Header

Jag finner inga ord för hur gulliga mina kollegor på sängis är! Enida hade köpt jättefin choklad i torsdags och igår (fredags) hade David köpt vin till oss. Så jag köpte en liten julblomma till alla tre för alltså, mitt hjärta smälter för dessa människor. Så mycket kärlek och omtanke! Speciellt när jag får vitt vin när jag avskyr rött, hur gulligt att lägga det på minnet.

Nu är snart första jobbnatten avklarad och sedan är det tre kvar. Det är faktiskt skönt att jobba över julen för med handen på hjärtat, jag är så trött på att fira jul. Dock kommer jag åka hem till mina föräldrar på julafton efter att jag har sovit färdigt för att umgås lite. Bara jag slipper Kalle Anka är jag nöjd..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En skön ledig dag idag som inneburit en tid hos Tero samt ett kort besök hos mamma. Jag har fortsatt på mitt ben som snart är komplett! När jag väl kom hem tänkte jag vila och lyssna på poddar, dock slutade det med att jag sov i två timmar. Så jag var så pigg när klockan var 00.00. Gosade med Gizmo och körde några tvättmaskiner för att va lite produktiv. Just nu är vi nerbäddade i sängen och kollar vloggar.

Det senaste har jag mått bättre, trots lite hjärtesorg. Jag har väl lärt mig hur man går vidare snabbt, men tack vare allt jag uppnått och det som kommer ske i framtiden så känns det lättare. Jag har en del viktiga beslut som ska tas angående framtiden. Jag har en operation framför mig som jag längtar efter att få göra i flera år. Så just nu vill jag bara att tiden ska gå snabbt. Sen har jag ju faktiskt blivit bilägare också!! Inte min drömbil men den går så bra och en bra bil jag kan ha nu när jag ska få plats med min fyrbenta vän. Jag som tyckte 2017 var så händelselöst, 2016 var ju verkligen mitt år. Men ja se, allt som jag vill blir gjort. Så en jäkla stor klapp på min egna axel.

Likes

Comments

Detta året, jag som var så besviken på att allt var som vanligt i våras och att 2016 verkligen var mitt år. Det skulle krävas mycket för att toppa just allt som hände då. Men 2017 har fan levererat ordentligt de senaste månaderna. Det har jag mig själv att tacka för.


Helt plötsligt känns a l l t mer spännande. Jag tycker mitt extrajobb är så jäkla kul och längtar tills jag blir en lika duktig säljare som mina kollegor. På tal om dom, så uuunderbara människor. Trodde det var omöjligt att hitta en till bra personalgrupp men dom är så goa. Nu nästa vecka blir det dock att jobba ärzlet av sig. Men ändå längtar jag! Min bil blir klar på servicen framåt tis-ons och till helgen blir det julbord i Gränna med Sängis. Att jag jobbar 9 pass på en vecka blir en utmaning men det är precis det jag behöver just nu, hålla mig sysselsatt.

Likes

Comments

I'm going Bonnie & Clyde without youuuuuuuu...

Sitter nyduschad med acoustic room i lurarna och väntar på att håret ska torka lite så jag kan lägga mig i sängen. Har njutit till fullo av mina tre lediga nätter. Men nu är jag supertaggad på morgondagens utbildning på nya jobbet, ska bli så jäkla gött med något nytt! Jag behöver verkligen nya utmaningar som jag kan ta mig an, så jag kan växa i mig själv.

Annars bjuder jag på dom två senaste tillskotten på kroppen, dom båda betyder väldigt mycket då det är något mellan mig och Fanny. Jag sa att jag ALDRIG skulle göra mer på armarna för jag vill ha en ganska clean look utåt, alltså att man kan dölja ifall man vill. Men rosorna sitter på insidan av armen, alltså på biceps så den är väldigt diskret ändå.

Likes

Comments

​​​Alltså såååååååååå himla mycket har hänt att jag inte vet vart jag ska starta. ​Jag har jobbat röven av mig (bokstavligt talat) den senaste veckan. Fick in några extranätter så har jobbat 6 av 7 nätter, vilket känns. Men som man uppskattar ledigheten nu när man äntligen kan andas ut i två nätter. Sen är det bara att köra tre nätter igen. Jag mår dock jättebra, jag är jätteglad över att ens ha ett jobb, en fast anställning. Jag älskar att jobba så mycket att jag sökte ett till, för att fylla min lediga tid med haha. Det slutade med att dom ringde mig i fredags efter att ha genomgått två intervjuer där dom meddelade att dom ville ha mig. Eftersom det inte är ett jobb inom vården utan i handels så är det så spännande. Jag ska få lära mig nya saker, förhoppningsvis utvecklas något enormt. Vilka möjligheter detta ger mig!

Ikväll har jag bara tagit hand om mig själv, kände mig så sliten efter dessa nätter så att få måla naglarna, ta brun utan sol och känna sig fräsch var verkligen på sin plats. Jag fick även en ny gadd idag av min älskade vän. Det väntar en i december också, hos samma som gjorde den på min höft. Det är mycket nu men guuuuuud vad jag älskar det. Vilket självklart är det viktigaste. Jag får väl ta och lägga upp dom här så småningom. 

Annars, utöver allt galet som händer så klamrar jag mig fast i denna galna karusell av känslor. Bra som dåliga. I'll be fine. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen en ledig natt, kände att jag fått på tok för lite sömn dessa jobbnätter. Men vilken trevlig helg vi haft! I lördags hade vi bullfika med alla (mamma, pappa, syrrans familj) innan vi gick och kollade herrarnas match. Trots förlust är det alltid skönt att komma ut och göra något annat. Samma gällde idag dock mötte jag upp Mirre och co för att kolla damernas div 3 match. Även väldigt trevligt att träffa tjejerna igen, är det något jag saknar med handbollen så är det alla goa töser.

Eftersom min dygnsrytm är helt skev ligger jag i min helt underbara säng klarvaken. ”Dagdrömmer” om jänkare och go-öl. Hehe, med lite Bryan och Daniel i lurarna så skenar fantasin iväg.

Fan vad har hänt annars då, jag har äntligen slutat röka (igen). Bara att denna gången bestämde vi oss att göra det tillsammans. Jag, Louise och Molly. Vilket underlättar en hel del de nätter vi jobbar ihop. Kan säga att jag är görstolt över hur bra vi lyckats med detta. Vi har även börjar tänka mer hälsosamt gällande träning. Därav ska jag börja gymma på deras gym - vilket innebär massa roliga pass att kunna gå på! 

Denna veckan avslutas med spa, det blir skön kvalitetstid med min mamma och min syster. Vi ska nämligen till Mössebergskurort och göra lite behandlingar, bruncha samt spa. Hur lyxigt känns inte det! Jag som även har ledig vecka från och med torsdag tänker njuta jävel. 

En till grej har jag på lut, veckan efter denna har jag även gaddtid. Vad det blir säger jag inte, men det blir stort. Så mycket roliga planer nu och äntligen fastnat för ett tema att pryda kroppen med. 

Häpp nu örkar jag inte skriva mer, blivit en rookie på dessa månader så lämnar över till denna guden 👇🏼. Haregött häääj!

Likes

Comments

En kanske borde ta tag i detta med bloggen igen. Kanske, kanske inte. Om jag ska vara helt ärlig har det varit så skönt att inte vara aktiv. Men ändå är det alltid hit jag vänder mig för att blicka tillbaka på gamla minnen. Livet är annars väldigt bra!

Likes

Comments

Likes

Comments