Jobb, sömn och dåligt humör. Mitt liv just nu. Har varit ganska deppig den senaste tiden och mitt dåliga humör kommer fram allt oftare. Har liksom ingen koll på mitt liv längre. Hoppas jag löser det här snart för har varit riktigt deppig från och till i ett år nu. Fast ända sedan jag var liten har jag haft lätt för att vara melankolisk så det är antagligen en del av den jag är.

Hängt en hel del i skogen och tränat för att bota argt/ledsamt humör. Har ca tiotusen myggbett men det är värt det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När jag äntligen har en ledig dag från jobbet händer såklart allt en inte vill ska hända. Kallt och regnigt, jag är sjuk och har mensvärk, brorsan kommer och ska bo hos oss med sina två vildingar till barn och jag har massa saker som borde bli gjorda idag.
Istället ligger jag invirad i ett täcke och grinar pga hormoner och allmänt dåligt tillstånd.

Inte en bra dag.

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag mest bara jobbat. Det är kul att vara tillbaka på mitt bästa sommarkafé! Hittills har det varit lugnt på grund av det dåliga vädret, men det finna alltid saker att göra. När jag kommer hem är jag så trött att det alltid slutar med kvällsfika framför Brooklyn nine-nine. Så ser mina dagar ut nu.

Likes

Comments

Igår sov jag, A och V över i min familjs stuga. Supermysigt och mycket skratt, vi gick bland annat upp på ett berg för att kolla på solnedgången.

Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda upp för att börja jobba imorgon. Jag kör på mina bästa jeans, orange-röda läppar på ett annars osminkat ansikte och en bandana på det. 👌🏽

Likes

Comments

Lägesrapport: sommar, värme, sola, läsa, kolla på film med syrran, börjar redan tagga inför hösten (!?!?), har väckt mitt modeintresse till liv igen.

Likes

Comments

Impulsköpte ett par vita shorts igår, vet inte riktigt hur jag känner för dem. Men jag har bestämt mej för att ge dem en chans. Detta nya plagg fick min kläd-inspiration att flöda igen, haha. Just nu är jag väldigt inne i enkla kläder med snygga exotiska smycken till. Helst smycken köpta utomlands så att varje gång en ser dem förknippas de med sol och bekymmerslöshet.
Så idag fick det bli just det, enkla kläder och smycken från Pakistan, som jag visserligen fått i present men jag gillar vibben de ger mej.

Idag lyckades jag tvinga i mej själv en helt okej frukost igen, grapefrukt och kaffe. Okej det är inte så mycket men ett steg framåt, och det är absolut ett plus att grapefrukt är så snyggt! (Jag och min fåfänga!)
Efter det blev det en springtur och resten av dagen is still unwritten. Kommer troligtvis slappa i solen, eventuellt besöka någon loppis.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Vaknade täppt och inte ens lite utvilad men vädret var strålande, äntligen kändes det som sommar! Så jag och syrran bestämde oss för att ha mysdag och slappa utomhus på en filt hela dagen. Riktigt så smidigt gick det dock inte eftersom hon har två barn och vi var utan ström hela förmiddagen. Men trots skrik, spyor och utbrott har vi haft det mysigt, och de är ju roliga också de små galningarna (sååååå glad att inte jag har barn 😄😄).

De senaste timmarna har jag slappat i solen och strö-läst Maria Lang - Mördaren ljuger inte ensam. Samt tagit soliga selfies med vind-rufsigt hår.

Likes

Comments

Hela dagen har jag känt mej seg och trött, har inte haft lust med någonting och varit allmänt tråkig. För att göra dagen lite roligare bestämde jag mej för att mysa till mitt rum med ljus och äta jordgubbar medan jag slö-kollar på en lättsam serie.

Likes

Comments

Idag vaknade jag, stack ut och sprang, åt abborre som pappa och jag fiskade upp igår, åkte till arbetsförmedlingen, fikade med familjen och nu sitter jag hemma och planerar att ta det lugnt ev. se film med syrran.

Alldeles nyss slängde jag ihop en supergod sommarsallad med tonfisk och spenatblad 😍
Så är ni i behov av lite mat-inspiration rekommenderar jag:

Tonfiskröra:
1 burk tonfisk
1 liten burk (2 dl) créme fraiche
Dill
En rödlök
Majs efter behag
Salt och peppar

Sallad:
Spenatblad
Persilja
Dill

Likes

Comments

Jag är otroligt dålig på att äta en bra frukost. Vanligtvis blir det en kopp kaffe och möjligtvis nått digestivekex. Men idag tog jag tag i saken och kokade gröt som jag åt med hallon och kokosflingor.

Intresseklubben antecknar, jag vet! Men jag kände att det var värt att dokumentera när jag för en gångs skull gjorde en riktig frukost.

Likes

Comments