Header

"You made flowers grow in my lungs and altough they are beautiful, I can't breathe."

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag trots allt postar några bilder från midsommar här. Även om min frånvaro lyser starkt. Livet är vackert, krångligt och samtidigt underbart som det är hemskt. Jag kämpar lite med mig själv och försöker vara den vettigaste, bästa versionen av mig själv för att ta bra beslut.

Men nu till midsommar. Vi åkte till Fridas stuga i Öglunda där i princip alla tjejer var samt respektive yadayda. Amanda hade även bjudit hit en vän från England som fick uppleva svenska traditioner och även se hur det funkar här med allting. Så trevligt och herregud vad jag måste öva engelskan. När man inte håller igång och pratar eller skriver tappar man något enormt. Men det var verkligen supertrevligt. Vi åt god mat och köra lite frågelekar osv. Jag fick tyvärr åka redan runt 19 för att svida om till jobbet. Sen har jag jobbat två nätter och gick av imorse. Så nu har jag äntligen S E M E S T E R!!!!

Så idag ska jag städa och fixa lägenheten så den är i gott skick. För jag ska självklart spendera en hel del i stugan under mina lediga veckor. 🙌🏼

Likes

Comments

Igår körde vi en utgång på Olstorp som omväxling. Hade såklart jättekul som alltid när jag är med Molly och Louise. Det blev raggarbil hem med Rallekalle efter tusen galna händelser, så efter en sväng till akuten var vi äntligen hemma. Eftersom vi var hemma vid 4-5 tiden på morgonen så sov vi i princip hela dagen idag. Galet skönt!

Bakispizzan är intagen och nu väntas dusch. Ska jobba inatt så blir att köpa en stor påse godis att hålla sig vaken med.

Likes

Comments

Den senaste tiden har bara flugit förbi. Min grymma kollega drog med mig på crusing och sen dess var vi ute och aktiva dygnet runt. Nejmen vi hade en toppenhelg vilket jag är så tacksam för. Vi gick all in på tibrocrusingen vilket satte sina spår flera dagar i efterhand. Så när det var dags för Mariestad var vi bara där en sväng och kikade.

På söndagen var det dop för Charles, vilket även blev ett bröllop som vi alla hade en liten aning om. Så det har liksom varit fullproppat med grejer varenda dag. Och inatt blir första natten ensam på ett bra tag, tur att jag jobbar med mina tjejer! Man blir lite för van och för bekväm av att alltid ha någon som håller om en. Men det ska nog gå ändå. Jag trodde aldrig ens jag skulle vänja mig vid att ha det såhär igen. Så livet är ganska bra nu! Mamma har gjort klart sin magisterexamen (så stolt!!), min syster har gift sig, pappa och jag bara följer med strömmen och jag bara älskar mitt liv så jäkla mycket just nu. Om jag bara kunde kontrollera mina impulser lite bättre så hade det varit perfekt.

Likes

Comments

Har i princip spenderat hela helgen med min systers familj. Så mysigt, man blir full av kärlek och energi! 

Har precis kommit hem från min granne, vi satt och kollade på Hem till Midgård i brist på annat. Har två disponibla nätter framför mig så tänkte försöka ställa om dygnet lite. Så just nu - avverka några yt klipp som ligger och väntar.

Likes

Comments

Haft en jättemysig dag med min syster och hennes familj. Vi hade lite egentid och tog en shoppingrunda på Elins esplanad. Sen har vi bara umgåtts och grillat. Eftersom jag jobbar imorgon kväll så blir det en lugn fredag. Men vad gör det vädret är sååå bra så jag njuter av varenda minut. Sen denna mojito lemonaden var dödligt god i värmen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tog nog lite för många bilder på outfiten igår men den var ju så snygg!

Gårdagskvällen var stress, skulle in till stan en sväng och träffa en vän som är här tillfälligt. Slutade med att jag fick springa efter bussen hem då jag fick skjuts in. Stackars Louise som fick stå ut med en stressadtjejhej i luren. Lyckades få upp energinivån ordentligt så drog till gymmet och körde ett benpass 02.00. Måste börja pressa mig själv mer nu! Såg en bild (där nere) på hur formen var 2015, som jag saknar det. Men NU måste jag skynda mig och packa inför helgen. Trots jobb blir det stugan för att umgås med familjen.

Likes

Comments

Morran & Tobias mys såhär en grå torsdag. I helgen vankas det 3 nätter jobb så gör minsta möjliga denna dag. Elin är här en sväng och vi ses inte så ofta längre så tar vara på denna stunden. Vi tänkte åka intill stan först men med tanke på vädret lät soffan skönare. Fick även hem kläder från Chiquelle som satt P E R F E K T.

Likes

Comments