Header

Att en svensk sommar bjuder på allt möjligt väder är inget som förvånar. Tyvärr var det en sån här lite mindre solig och varm dag som jag och Therese valde att grilla och äta på stranden. Kort efter bilden var tagen började det ösregna så vi packade ihop allt och sprang mot bussen istället. Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men vi får skylla oss själva när vi inte kollade väderrapporten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För lite mer än 1 vecka sedan var jag och såg denna underbara människan i Köpenhamn med två kompisar. Går inte ens med ord att förklara hur bra konserten var men hon växte så grymt mycket i mina ögon. Har under flera år gått och väntat på att hon skulle komma till Danmark/Sverige och blev självklart överlycklig när jag såg att det var dags. Någon av er som också var där och såg henne?

Likes

Comments

Okej nu måste jag be er om lite hjälp... Jag har under ca 1 års tid nu haft en knäskada som först bara var i högra knät men senare gick över till även vänstra. Jag har besökt sjukgymnast sen smärtan började och det har blivit betydligt bättre med tiden men det går fortfarande upp och ner. Kan vara att jag gör något litet mer än jag brukar och knäna reagerar genom smärta och svullnad. Detta kan komma när jag bara är ute och går eller något lättare. Vet inte exakt vad det är än men vi har trott att det är en överbelastnings skada. Ni som har haft/har detta, hur lång tid tog det för er innan det blev betydligt bättre intill helt bra? Är verkligen så trött på detta och är super tacksam för svar.
Kram

Likes

Comments

Onsdag morgon och idag har jag tagit ledigt för att spendera dagen med att njuta av vädret och för att få koppla av lite. Bianca kommer hit vid 2 och då ska vi åka till stranden och sedan ha en mysig dag. Känns verkligen jätte skönt att få en extra dag ledigt och jag känner att jag verkligen behöver det. Först måste det städas och fixas lite innan dagens planer kan dra igång på riktigt.

Likes

Comments

Denna super goda lunchen åt jag igår när jag fikade med Linnea. Det var verkligen super längesen jag var där så var kul att besöka igen. Tycker att det är så himla mysigt och fint café med väldigt got mat också. Jag lämnade väldigt nöjd och belåten. Med bra sällskap blir det självklart desto bättre också och vi satt och pratade i flera timmar om allt möjligt.

Likes

Comments