Canggu - Medewi - Ubud - Nusa Lembongan - Giliöarna - Mount Rinjani - Kuta Lombok


I vintras hängde jag i Indonesien i 7 veckor. Bland det bästa jag gjort. Målet var att njuta och försöka mig på det där med att surfa. Det är betydligt svårare än vad det ser ut men jag kämpade på och mot slutet klarade jag av att ta en och annan grön våg.Gillar man äventyr kan jag skarp rekommendera vulkanturen uppför Mount Rinjani på Lombok. En tuff vandring upp och sedan sover man i tält på toppen. En utsikt i världsklass och inga bilder i världen kan göra den känslan rättvis.


Jag ÄLSKAR mat. och det fanns hur mycket gott att välja bland som helst. fruitbowls, färskpressade juicer och fantastisk inhemsk mat. När livet för en stund bara handlar om surf, god mat och fantastiska solnegångar. Livet på en pinne.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helgen spenderade jag tillsammans med mina gamla kollegor från Larsson & Lange tiden. Det är nästan 5 år sen vi jobbade tillsammans och man blir sådär fint påmind om hur snabbt tiden går. Det betyder alltså att det är 5 år sen jag bestämde mig för att byta karriär och lämna frisörlivet bakom mig. Och att jag snart pluggat i 5 år(!)

Idag jobbar ingen av oss tillsammans och det är extra kul att ses och komma ifatt med vad som händer i våra liv. Trots att vi inte ses så ofta är det som att ingen tid har gått. Jag känner mig alltid lika varm i hjärtat och energifylld efter våra helger.


Som ni ser på bilderna bestod helgen av bad, bubbel och massa kvalitetstid :) Glömde fånga spakvällen på bild men det är kanske tur. Vi provade en sån där svart pormask-mask - hade passat bättre till halloween skulle jag vilja påstå!

Likes

Comments

Angelica Persson

Smeknamn: Gela

Ålder: 28 år

Bor: Lund

Studerar: Till civilingenjör inom Elektroteknik med master inom Reglerteknik och Automation

Jobbar: Som personlig assistent vid sidan av skolan

Personlighet: ESTJ

Intressen: Träning, resor, upplevelser och nya utmaningar.

Vad händer i livet just nu?

Jag synkar jobb med skola och skola med träning, vänner och familj. Försöker leva i nuet, dåtiden och framtiden på samma gång.


Likes

Comments

Den absolut bästa platsen för reflektion och fundering är skogen. Där kan man andas frisk luft, känna solen strålar värma på kinderna och kuta livet av sig. Grubblar jag över något ger jag mig gärna ut i skogen för en löprunda. På dagens runda, som gick runt Vaxsjön i mellanskåne, bestämde jag mig för att prova blogga. Mest för min egen skull men även för de som vill läsa. Jag har ibland väldigt mycket att säga, och ibland inget alls. Jag tycker mycket men är ibland sämre på att uttrycka mig. Allt som du kommer läsa här kommer att vara från mitt perspektiv och från min väg genom livet. Det är det jag tänkte dela med mig av.

Den här vägen kan man ta.

Likes

Comments

Perspektiv Funderingar Utmaningar
Val Mål Utveckling
Glädje Lycka Lagom
Styrkor Svagheter Förändring
Enkelhet Medvetenhet Kaffe?

Inspireras, irriteras eller reflektera?

Likes

Comments