View tracker

Imorse ställde jag klockan redan 8.30 för att hinna ringa alla samtal. Skämtar inte när jag säger att jag fick sitta i kö i minst 20 min på tre stycken. Sen somnade jag om några timmar. Började jobba vid 16 så det kunde jag göra med gott samvete. Jobbet gick super, ska köra en kväll imorgon igen på samma avdelning.

Men just nu njuter jag av min underbara ansiktsmask från Lush i morgonrocken! No stress, har lite ärenden imorgon innan jobbet sen är jag ledig tills söndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Glöm aldrig ert värde. Nöj er aldrig med ris när ni kan få ros.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Idag har vi varit ute på vägarna, med start i Mariestad för att fylla på mina fransar. Sedan panik med spolarvätska som jag fixade, like a boss. Rullade vidare mot tibro för att svänga förbi mitt gamla jobb och lämna ett kort och säga hej. Avslutade med sushi och Kevin Hart!

Tänkte sova lite på eftermiddagen men slutade med att det var fredagsmys hos syrran. Så denna natten blir spännande på jobbet. Kör hela helgen och går av på måndag morgon, tur man har så bra kollegor och arbetsplats!

Likes

Comments

Likes

Comments

Helloooo. Sitter hemma och ska hålla mig vaken några timmar till. Har inte lyckats vända på dygnet så att dygna är enda sättet för mig att lyckas vara på plats i tid. Men har laddat upp med lite smått och gott samt serie så det går ingen nöd på mig. Har även fixat fram lite julpynt under dagen. Så nu finns det lite julkänsla i min lilla lägenhet!

Likes

Comments

Jag har nästan sovit hela dagen. Så energin är verkligen på topp just nu, ska försöka vända tillbaks på en natt så jag kommer upp till utbildningen på torsdag. Stressar sönder när jag vet att jag måste gå upp tidigt så jag inte kan sova ändå! Haha, kommer sluta med att jag får dygna.

Körde igenom axlarna och lite lätt biceps denna kväll. Man är ju bra svag nu jämfört med förra året. Kan bli lite irriterad på mig själv att jag la av med träningen för nu får jag ju börja om från ruta ett igen. Dock känns det som att grundstyrkan finns där och det syns direkt på min kropp när jag sätter igång. Så det ska bli kul och se hur långt jag orkar pusha mig själv denna gången!

Likes

Comments

Ja varför inte träna såhär en lördagnatt? Kan säga att mina ben är helt jävla slutkörda och att jag nästan grät när jag skulle gå uppför trappan hem. Dum som jag var började jag precis tvätta så får springa i den några gånger till. Är bara ledig en natt innan jag ska köra två så ingen idé att vända tillbaka dygnet och yadayda.. Lika bra att passa på att göra lite tråkiga vardagssysslor då.

Likes

Comments

Är helt slut efter en dag på stan, kaos när det är rea. Passade på att köpa lite "tråkiga" saker när dom ändå i princip ger bort det. Nya träningstights, t-shirts, schampoo & balsam och nya svarta jeans. Alltså hur ofta köper man inte svarta jeans?! Blir helt galen alla tvättas ur så snabbt så man får hela tiden springa iväg och köpa nya.
Sov några timmar när jag kom hem så jag är lite uppladdad inför nattjobb. Vi ska käka räksallad från Kryddan när alla boende lagt sig, riktigt mysigt!

Likes

Comments

Här sitter jag igen med mina nattkänslor och tankar. Haha man tänker så djupt på natten, uh. Det har varit lite turbulent i paradiset det senaste så varit jätteskönt att jobba och tänka på annat. Är ledig tills på fredag så Elin har varit här en sväng och sovit. När hon åkte förut la jag mig i ett bad med ansiktsmasken från Lush. Den är verkligen superskön! Körde även i färg i hårbotten så den är fresh to death igen.

Har en hel del nya favoritprodukter, ska köra en ordentlig städning imorgon och rensa ur allt halvfullt som jag testat men ej varit nöjd med. Nu har jag fått en crush på Rituals produkter. Dock är fortfarande Lernberger Stafsing fortfarande favoriten för håret. Tänk vad man ändrar sig - j ä m t - haha. Köpte hem Cliniques anti blemish serie för ett tag sedan men blir så torr av den. Tycker det är jättesvårt att hitta något som passar min hudtyp. Har blandhy som är känslig. Kanske, kanske är dags för det där besöket till en hudterapeut ändå.

Bjuder på min favoritlåt atm också, speciellt nattetid.

Likes

Comments