Längtar till värme nu när det är så blött och ruggigt ute. Men just nu finns det andra saker som prioriteras att sparas till innan det blir resor. Jag jobbar och krigar på, det känns lite tyngre nu när det är så mörkt ute men jag överlever. Ska snart åka till Malmö med mam och pappa, vi stannar en helg och ska bo på Scandic triangeln! Vi ska nämligen på Kent, shoppa och jag ska passa på att fylla läpparna hos bästa Krenare. Can't wait, kommer bli så skönt att lämna Skövde för några dagar. Har även bokat en tid för fransar nästnästa vecka nu när jag tappat alla gamla. Längtar verkligen, känner mig som ett lik utan haha. Nu ska jag springa ner och fortsätta med tvätten, har liten städdag idag när jag ändå är ledig. Matat på sons of anarchy också, 5:e gången jag kollar den serien.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu går jag av veckans första pass, av totalt fyra. Har varit otroligt segt då jag fick ytterst lite sömn natten till igår. Men det ska bli så skönt att komma hem och ta en dusch sen krypa ner under täcket. Speciellt när lägenheten är nystädad och sängen nybäddad. Har dock lite ärenden som behöver tas tag i innan, så försöker hålla fokus några timmar till. Fridens liljor people!

Likes

Comments

Har sovit hela dagen i princip så att sova inatt känns lönlöst. Tog istället tag i tvätten och körde fem maskiner, bäddat rent och städat lite. Samtidigt som modern family går på för fullt. Favoritserien haha, Cam's the best.

Likes

Comments

Sitter uppe och kollar på film. Jobbat singelnatt igår och jobbar en till imorgon. Har lite lördagsfeeling såhär en måndag, helt fantastiskt. Kanske dags att ta tag i bloggen lite igen ändå. Alltid kul att kunna kolla tillbaka.

Likes

Comments

Så svullen men såååå nöjd. Kommer bli fint när det lägger sig lite. Hade ingen problem med smärta eller så. Tyckte det såg riktigt fult ut direkt efter just på grund av att man är så röd och svullen. Men nu framåt många timmar efter injektionerna så har det blivit superfint förutom det saftiga blåmärket på underläppen. Love it. Varför har jag väntat så länge med detta? Nu vill man ju köra allt som finns haha att göra!

Likes

Comments

Köpte ju en vas för några veckor sedan, så vad vore inte mer passande än lite blommor att fylla den med.

Likes

Comments

Har precis avslutat min första natt ensam på den nya avdelningen. Det kändes bra, det har varit lugnt med tanke på att det inte är så många boenden än. Bästa Molly har kommit i perioder och snackat lite så helt ensamt har det inte varit. Ska snart bege mig hem och gå en runda med hunden innan vi hoppar ner i sängen och sover några timmar innan det är dags för ännu en natt med jobb.
Kan verkligen säga att jag älskar att jobba natt. Man känner inte att man missar något som det ibland kan kännas när man jobbar dag. Sen att slippa ställa alarm och gå upp tidigt på morgonen?! Drömmen. Har inte haft några problem alls med att somna heller, sätter på P3 dokumentär eller creapy podden så somnar jag efter några minuter. Får inte glömma mina underbara mörkläggningsgardiner heller. Guds gåva till nattarbetare!

Likes

Comments

Likes

Comments

Längesedan jag skrev här men då och då kikar jag in. Har kört tre nätter denna veckan och varit ledig sedan torsdag, går inte på nästa pass förens på onsdag. I fredags catcha jag upp lite med en killkompis från Sundsvall. Det var ett tag sedan sist så det var trevligt att ses! Vi drog ut en kort sväng efter att vi varit hos mig.
Igår var helgens besvikelse, herregud! Jag och Elin bokade Blair Witch på bio, hade så höga förhoppningar. Men helt värdelös blev inte rädd en enda gång. Filmen var inte alls så bra som det snackats om. Innan hade jag dock lördagsmys hos bästa syster med familj.
Efter bion åkte vi till Lidköping och träffade lite folk, tog en sväng på Pitchers. Helt döda, skulle vi köra hem klockan 3. Men det gick bra, haft en bra natt dock med minimal sömn haha.

Ska ta och rasta Gemon, städa lite sen hämta Fanny. Vi ska ha sleepover med sushi och film. So nice jao! 👐🏼

Likes

Comments