bara går.
Nu kommer lite bilder från veckan😋👇🏼

Socker😍 Hon är den bästa❤️

Cigge😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej jag har ej bloggat för har ingenting att blogga om. Är just nu på landet o räknar dagarna tills man ska hem.. Men aja det e najs här på ett sätt👌🏻
När jag kommer hem o sen ska söderut så kommer det bli kul o säkert komma upp fler inlägg😋

Asså kollaaaaa😍😍 drömfika på drömfiket😋

Likes

Comments

Nu kommer några bilder från när jag var i London🇬🇧 nu är jag hos mina kusiner tills vi ska hem😋

Visst var inte hästskulpturen såå fin? Så häftig😍

Hahahah prisrosetterna var sååå stora😂 dom skulle nästan inte ens få plats på tränset😁

Likes

Comments

Imorgon går planet mot london och det ska bli såå kul! Vi (jag och min familj) ska vara där och hälsa på våra kusiner som bor där och fira pappa:) det ska bli såå mysigt och kul<3 det komer säkert upp en bildbomb och några blogginlägg under veckan!

Ha det bra:)

Likes

Comments

Hej! Nu är vi tillbaka troligen och det ska bli jätte kul att börja blogga igen:)

Senaste nytt är att S o Gåva vann maskeradhoppningen (kommer ut bilder sen) och i sommar ska vi till....... GRÄLLSTA! det ska bli sjukt kul och jag längtar dit:) Jag har varit där 3 ggr innan men det är första för S:) men det är det som kommer hända annars är det inget nytt:)

och förlåt för att vi inte bloggat på minst 10 år säkert.. men nu ska vi ta nya tag och försöka hålla er uppdaterade:)

Vi hörs senare och skriv gärna vad ni vill se för slags inlägg:)

// E <3​

Likes

Comments

Hej det är S , jag har ett nytt träns till Gåva det var jätte fint o passa henne,det är det ni ser på bilden👌🏻. Vi hade som Max förut 110 "läsare" på bloggen men vi har bytt namn nu så vi har har bara 5 "läsare" nu :( det är därför vi inte upddaterar så mkt :() jätte tråkigt :/ aja hoppas ni har en bra fortsatt dag 💗

Ps jag har också 2 nya chabrak t Gåva🤘🏻

Likes

Comments