Blev bara en skrittur idag på Rambo, Luffen går på en kur med smärtstillande på grund av att han markerar på vänster fram.. vet inte vad mer jag ska säga, har ju inte gjort så mycket idag under ridturen haha.

​han ser lite drogad ut...lovar har inte gjort något :P

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hellu! 

I förrgår satt jag uppe och letade efter lite tränings övningar för oss ryttare! (sidan kommer jag ej ihåg dock..) Ska försöka börja små träna lite för att få igång jobbet på hästryggen så man orkar mer (speciellt också för min rygg)

​I början:
springa ca 30 min
​Efter:
20 armhävningar
20 knäböj
20 situps 
20 rygglyft 

+ stretching 

Ska iallafall försöka börja...hehe 😉


Likes

Comments

Hej!

Ett litet tag sedan jag uppdaterade sist, jag vet. Men det blir ju roligare att skriva om man känner för det och har lusten haha. Så idag blev det att jag red båda ponnyerna, så kom nyss nästan hem. För Rambo blev det konditions träning i intervaller och för Luffen en kort skritt tur. Luffen blir väldigt tittig och rädd av sig när han går uppe i sommarhagen eftersom den ligger väldigt avlägsen från samhället, sen lite öm om hovarna eftersom hovslagaren var här och fixade dom tre största ponnyerna. Min kompis pappa fixar de andras hovar i stallet själv eftersom han har gått på kurs om det. Men för Rambo gick det väl bra, svettig blev han men det var ju de som var meningen :). Ska börja planera in lite mer träningspass nu för honom eftersom han måste bygga lite mer muskler. Vi får se hur det blir!

​utfordring för dom uppe i sommarhagen, var ju tvungen och ta en bild ;)

Likes

Comments

​Hej!

​Vädret är verkligen inte på topp. Det regnar och blåser, verkligen piss väder. Men imorgon såg det ut att bli bättre (hoppas!). Är så sjukt skoltrött vilket drives me insane. Har ingenting emot skolan egentligen, trivs väl rätt så bra ändå i klassen. Men det dåliga vädret och att snart skolavslutningen är här så blir det en väldigt dålig kombination. 
Red förut efter skolan med min bästa kompis (som vi även delar stall med). Inte det roligaste vädret som sagt att rida i, men dom fick komma ut en sväng. Har blivit så fjantig inom ridningen nu för tiden, tror det är för jag åkte av för någon månad sen och slog i bakhuvudet. Är väldigt nojjig av mig haha. Men men, inför hösten planeras lite dressyr träningar på Rambo. Har inte ett så stort intresse för hoppningen direkt. Luffen är ju snart så gammal att vi bara får skritta han, vilket gör att jag ska försöka satsa mer på Rambo. Eftersom han har säkert nåt att lära mig.

Ber om ursäkt för inga bilder men inte roligt att ta bilder när det är dåligt väder :(!

Ha de gött! 

Likes

Comments

Hej!

Vet inte riktigt hur jag ska starta detta inlägg. Tycker det första inlägget blir alltid det stelaste innan man får igång bloggen. Tänkte prata lite om dom hästarna jag har. Äger bara en, den andra är foderponny. Iallafall den vi äger är en nordsvensk på 22 år. Han heter Luffen och är mer en skogsmulle häst haha.
Den andra heter Rambo och är en svensk ridponny. Han är 19 år iår och tycker om lite allt möjligt.

​Jag är en väldigt blyg person med en snuskig humor. Har väldigt svårt att skaffa vänner men det är ingenting jag tänker på. Älskar mer pop musik och ibland lyssnar jag på k-pop. Tror jag inte har så mycket mer att säga 😊
​Ha det bra!

Likes

Comments

Instagram@izabellaskogen