I dag när jag åkte in en vända till stan så upplevde jag härliga barndomsminne, det var som om tiden bara spolades tillbaka massor med år. 

Jag passerade en åker där några plaststolar var uppradade och på marken framför stolarna stod en brun flätad "fika" korg en sådan där som mormor hade. Tänkte genast på alla de gångerna man fikat ute på åkern med just en sådan där korg. Mormor goda hemlagade saft och goda bullar. Tänk vilken uppväxt man har haft, alla de där dagarna man fick spendera på gården tillsammans med mormor, morfar och alla kusinerna. 

När jag var liten så tänkte jag inte så mycket på det men nu som vuxen så inser jag att den friheten som vi fick uppleva är inte självklar för alla. 

Jag hade önskat att Julian hade fått samma möjlighet som vi hade, att få leka i det fria utan några begränsningar!

Tack mormor och morfar! 

Jag tror inte att ni anar hur mycket detta har betytt för mig <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja denna dagen blev inte riktigt vad vi hade tänkt oss. Vi skulle åka på 35 års kalas i dag och sedan åka vidare till Fredriks föräldrar, men så blev det inte. Som sagt så har jag varit ordentligt förkyld med hosta och allt där till och även lilla Julian har varit lite snorig och hostig. Men så i går kändes det lite bättre och i morse kändes det helt okej och Julian var pigg, så vi bestämde oss för att åka. Men så framåt förmiddan började min näsa rinna och hostan var tillbaka igen och jag blev helt matt i kroppen. Jag ringde och fick en akut tid på vårdcentralen för efter 3 veckor med denna hostan så orkade jag inte mer. Ingen infektion i kroppen men fick med mig dunder hostmedicin hem. 

Som sagt inget blev som det var tänkt i dag!

Likes

Comments

Nu får det vara nog! Har suttit och sovit i fåtöljen på Julians rum nu i tre nätter. Får väl snart inse att jag kanske får boks tid på vårdcentralen, för detta verka inte vilja gå över snart. Får väl inse att jag behöver någon dunder hostmedicin för att få sova...

Likes

Comments

Allvarligt talat hur länge kan man hålla på och hosta? Blir snart knäpp om jag snart inte får sova en hel natt. Tyckte att jag var lite bättre men i natt slog det till igen. Julian fick sova i min säng och jag fick sova i fåtöljen i hans rum, inte det mest bekvämaste men jag fick i alla fall lite sömn. Har hostat mycket lite i dag men nu i kväll drog det igång igen, så det återstår att se hur natten blir =(

Likes

Comments

Trots lite slarv i sommar med god mat och glass är jag på banan igen!
I dag visade vågen -16,8kg =)

Likes

Comments

Förra veckan beställdes den nya vagnen till Julian. Åkte till affären med den svarta vagnen i tankarna och hade i princip bestämt att det skulle bli den. Men så får jag syn på den marinblåa inne i butiken och blev förälskad. Så den blev den marinblåa och nu bara längtar vi efter att få åka och hämta den. Fick besked att den skulle komma någon gång i vecka 35, så vi hoppas på det =)


 


Likes

Comments

I söndags kväll fick jag helt plötsligt ont i halsen och blev otroligt hes. Det halsonda släppte under natten tills i går men hesheten sitter kvar och i dag har jag otroligt ont i kroppen. Vill absolut inte bli sjuk, orkar inte =(

Likes

Comments

I dag är jag inte pigg. Julian har sovit otroligt oroligt. Snurrat och haft sig i sängen och inte alls kunnat slappna av. Så jag hoppas på en skön sov psus i dag.

Likes

Comments

I dag passade vi på att svänga inom eko när vi körde hem i från Karlshamn. Tittade lite bland porslinet då jag är otroligt trött på våra ikea tallrikar som är repiga och trista. De har ju dukas sortiment på eko så där finns mycket fint. Hittade dessa skönheter


En ny serie som heter Flora, helt underbara och till ett bra pris. Det tåls verkeligen att tänka på!!

Likes

Comments

Sitter och väntar på bussen på väg in till stan för lite behövlig egentid.

Likes

Comments