Header

hej fina ni!
hoppas allt är bra med er, med mig är det bra! dock trött som alltid. lyssnar nu på Bastille och försöker fräscha upp några spellistor på Spotify. idag har jag färgat bort min hemska utväxt på fyra månader, städat, valt ut årets julgran o bakat julgodis. igår var jag i karlstad med Ida och Ida och handlade julklappar, hade jättetrevligt. ska dock ner till stan imorgon o köpa in de sista och ska även vara med Oskar imorgon.
ha det så bra så ska ja försöka uppdatera lite här under lovet!


Likes

Comments

hej!
lyssnar nu på Håkans Ullevi-konsert från i somras på Spotify o gör egentligen inte så mycket mer än att njuta och bli rörd. än så länge har jag inte gjort något speciellt, bakade kladdkaka nyligen och ska snart gå ut med hunden. ska senare ikväll iväg och titta när lillasyster går luciatåg. hoppas ni får en bra Lucia! massa kramar💕


Likes

Comments


Likes

Comments

hejhej!
idag har jag samt alla andra elever på brogårdsgymnasiet varit komplediga eftersom att vi var i skolan i lördags då vi hade öppethus. idag har jag inte riktigt gjort något speciellt, har målat naglarna och typ inge mer. vill så gärna onlineshoppa, så surt att man inte får beställa själv om man är under 18 år för Swedbank. ska be mamma hjälpa mig när jag kommer till henne sen. ska nu packa mina grejer och åka ner till henne. ska sen vara ledare en stund och efter det vara med Oskar.


Likes

Comments


Likes

Comments