Ser ni va goals vi e asså! Twinies💞
~Maya

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bellis är jag! Jag heter Bellissimma egentligen men kallas Bellis! Superponny✌

Likes

Comments

Heeeeeeeeej!
Heter Östertorps Jack och är en fin fux på 140 cm. Är född 24/3 1994! Jag är lite känslig och framåt men inte het! Älskar alla er som inte hatar mig, vilket ingen borde eftersom jag är bäst!
Här är ett ABC som beskriver mig!
Jättesnäll👌
Alltid där för dig💖
Cool😎
Känslig😊

Likes

Comments

S/F. Lava är 10 år.
Vinnaren får ett hemligt litet pris! Om du inte rider på Vällingby eller om jag inte känner dig alls har jag svårt att ge priset. Priset fås någon gång nästa vecka eftersom det ska köpas i helgen.

Likes

Comments

Leo är född 2000. S/F

Likes

Comments

Sant eller falskt är en annan tävling här på bloggen och jag tror alla vet hur det går till. Ibland kommer priser i denna tävling.

Likes

Comments

Veckans sötis kommer vara den tävling som kommer upp en gång i veckan. Ni kommer få skicka in hästbilder som ni tagit under veckan via vår insta och skriva till veckans sötis. 6 bilder får vara med, men det får bara finnas 1 bild på varje häst. Först till kvarn gäller. Tävlingen kommer upp på måndagar för veckan innan och avslutas på tisdagar. Börja skicka redan idag!!!!

Likes

Comments

Det är jag som är Kovo! Jag är en flugskimmel på 144 cm född 1999. Jag är supersnäll men väldigt känslig och pigg. Jag älskar morötter men vill inte ha för mycket!

Likes

Comments