ja matchen igår mot munka.. ka  börja men att vi förlorade med 2-5. början va riktigt bra faktist. Vi stod emot dem bra. Efter en liten miss och jag som inte gjorde det jag skulle så blev det 0-1. Vi blev lite nere men det blev bättre tills det andra målet kom. Så nu står det 0-2  vi är inte ledsna för de så Clara kommer mot målvakten och målvakten räddar med lämnar retur så kommer Amanda och måål. 1-2 sen vet jah inte vad som hände med dem gjorde 2 mål. jag hade en rikgtigt dålig match och det ser ni ju. men 1-4 och i halvlek snacka vi inte utan jag fick damp på mig själv typ sen andra halvlek sluta 2-5 Clara gjprde det målet genom att sjuta till höger om månvakten hon kom själv. Hoppas ni fatta lite iallafall. kram

gamal bild från förra matchen mot vejby som vi vann

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej, mitt schema ser ut så här.


Måndag:

skola 08.10-13.40

hem äta sen stallet

hem sen dra till match samling  kl 17.45 å start 19.00Tisdag:

skola 08.10-​15.20

hem äta sen stallet 
Onsdag:

hoppas på att jag inte har träningsvärk

skola 08.10-15.20

hem äta och ut och köra intervallet och kanske springa en runda på 2 km efter de.
Torsdag:

skola 08.10-15.20

hem äta sen träning
Fredag: 

skola 08.10-14.40

hem äta ta d lugnt sen ut å spring kanske 3-4 kmLördag:

Match kl 11 samling kanske 9.45

hem å ha kalas:) för mig och pappaSöndag: 

som det ser ut nu så ska jag till stallet.

Man kanske kan springa där? lite roligare att springa där. Måndag fyller jag ååååår:) fett jävla taggad

Likes

Comments

​Hej, som ni har​ märkt så har vi inte uppdaterat. och Celine har inte gjort inte gjort ett inlägg.. Men ja. Ni får va glada att jag iaf skriver. Men lille gumman de har du inte gjort på ett par veckor. Jag vet.. det är för att jag inte pallat. har 3 inlämningsuppgifter som ska va inne nästa veckan.. men på sommarlovet kommer det mycket uppdatering. Men ni pallar inte vänta så  länge så kommer att uppdatera för eran skull:) Men hur är det med er?

Just nu sitter jag och skriver på detta inlägg i min säng och är skit trött och har träningsvärk som fuck. Va varför har du de? jo för att jag sprang göteborgsvarvet igår. För er som inte vet va jag sjuk måndag till torsdag och freda i skolan sen lördagen sprang jag. i förkylning och en liter kläder på mig. 

Nä men nu ska jag ta och skriva minst 3 inlägg som kommer upp i veckan. så vi ses då;)

kommer ett halv 8 imorgon, Kram

Likes

Comments

Skulle ju varit i stallet nu. Men tog mig sovmorgon för e cp trött. har stressat upö mig enormt mycket med skolan denna veckan.❤ Somnat sent och varit oerhört trött. Tur att det bara är 3 dagar sen nästa vecka❤ Nu ska kag kanske gå upp ur sängen. Celine bara du måste va där 9. Hon är inte äns vaken...
Men kommer fota idag så ni får se de. Jag kommer inte till att uppdateta men får se om Celine gör det.
Puss

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för inget blogg inlägg på nån dag. Vi ska förbättra oss. Och ja Celine ska snart skriva men hon har en egen blogg och det tar lite tid att skriva ett blogginlägg ovh det visste inte vi. Men ska snacka men hon imorgon. sök på Celines blogg nouw.com/celineronnz sen när ni är igång kan ni kolla in min blogg. Där uppdateras ibland om jag hinner. Men ska uppdatera. Imorgon ska jag va i stallet från 9 till 5-6 tiden. Ska putsa,mocka, antagligen hjälpa till på någon lektion.
Vill ni ha Vlogg på de eller?
Vad vill ni ha för inlägg, Har frågat förr men inte fått svar. Vad kan vi förbättra på bloggen. Ni får ha det jätte bra så hörs vi imorgon❤
Puss😘

Likes

Comments

Hej! 

usch vad tråkigt. Vi har delat ut sponsortidning med fotbollen nu. Det va ju jätte kul. Or nah. Träning imon yeeeey.

Ja men vi ses

Puss

Likes

Comments

lektinen idag gick bra! Jag fick min lille bebis, Fellicia. Vi skulle rida 10 M volter och skänkelvikning i trav! Hon va lite/mkt seg men de funka. hon lyssna bra. Galoppen får vi dock jobba på.. Sen skulle vi skritta av. Ja de va kul. Ja ni ser ju själva på bilderna.
Mer kommer imorgon♡
ILYSM♡

Likes

Comments

​Jaha vad hände med vädert?

​Det va ju nyss typ 5 grader (ja heller inte så varmt) men det va sol och då blir de ju varmt. Jag som ska till stallet om en kvart. Usch vill inte direkt de. Dagen hitentils har varit riktigt najs. Chill i skolan och inga prov. Tur de. 

Och Maja har du pluggat, hehe nej men detta vädert är så himla deprimerande.. Man vill fan inte göra ett piss.. Nu får jag väll ta och kolla igenom sidorna så jag vet iallafall vad det handlar om.. 

PUSS​

Likes

Comments

Hej!

Är så sjukt trött. Klockan är nu halv 8 och skolan börjar snart.

Glömde säga att på rubriken skriver vi "-Maja" om det är jag (Maja) "-Celine" om det är Celine och "-båda" om det är båda. men tor dock att ni fatta de, men kan va bra att ändå skriva de så man inte får frågan kanske.

Men min vecka ser ut så här.

Måndag:

skola 08.10-13.40

stallet sen hem agility sen plugga

Tisdag:

skola 08.10-15.20

ska försöka hinna minst en kvart agility.

hem och äta sen stallet och sen förhoppningsvis lite plugg

Onsdag:

skola 08.10-15.20

hem äta sen köra agility och plugg.

Torsdag:

skola 08.10-15.20

hem äta agility sen träning. sen plugga

Fredag:

skola 08.10-14.40

hem äta agility

Lördag:

stallet sen agility hopps jag att jag hinner med en sväng

Söndag:

Match mot Kullabygden. vi har aldrig mätt dem så får väll se hur de går. hoppas att jag får en bättre match och får göra lite.

sen bli det agility.


så ser min vecka ut. Och då kanske ni undrar gör du inget annat än agility. Jo man kör det kanske max 1 h så kör det inte alls mycket.

Ni får ha det så himla bra så hörs vi!

Puss


Likes

Comments