Heeej!
Inget särskild idag, sjuk, tandläkare å skit (ingen träning😭😭) just nu så kollar jag på vampire diares, asså jag älskar elijah, damon å lexi skit mycket !!!
Hörs❤️❤️❤️😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeeej!
Jag e sjuk som sagt så jag kan it gå till skolan, men måste till tandläkaren.
Ååå sitter i bussen på väg till tandläkaren nu,
Sedan ska jag komma hem äta sen SOVA! Eftersom jag e verkligen skit trött.
Hörs, puss
❤️❤️❤️😘😘
Bild: från förut när vi kollade in i en mikroskop


Likes

Comments

Heeeej!
Ber om ursäkt för en sån dålig uppdatering.
Hade inte 3G lr WiFi.
Igår så åt jag pizza (glutenfritt), å så kollade på The vampire diares, asså gud va jag älskar Damon, han e sååååp SNYGG!!
Jaja ska kolla på flera avsnitt nu.
Hörs sen,
Pööööööööözzz!!❤️❤️❤️❤️😘
Bild: alla från bilder är sen torsdag tills idag.


Likes

Comments

Heeej!
Tänkte skriva om vem som jag tyckte är A...

Jag tror att A är paige eftersom hennes smeknamn var "pigskin" och det fanns många grisar som visas i hela serien, inklusive wildons bil och hanna äter 6 gris cupcakes. Cece nämnde att Ali var "rädd" av paige. Och paige vill ha Ali död, kommer ni it ihåg när hon la en lapp att Ali fortfarande lever..? Å på avsnittet (shadows play) när spencer drogade så sa toby till henne "spencer you have all the pieces that you need, å hon sa var, sen han ba look at the paiges, sen hon kolla i Alis dagbok som de hitta i ezras lägenhet .. Sen hon sa men var i boken å toby sa No look at paiges!! Å liksom så förstod vi att A är en tjej eftersom igår på sista avsnittet av säsong 4 hörde vi när A hoppade ner när hon skulle ta av masken hörde vi A skrika å de va tjejröst.
Liksom jag misstänker paige mycket....!
Å ba så ni vet detta är min egna theory!
Hörs,
Puuuusss!!
❤️😘😘


Likes

Comments

Heeeej! 💕
Igår så kom jag hem sent, eftersom jag va i jobb introduktion i svenska direktreklam. Liksom jag vill dela ut tidningar , för de e en sorts träning + så tjänar jag 360kr bara på en dag. Jaja sen när jag kom hem så tog jag ut hunden, å kolla på världens bästa serie! PRETTY LITTLE LIARS😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Liksom grät igår vet it om ezra lever😭😭😭😭
Å juste glömde berätta att min fot e it bruten de hade sagt fel de sa igår att den e bara stucken.
Å jag blev så jävla glad att jag kan träna!!👌 å nu så sitter jag i spårvagnen på väg till skolan å en som stinker har satt sig bredvid mig , dör asså😭😭
Kommer blogga mer senare.
Puss❤️😘

Likes

Comments

Godmorgon everybody! ❤️
Efter en skön kväll så får jag dra till skolan nu igen😭. Åå juste förresten glömde berätta i mitt gamla inlägg. Jag har brutit foten! 👍😊 smart va? Å helvete va de gör ont, nu kan it jag längre träna. Aja skitsamma åt mango idag , å tänkte visa hur man skär en mango, eftersom många har problem med det.
1. Hahha hitta en gul, röd å lite grön mango.


2. Skär it i mitten utan liksom lite över mitten för de finns en hår tjärna i mitten. (Min svenska asså)


3. Skär i kanten


4. Sedan på mangon skär fyrkanter men skär it genom skalet.


5. Sen vik upp mangon och skär fyrkanterna


6. Njut av mangon😂😊👌😘


Hörs!❤️😘😘❤️

Likes

Comments

Heeej!
Hade världens skönaste kväll!!👌😘😘
På den där persiska festen så blev jag fotograferad å träffade en sångare som heter Andi. Känner it han men många iranier gör det. Å jag är ingen😂. Men aja de va skiit kul innan min kompis råka glömma bort parkerings tiden så hon fick böter😕... Så jäkla synd om henne. Å förresten va nära på glömma.. De där med att jag skulle lägga upp en recept idag går it för jag hade it tid å baka. Ska försöka imon.
Hörs!😘😊 // godnatt, sov gott, dröm sött till alla som läser min blogg!❤️😘😘😘
Bild: eld // kolla videon på förra inlägget de handlar om idag!!👋👋👋


Likes

Comments

Heeeej!
Var precis i espresso house å åt min älskade Frapino.. Nu e jag på väg hem å sen ska jag dra med min iranska kompis till en fest. Det är nån persisk fest innan deras nyår som heter typ Norooz lr nått, aja kommer bli skit kul!
Hörs sen dåeh!
Pööözz...!❤️❤️😘

Likes

Comments

Heeeej! ❤️
Vaknade för 40mim sedan, har tagit på mig kläder å "ätit" frukost (banan å vitamin well). Har liksom bråttom till skolan. Börjar 8.00 å jag e bara på väg till hållplatsen. Asså herregud de tar 40min till skolan. Men skitsamma de får bli så då. Kommer blogga mer senare.
Bye
❤️😘

Likes

Comments