Nå er det endelig min tur til å prøve ett vippeserum som skal gjøre vippene lenger og tykkere! Jeg har lenge tenkt på dette siden det er jo ganske dyrt for et serum.. men jeg ble helt overbevist etter en venninnen har brukt det i flere uker og fy så lange vipper hun har fått!! De rekker helt opp til øyenbrynene nesten, haha. Og da ble jeg helt solgt.

iGlow er et norsk selskap som holder til i Bergen, om det lages i Norge er jeg veldig usikker på. Men det kan ta opptil 3-6 uker før man får tydelig resultater som er veldig lang tid og det er fort gjort å ikke "gidde" mer. Man legger serumet på langs vippene som en eyeliner hver kveld på et sminkefritt ansikt. Hvis man vil ha tykkere bryn kan man også bruke serumet på samme måte. Jeg kjøpte to for 898, istedenfor 499 for èn (tilbud).

Her er FØR bilde som viser hvordan vippene mine er når jeg startet. Det var veldig vanskelig å ta bilde av vippene men dere ser sånn ca hvor lange (korte) de er. Jeg vil oppdatere dere etter 3 uker for å se om det har blitt noen forandringer og hva mine første tanker er om dette produktet.

Jeg gleder meg veldig til å vise dere dette produktet fordi jeg er veldig nysgjerrig på om det funker, haha.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Igår pakket vi alle tingene våres, vasket leiligheten og reise fra Lillehammer. Må si jeg ikke følte for å flytte fra denne flotte byen... Men jeg skal tilbake dit i sommer noe som jeg gleder meg veldig til. Nå er vi hjemme for sommeren og vet ikke helt hva som skjer til høsten, noe som jeg ikke liker.. Men alt ordner seg til slutt som man sier!

Dagene hjemme skal nytes med venner, jobb, trening og slippe å lage middag hver dag, haha!

Så tom så leiligheten ut når vi hadde flyttet ut alle tingene våres.. Utrolig hvor mye ting man får plass til i en liten leilighet, haha det tok jo aldri slutt! Tiden på Lillehammer har vært den beste og anger ikke på året her oppe!

Flere som flytter ut til sommeren?

Likes

Comments

Nå er det endelig min tur til å si at jeg har sommerferie!! Jeg hadde eksamen på mandag og det kunne faktisk ikke gått bedre! Avslutte skolen med toppkarakter, setter virkelig humøret på topp. Nå skal jeg bare kose meg de siste dagene før vi flytter hjem fra Lillehammer...

Idag var jeg med Lillehammer jentene mine og vi koste oss masse i parken med sol og god mat! Blir trist å flytte fra dem, men vi skal være flinke til å besøke hverandre! Når dere er på Lillehammer anbefaler jeg dere virkelig å ta en tur innom parkkafen, der har de utrolig god mat og kaffe!

Likes

Comments

UKENS HØYDEPUNKT

Øve til eksamen med jentene i sola og masse familie tid i helgen med både konfirmasjon og Oslo tur med Daniel. Med andre ord har det vært en veldig innholdsrik, travel og koselig uke!

UKENS MOTIVASJON

At det snart er sommerferie med jobbing og kos med venner. Begge deler tror jeg bli veldig bra og jeg gleder meg masse!

UKENS CRAVING

Godis, spesielt sjokolade. De siste to ukene har jeg hatt lyst på sjokolade hver dag men hver gang jeg er på butikken velger jeg å ikke kjøpe.. Hva skjer da? Jo, jeg lengter etter sjokolade resten av dagen..

UKENS SANG

Once In A While- Timesflies. Jeg har hørt denne sangen før, emn først denne uka har jeg fått sikkelig sansen for sangen. Jeg går alltid til denne når jeg skal høre på musikk, og jeg blir så glad av denne sangen! Spesielt elsker jeg refrenget.

UKENS INNKJØP

En badedrakt! Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle eie, men jeg fant en sikkelig fin på Zara som jeg bare måtte ha. Det var den "bare" ryggen som solgte meg og gleder meg masse til å bruke den selv om den ikke var så godt likt av typen, haha.

UKESN NEDTUR

Når man begynner å flasse av brunfargen.. Hater virkelig dette, så uka som kommer skal jeg få tatt sol og skrubbet kroppen sikkelig slik at flasset forsvinner for godt!

Likes

Comments

THE PERFECT HIGHLIGHTER FOR SUMMER

På fredag var jeg innom Mac i Oslo og fant denne godbiten her! Dette er virkelig den peneste highlighteren jeg har sett. Den er gull, champagnefarge, lilla, rosa osv.. Den gir et super fin i sola og jeg gleder meg masse til å bruke denne i sommer med en liten brunfarge. Helt forelsket er jeg, haha! De hadde også i flere farger, men det var denne som fikk min oppmerksomhet. Anbefaler dere virkelig å sjekke disse produktene ut for det kan brukes til så mye, til og med som øyenskygge.

