Hör några av branschen främsta diskutera "Barefoot Running" och dess innebörd i filmen nedan!

Är du intresserad av mer ingående information och verkligen vill lära dig mer kring detta så kan du läsa om deras kurser via länken nedan där du också kan ladda ner en Gratis E-BOK
​samt boka din plats för att bli en bättre löpare!

Kurserna hålls i Göteborg Malmö och Stockholm i höst!


Skicka mig en Gratis e-book om Born To Run

KOMMANDE KURSDATUM

GÖTEBORG - 1-2 Oktober

MALMÖ - 5-6 November

STOCKHOLM - 8-9 Oktober

PRIS: 3995:-

Din anmälan skickas till steelhealth@mail.com och skall innehålla följande:

 • NAMN
 • PERSON-NUMMER
 • ORT
 • ADRESS
 • POST-NUMMER
 • TELEFON
 • EPOST
 • VALD UTBILDNINGSSTAD & DATUM

LÄS MER OM WORKSHOPEN HÄR

Likes

Comments

Lär dig springa Snabbare, Längre & Smärtfritt


Utbilda dig om kroppens “mjukvara” och “hårdvara” problem som påverkar din löpning och hur man applicerar lämpliga och specifika övningar för att förbättra din teknik, styrka och kondition som löpare.

Idén att löpning är en färdighet (som kan förbättras) är en av grunderna bakom BTR coachingmetoden. Genom att justera de tre fundamentala mikrofärdigheterna; HÅLLNING, RYTM och AVSLAPPNING, så kan vi effektivt förbättra makrofärdigheterna i löpning och skapa en stark, uthållig och skadefri löpare. Detta genom förbättringar i biomekanik, förbättrad effektivitet och minskad skaderisk.

WEB1

WEB3

WEB4

WEB2

Spring snabbare och längre – lär dig hur man applicerar den bortglömda vetenskapen om elasticitet och den förlorade konsten bakom återhämtningsträning till din träning. Frigör din fulla potential för fart och uthållighet!

När fundamenten bakom löpteknik har bemästrats blir nästa steget att utveckla löparens fysiologiska kapacitet för att springa snabbare, längre och smärtfritt.

Spring snabbare

Att springa snabbare kräver specifik utveckling av styrka, t.ex. att träna neuromuskulära systemet att hantera de ökande krafterna och minskad kontakttid som är kopplad till högre farter. Denna typ av träning är baserad på utvecklingen av elasticitet och reaktionsförmågan av neuromuskulära systemet och borde vara grunden till alla löpspecifika styrkeprogram.

Spring längre

Att springa längre kräver en specifik strategi till metabolisk anpassning som är baserad på att öka mitokondriernas densitet och funktion av löparmusklerna. Strategin måste också anpassa de fysiologiska systemen som levererar glukos och syre till mitokondrierna under långvaraktig konditionsträning.

Spring smärtfritt

Lär dig vad som orsakar de fem mest kända och kroniska smärtorna eller skadorna inom löpning och hur man förebygger och hanterar de. Kronisk smärta i rörelseapparaten är alltid orsakat av s.k. ‘energikris‘ i neuromuskulära systemet. ‘Energikris’ uppstår när musklerna blir överbelastade på grund av dålig teknik och överträning, eller när musklerna får för lite energi/näring som kan orsakas av bristande återhämtning eller näring. Det vanligaste manifestationen av energikris i löpare är ‘triggerpunkter‘ i musklerna som är mest involverade i löpning.


Skicka mig en Gratis e-book om Born To Run

KOMMANDE KURSDATUM

GÖTEBORG - 1-2 Oktober

MALMÖ - 5-6 November

STOCKHOLM - 8-9 Oktober

PRIS: 3995:-

Din anmälan skickas till steelhealth@mail.com och skall innehålla följande:

 • NAMN
 • PERSON-NUMMER
 • ORT
 • ADRESS
 • POST-NUMMER
 • TELEFON
 • EPOST
 • VALD UTBILDNINGSSTAD & DATUM


VAD SÄGER DELTAGARNA OM KURSEN?


“Jag heter Burak Önsari och jag har jobbat som PT sedan några år tillbaka. Bulletproof”-kursen har ökat min förståelse för löpteknik och skadefri löpning.

Det största plusset för mig med kursen har varit att det som genomgås är fullt applicerbar även på klienter med dålig rörlighet, eller obalans mellan muskulaturen i fot, knä och höftled, vilket är till stor fördel ute på gymmet.

Att kursen är vetenskapligt förankrad blir tydligt ganska snabbt, Gourgen uppvisade en god pedagogisk förmåga och demonstrerade övningar och tekniker väldigt bra och med en tydlig struktur. Jag borde egentligen skriva att jag kan rekommendera denna kurs till alla löpare, och det kan jag, men jag rekommenderar denna kurs till ALLA som tränar eller jobbar med träning på en seriös nivå.”

/Burak Önsari – Personlig Tränare & VD PT-Distans


“Tack för en kul och mycket givande helg. Jag känner att jag kommer kunna använda mig av övningarna och bli en bättre löpare. Många mycket bra övningar. Jag tycker att Gourgen är en bra coach lyssnar och pratar avspänt inför gruppen. Det har varit så kul och jag är sjukt taggad på att börja springa på detta härliga sätt.”

/Maria Karpathakis – Skådespelare


​" Before I went to this runners workshop I thought that I had quite good knowledge on running technique and how to train to be a better runner.... after the first practical tests I knew I had very obvious parts in my physique, mind and CNS that needed to be re-tought into a WAY more energy-economic style of running.

The parts about the biomechanics involved in a natural style of running that can be withheld under as long of a period of time as possible, was really interesting and very necessary for me to see and understand, and it made a huge difference for me in a very short amount of time.

Very good workshop and very knowledgeable teachers with good pedagogy.

I liked the balance between theory and practical parts during these 2 days, and in just these 2 days I have learned things that will revolutionize both my running and my everyday life.

If you want to be a better runner and live a healthier more functional life, then this weekend-course should be a "no-brainer", big thumbs up from me!"

/Daniel - PT


“Mycket bra upplägg med blandning teori och praktik. Jättebra att filma och analysera löpsteget och få tips på styrke/stretch övningar. Tack!”


/Åsa Hernerud


“Jag gick kursen i helgen och kan verkligen rekommendera den till alla som håller på med löpning eller som vill lära sig.”

/Fredrik Söderberg


“Resultaten talar för sig själv och jag tycker att jag utvecklats till en bättre löpare. Bra genomgång med en blandning av teori och praktik. Bra skickliga lärare.”

/Alex


“Mycket bra förklaringar, generellt sett pedagogiskt. Bra praktiska övningar. Videofilm, före & efter – blir väldigt tydligt. Sakkunniga instruktörer och bra teori och praktik. Mycket bra kurs!”

/ Kjeld Gravgaard – Läkare


“Mycket bra praktiska övningar och att kunna jämföra före och efter.”

/Marika


“Bra kurs med tydlig toeri och bra övningar.”

/Magnus


Varmt välkommen med din intresseanmälan eller bokning
STÄLL GÄRNA DINA FRÅGOR I KOMMENTARSFÄLTET

Likes

Comments