​ Hej

förlåt för att jag inte bloggat sen november! har inte haft ork och det har inte hänt något intressant, idag (fredag) så hade vi idrottsprov och sen nationella muntliga i engelska. sen har vi håltimme till klockan tre då vi har matte och sen slutar vi runt fyra! nu sitter jag och julia hemma hos mig och håller på med hennes blogg! men vi hörs senare idag om inte imorgon!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja!
Idag så har jag färgat mitt hår med hjälp av Julia! Jag vart verkligen jätte nöjd men det finns ju fortfarande lite blonda delar som inte fick nå färg på sig men allting kan ej bli perfekt första gången man gör det:) sen så behövde vi skynda oss jäkligt mycket för att vi hade öppet hus för dom blivande ettorna, jag hade även ett prov på långhårs uppsättningar och Julia skulle bara ha typ spa och naglar. Det har egentligen inte hänt så mycket idag men ni ska få se före och efter bilder:)

  • 28 Readers

Likes

Comments

Tjena!
Nu är jag på skolan och har engelska:)
Vi började tolv idag så det vart lite sovmorgon för mig. Denna dag börjar 12 och slutar runt två:) man kan ju önska att mentorstiden blir inställd:) ni kommer få se typ före och efter bilder på mitt hår och höra mer om min dag senare!:)

Likes

Comments

Tja!
Sitter just nu på Skype med Julia och en kille i min gamla klass och går igenom Julias gamla ask svar och skrattar åt dem:) imorgon så är planerna att bleka + färga mitt hår efter skolan och sen ha öppet hus för dom blivande ettorna:)
Nu vet jag typ inte vad jag ska skriva så vi får höras imorgon:)

Likes

Comments

Tja!

idag är det tisdag och vi hade bara en lektion:) Så vi slutade vid halv elva, det var skönare än att få sluta fyra andra g¨ngen denna vecka :) nu sitter jag bara och snackar i telen med julia och äter godis :) det kanske kommer upp något inlägg senare ikväll!:) 

 // Linnea

Likes

Comments