I Dagens Nyheter publiceras idag den 8 december 2013 en annons om boken "Invandring och mörkläggning" som besannar de värsta farhågorna om svensk asyl- o invandringspolitik. Uppgifterna är statistiskt underbyggda som t.ex att Sverige sedan år 2000 till oktober 2013 beviljat drygt 1,1 miljoner invandrare uppehållstillstånd, att utrikes födda utgör 15 procent av Sveriges befolkning men de uppbär 60 procent av landets försörjningsstöd. Etablissemanget med politiker och massmedia har i åratal "mörkat" uppgiftena eftersom man är pinsamt medveten om att kostnaderna för invandringen är så enorma att de påverkar pensioner, sjukvård och åldringsvård, skola och viktiga samhällsfunktioner. Nu skriker vissa av "etablissemangets pretoriangarde" såsom "muslimkramarhyenan" Helle Klein och kommunisthyenan Alexandra Pascalidou högt i skyn och kallar annonsen och boken för rasistisk!

Den som tar bokens uppgifter på allvar kommer att rösta på Sverige Demokraterna för att undvika en ekonomisk och politisk kollaps för Sverige.

Det framgår också att Sverige under det syriska inbördeskriget beviljat 16.400 syrier asyl medan Danmark, Norge och Finland beviljat asyl i nu nämnd ordning,2000, 802,och 310 syrier.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments