Header

Nu var de ett tag sen jag bloggade känner jag så tänkte göra en liten uppdatering över vad jag har gjort i helgen. Det har varit en riktigt mysig helg, i fredags så var jag och Pontus hos Nathalie med hennes kille också. Vi grillade, badade och hade sjukt trevligt, och igår (lördags) så var jag och Pontus inne i stan en liten stund och sen drog vi hem. Vi hade 6 månader igår, det känns som längre men de är väl antagligen för att vi har känt varandra i 3 år nu. Men iallafall, vi gjorde inte så mycket, tog de bara lugnt faktiskt. Och idag har vi bara tagit de lugnt, handlade nyss så ska göra mat stax och sen vid 8 tiden så ska jag åka till Sofie och hjälpa henne med hennes hår och jag tror att jag ska stanna där över natten för Pontus ska ändå jobba inatt. Men jag gör kanske en uppdatering lite senare. Ciao
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 148 Readers

Likes

Comments

Sitter hemma i syrrans rum just nu och ska hoppa in i en dusch strax och sen börja fixa mig för jag och syrran ska dra till hatten och tjöta lite. Längesen vi hade en syster kväll bara hon och jag. 
Men iallafall, idag så åkte Pontus till Tomorrowland med sina vänner och kommer hem på måndag ska de blir en hemma kväll för min del och bara ta det lugnt. Ganska skönt faktiskt att bara vara hemma och bara va. Men aa, jag ska börja fixa mig nu så jag bloggar mer sen eller imorgon. 

Ciao .

Likes

Comments

Hallå, sitter på jobbet just nu och har lunch. Glömde lunch idag så får vänta med att äta tills jag kommer hem sen. Så just nu har jag inget att göra, lite segt måste vänta på att Johan och Linn kommer tillbaka så jag har något att göra. Efter jag har slutat så ska jag stor handla så vi har mat, och sen ikväll har jag tvätt tid så har fullt upp idag. Men iallafall, jag bloggar mer sen, ciao.


  • 177 Readers

Likes

Comments

Ligger hemma i soffan med Nathalie och Rochella och försöker välja en film som vi ska se på ikväll. Har varit på la sombrita ikväll med Nathalie, Vera, Jennifer och Alicia eftersom att Alicia fyller 18 år idag så var vi där och firade henne. Det var riktigt mysig faktiskt !
Men nu har vi valt film så vi hörs lite senare. Puss
  • 178 Readers

Likes

Comments

Sitter ute på balkongen med Nathalie och Rochella och snackar en massa om allt mellan himmel och jord. 
Så sjukt härligt med goa vänner och en massa tjöt, idag har jag inte gjort mycket. Städat lite och tagit de lugnt. 
Men jag bloggar mer någon annan dag. 

Likes

Comments

Sitter på kontoret och gör inte så överdrivet mycket faktiskt. Vet inte än när jag slutar, men efter jobbet så ska jag, Pontus och antagligen Nathalie åka hem till och hämta lite saker och sen ska vi tillbaka till stan och gå till resia och kolla resor, så aa. Men jag bloggar mer sen. Ciao


  • 230 Readers

Likes

Comments

Sitter på kontoret nu och gör inte så överdrivet mycket eftersom de inte finns så mycket för mig att göra. Men men, skönt att ha lite rutin i mina dagar även de är sommar lov. Iallafall, igår kom Nathalie och Benjamin och vi hade en trevlig kväll igår. Jag och Nathalie satt ute på balkongen och snackade, sen så kollade vi på utomlands resor till Turkiet som vi fyra antagligen ska åka till innan skolan börjar. Så vi åker i början av augusti och sen en vecka framåt. Men vi får se, jag vill iallafall åka utomlands i sommar och att få åka utomlands med sin pojkvän, samt sin bästavän och hennes kille är ju bara toppen. Men nu ska jag återgå till jobbet så hörs vi sen. Ciao.


  • 243 Readers

Likes

Comments

Ligger i soffan nu och ska ut och ska ta en cigg strax och sen hoppa ner under täcket framför en film med Pontus för imorgon är de jobb igen kl 10 så de ska faktiskt bli roligt. Men iallafall, vi hörs imorgon igen. Ciao


  • 251 Readers

Likes

Comments

Sitter på kontoret just nu och dricker kaffe, ska möta upp Natalie strax och sen blir det till Kungälv och hämta ut ett busskort från kommunen och sen är de um. Ska sätta i min p-stav idag så de blir ju bra. Men iallafall, i eftermiddag ska jag träffa Nathalie B och ta en fika med henne och prata en massa!! Hon har nämligen varit utomlands en vecka så nu har hon äntligen kommit hem. Så aa, och sen ska jag städa hemma i lägenheten, tvätta och ta en lång dusch. Men aa, jag bloggar mer sen. Ciao.


  • 263 Readers

Likes

Comments

Godmorgon på er, nu har jag just fixat klart mig och ska dra mig till jobbet strax. Blir en kort dag i idag eftersom jag ska få veta vad jag ska göra när jag är där och så. Men aa, jag bloggar mer sen. Ciao

Här kommer en bild på dagens outfit också. :)


  • 266 Readers

Likes

Comments