Helluu,ligger just nu i min säng och har matkoma delux. Vi hade hemkunskap efter nationella provet och då bakade vi bullar. Det var gott ledsna jag åt,men nu känner jag att jag typ kommer spy. Memen,snart ska jag ge mig ut och springa 4 km när matkoman har lagt sig!! Imorgon ska jag möta upp ma friend och vi ska shoppa lite inför helgens festligheter!! Ska bli kul!! Har faktiskt en ganska händelserik helg,pussar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaha,på onsdag är det nationella prov i svenska! Jag tycker svenska är lätt,men jag stör mig på att alla läraren gör nationella prov till en så big deal. Asså,jag får typ hur mycket prestationsångest som helst!! Är nervös,men hoppas att det kommer gå bra!!

Likes

Comments

Hej hälsomaskisar!! Hur var er helg?? Min har faktiskt varit till belåtenhet. På fredagen bestämde sig jag och lin kompis att vi skulle gå på bio,kom inte ihåg vad filmen hette med den var bra och gav mig en tankeställare. Efter det gick vi hem till mig och snackade och typ inte så mycket mera. Men det var trevligt!!
På lördagen skulle jag lämna tillbaka en nyckel som jag tappat bort till min kompis,hehe. Sen så pratade vi en stund!!! På kvällen firade jag och min familj min morfar som fyller 88 år!! Vi åt på en fiskrestaurang,det var sååå gott!! Dock kände jag att jag nog inte skulle behöva äta på resten av året. Matkoma.
Idag så gick jag och mamsi ner på stan,vi shoppade lite grejor,bland annat balskor och en väska!! Kul!! Nu ska jag snart lägga mig!! Puss på er!!

Likes

Comments

Hej!! I sommar ska jag på språkresa med Ef till Malta!! Jag är taggad,men idag fick jag veta att de var tvungna att flytta min språkresa till ett annat datum,men jaja!! Detta var antagligen inte intressant för någon,bur I don't care cuz I don't have any läsare atm

Likes

Comments

Hellooo alla fina Hälsomaskisar!! Idag har jag ätit typ hur onyttigt som helst,så nu har jag typ matkoma delux....well,well imorgon ska jag möta upp min kompis så ska vi bruncha på condeco!! Muuums! Men idag var en ganska lugn dag,men har varit ganska trött idag,för det blev lite sent igår (hehe). Men imorgon ska jag plugga,springa och bruncha!! Hoppas ni har haft en bra lördag! Pussssssss <333

Likes

Comments