Likes

Comments

Iphone bilder

Tenk at mai allerede er over og vi er i den første offisielle sommer måneden! Jeg føler tiden løper ifra! Siden vi begynner i en ny måned er det tid for glossyboxen i mai. Denne gangen inneholdt det produkter alle trenger samt ett nytt som jeg synes var veldig morsomt og ikke minst nyttig!

I boksen var det sminkeservietter, munnskyll, deodorant servietter! Altså hvor genialt er ikke dette?? Haha, dette passer perfekt på jobb eller å ha i veksa. I boksen var det også øyevipper og neglelakk med en farge som passer meg perfekt! Med andre ord er jeg veldig fornøyd med denne månedens glossybox!

Likes

Comments

Håper alle samme har hatt en strålende helg og en god start på uken! Jeg har brukt min start på uken på leseslaen og treningssenteret. Det var utrolig deilig å komme igang med treningen igjen etter en lang sykeperiode. Eksamen nærmer seg og nervene begynner å komme..

Selv om jeg er blitt frisk sitter jeg og snufser på lesesalen (beklager til alle.. haha) på grunn av pollen. Ja, dere det er den tiden av året jeg snakker om.. Jeg er ikke påvist allergi men jeg har fått det to år på rad så man kan vi si at jeg har en slags form for pollen allergi. Øynene svir og renner og det er vel det våren handler om, haha! Jeg har også en del innlegg ideer som jeg gleder meg til å skrive for dere videre ut i uka!

Snakkes!

Likes

Comments

UKENS HØYDEPUNKT

Sol, veninne kos og avslapping. Denne uken har vært veldig bra og jeg har kost meg masse, til og med å lese til eksamen. Det er helt hva du gjør det til tenker jeg.

UKENS MOTIVASJON

Trening, men jeg har ikke fått gjennomført en eneste økt denne uka på grunn av sykdom... Tett nese og slim i halsen er ikke det beste når man trenger disse to "rene" under trening, haha. Men håper dette går bort og jeg kan begynne å trene igjen, merker at jeg savner å trene!

UKENS NEDTUR

Dette er både positivt og negativt. Jeg har fått sommerjobb, noe som er veldig bra! Men, det er såpass mye jobb at jeg ikke vet om jeg får så mye tid med familie, venner og kjæreste. Venner er det værste siden vi har bodde på forskjellige steder i landet dette året. Men vi får det nok til på noen måter!

UKENS CRAVING

Eggerøre på toast. Nam-Nam! Det er en enkel og god frokost som er lett for magen og en perfekt start på dagen. Samtidig får man i seg fiber, protein og vitaminer noe som er bra for både kropp og sinn. 

UKENS SERIE

Bones, jeg synes dette er en utrolig bra sere ( de siste sesongene) selv om det er mye ekle bilder av mennesker så er den en av de bedre krim seriene jeg har sett.

Likes

Comments

THE BEST WINE ARE THE ONES WE DRINK WITH OUR FRIENDS

Dagen igår var både produktiv og stress-fri. Jeg startet dagen med å dra på skolen med Stine for å øve litt til eksamen sammen. Kl 14 hadde jeg time for voksing av øyenbrynene og det er trist at dette var siste gangen siden jeg flytter... Får håpe jeg finner et like bra sted til neste sted jeg flytter!

PÅ kvelden dro jeg og Tiril til Stine for å kose oss med kjeks, ost og vin. Utrolig koselig å sitte ute og prate om alt annen enn skole, haha. Vin kvelder med venninner er virkelig det beste, det er noe helt eget med det!

Snakkes!

Likes

Comments

God Onsdag alle sammen! Idag droppet jeg lesesalen og satt meg heller ute i sole og koste meg! Er viktig å klare å beholde fargen jeg fikk på ferien, haha. Men det var utrolig deilig og mye mer avslappende enn å sitte inne. Dolly har også kost seg ute idag, mens Daniel disket opp en herlig fiskemiddag til oss! Må si jeg er veldig heldig!

Planene for imorgen er å lese sammen med noen venner før jeg drar og fikser øyenbrynene mine (litt luksus hver måned). Kanskje prøve meg på en trenings økt men vil ikke presse meg fordi jeg skal bli frisk! Ellers vil jeg bare si lykke til alle dere som også har en eller flere eksamen i vente, gjør det morsomt å lese og tenk på den lykkelige følelsen når du er ferdig :D

Iphone bilder

Likes

Comments